.........

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ....1-2 : ''καιγόταν'' για τη νίκη...


ο Ταμυναϊκός και τελικά την κατέκτησε μέσα στο Αυλωνάρι...! Ήταν μια ύστατη προσπάθεια του ''Τ'' για ν΄ απειλήσει την πρωταθλήτρια πλέον ΑΕ Χαλκίδας, η οποία είναι γεγονός ότι ''δραπέτευσε'' με 3ποντο=πρωτάθλημα από τον Πισσώνα, σπρόχνωντας έτσι την τοπική ομάδα, ακόμα πιό κοντά πρός τον υποβιβασμό. Οι Αλιβεριώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκόρ (6' Ηλίας 0-1 & 10' Τσάγκος 0-2). Η ομάδα μας ισορρόπισε το παιχνίδι, έμεινε με 10 παίκτες από το 63' (2η κίτρινη-κόκκινη ο Δ. Βασιλείου), μείωσε στο 66' με τον Γιάννη Βογιατζή (1-2) και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει.
Χωρίς αμφιβολία ο Ταμυναϊκός ήταν αυτός που ήθελε πιό πολύ τη νίκη και -δίκαια- την κατέκτησε, άσχετα αν στο τέλος αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα, αφού η ΑΕΧ είχε καταφέρει να κερδίσει στον Πισσώνα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Χροναίος Γ., Σούτι (53' Αν. Κοτρόζος), Γεωργικόπουλος, Μπόκαρης, Τσαλιγκός, Αντώνενας, Φρυγανάς, Κωνστάντιος (35' ΓΗ. Μουρίκης) Δ. Βασιλείου, Β. Βασιλείου, Βογιατζής. (στη φωτό ο κανονιέρης του ΑΟ Αυλωναρίου, Γιάν. Βογιατζής, σκόραρε και σ' αυτό το παιχνίδι!).
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 2-Μαϊου-2009 (17.οο), η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας, στην Ερέτρια, με τον τοπικό Απόλλωνα στα πλαίσια της 30ης -τελευταίας- αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Εύβοιας.

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

ΕΥΧΕΣ... ΕΥΧΕΣ... ΕΥΧΕΣ.

Εύχομαι στα μέλη του Δ.Σ. στους προπονητές και σε ολους
τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης μας ομάδας
Καλο Πάσχα, Καλή Ανάσταση
και να πάνε την ομάδα μας ακόμα ψηλότερα.
Βασίλης Γ. Χροναίος

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ στο ΠΡΟΚΟΠΙ...





ΠΑΝΩ: ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, Γιάννης Βογιατζής, βρήκε δίκτυα και στο Προκόπι...
ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ο τερματοφύλακάς μας Μπάμπης Αργυρόπουλος, ήταν εκπληκτικός στο παιχνίδι αυτό.
ΔΕΞΙΑ: ο 14χρονος νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟΑ, Βαγγέλης Δήμου, που αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο, καθώς έκανε το επίσημο ντεπούντο του με την φανέλα της Α' ομάδας. Πρόκειται για ένα ακόμα, πολύ καλό ταλέντο, που αν προσέξει μπορεί να προχωρησει με επιτυχία.

ΔΟΞΑ ΠΡΟΚ.-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.....2-1: άτυχη η ομάδα μας!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Προκόπι η ομάδα μας, από την τοπική Δόξα. Ήταν ένα παιχνίδι φωτιά για τους γηπεδούχους που αν έχαναν πόντο ή πόντους αποχαιρετούσαν και τη κατηγορία, ενώ από την άλλη μεριά, η ομάδα μας έπαιξε με στόχο να κρατήσει την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, που περασαν ανεκμετάλλευτες, στο α' μέρος, ενώ στο β' προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Διαμ. Κουτσουφλάκη, στο 68' 1-0. Η απάντηση ήρθε από την ομάδα μας με φοβερό φάουλ του top-σκόρερ της, Γιάννη Βογιατζή, στο 71', 1-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε να λήξει στο ''Χ'', ένα καλοχτυπημένο φάουλ Πέτρου Κουτσουφλάκη στο 90' και ο 3ος των Αδελφών Κουτσουφλάκη, Γιάννης, νίκησε με κεφαλιά, τον εντυπωσιακό σ' αυτό το παιχνίδι, Αργυρόπουλο και έδωσε την πολύτιμη νίκη, 2-1 στην ομάδα του.
Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Σούτι, Γεωργικόπουλος, Τσακιαγκός (71' Κοτρόζος Ι.), Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Κωνστάντιος (81' Δήμου), Βογιατζής, Μπόκαρης, Βασιλείου Β.

...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 11-12/04/09

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΠΟΘΗΤΑΚΗ


Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι'αυτή την πρωτοβουλία σας να δημιουργήσετε το blog για τον Α.Ο.Αυλωναρίου και προσωπικά σ'εσένα Αποστόλη Αποστολίδη για αυτή σου την προσπάθεια. Συνεχίζεις ακούραστος να προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου προς την ιστορική ομάδα μας όπου και αν βρίσκεσαι.
Ακόμα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση,προπονητή και παίχτες του Α.Ο.Αυλωναρίου για την πολύ σημαντική και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Η ομάδα του Α.Ο.Αυωναρίου βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας τα τελευταία 3 χρόνια και κάθε χρόνος που περνάει παρουσιάζεται καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.
Ο πρόεδρος Σπύρος Παππάς, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Φραγκούλης, μαζί με τους άξιους συνεργάτες τους, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινή βάση για να μπορεί η ομάδα να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να αποτελεί το καμάρι για όλους εμάς που πιστεύουμε στις αληθινές και αγνές αξίες του αθλητισμού.
Η ομάδα αποτελείται από αθλητές πρότυπο τόσο για την αγωνιστική τους αξία, όσο και για τον χαρακτήρα τους και τη συμπερηφορά τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.Ο προπονητής Σπύρος Κατσινής και ο συνεργάτης του Γιάννης Κοτρόζος περνούν ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο σε Αυλωνάρι και σε Αθήνα για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.
Αν και το χωριό μας είναι μικρό και η οικονομική βοήθεια ουσιαστικά είναι λίγη,εμείς έχουμε καταφέρει με μεγάλη προσπάθεια από διοίκηση, παίχτες, προπονητή ν' ανταπεξέλθουμε όλων των δυσκολιών και η ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ο Α.Ο.Αυλωναρίου στα ποδοσφαιρικά επίπεδα της Εύβοιας βρίσκεται σε υψηλό σημείο και θα πρέπει να επισημάνω ότι θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας για να μπορεί ν' αποτελεί το καμάρι και τη διαφήμιση του χωριού μας.
Με τα τιμής
Γιάννης Δ. Ποθητάκης

Φίλε Γιάννη
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά για την ομάδα δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που αισθάνομαι, γι' αυτό που αγαπάω, τόσο πολύ...
Αυτοί που τραβάνε τώρα όλο το κουπί είναι ο πρόεδρος και τ' άλλα παιδιά, σίγουρα έχουν κάνει άλματα, η ομάδα ξέφυγε από την μετριότητα και πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, όπου απολαμβάνει, την καθολική εκτίμηση, αναγνώριση, σεβασμό αλλά και παραδοχή της αξίας της, από όλη την ποδοσφαιρική Εύβοια. Δεν είναι τυχαίο αυτό και χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά πολύ για νατο πετύχει κάποιος... Επειδή λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, έχω επαφές συνεχείς, μαθαίνω τα σχόλια της ποδοσφαιρικής Εύβοιας, για τον ΑΟ Αυλωναρίου και δεν το κρύβω ότι νιώθω ικανοποίηση, που και εγώ είμαι μέλος και υπηρέτησα αυτή την ομάδα...
Φυσικά η προσπάθεια, είναι και παραμένει συνεχής, αν θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά. Ο πρόεδρος Σπύρος Παππάς, ο Δημήτρης ο Φραγγούλης, ο Γιάννης ο Αϊδήνης, ο Γιάννης ο Κοτρόζος, ο δουλευταράς Σπύρος Κατσινής, ο Πατσούρας, το Λιτσάκι (Ντούνα), αλλά και αρκετοί ακόμα που συγγνώμη αν μου διαφεύγουν, προσφέρουν από το πόστο του ο καθένας και με τις δυνατότητές του πολλά στην ομάδα. Όμως θα πρέπει να κατραλάβουν καλά οι συμπατριώτες μας, ότι τα πάντα έρχονται και παρέρχονται, όμως ο ΑΟ Αυλωναρίου παραμένει πάντα και διαχρονικά, άξιος εκπρόσωπος όλων μας... Είναι επιτακτική ανάγκη πέρα από οποιαδήποτε πιστεύω ή απόψεις πολλοί περισσότεροι να π
λαισιώσουν την σημερινή προσπάθεια... Η ομάδα έχει ανάγκη όλο τον κόσμο του χωριού μας... Ας γελάσουν κάποιοι, αλλά εγώ το φωνάζω ότι πρέπει ''να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού'', να στηρίζουμε και να προστατεύουμε τον ΑΟ Αυλωναρίου. Κλείνοντας σήμερα γιατί θα επανέλθουμε, θέλω να τονίσω και αυτό να μεταφερθεί στους σημερινούς παίκτες του ΑΟ Αυλωναριου: ''...αναλογιστείτε το βάρος και την ιστοριά της φανέλας που φοράτε...''
Σκεφτείτε ότι πρίν από σας πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές την τίμησαν, με τον ιδρώτα τους, και όταν λέω ''μεγάλοι'' δεν μετράω πόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ήταν, αλλά πόσο σπουδαίοι άνθρωποι, επιστήμονες, κύροι στην οικογένεια και τη δουλειά τους και το πιό σημαντικό, συνεπείς στην αγωνιστική τους δραστιριότητα, αλλά και περήφανοι μέχρι σήμερα, για τη κιτρινόμαυρη φανέλα που υπηρέτησαν. Στον Η/Υ στην προστασία της οθόνης έχω ένα ''σλόγκαν'' δικής μου έμπνευσης (σε κιτρινόμαυρο φόντο):
''...μιά ζωή, ...μιά αγάπη, ...μιά ιδέα, ...Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ''
Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να βάλω μιά τελεία, άνω τελεία όμως για τι είμαστε όλοι μέλη μιάς ομάδας, που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, αλλά και τις όποιες σκέψεις και ιδέες μας και πρέπει να υπάρχει πάντα άμεση επαφή.
***στη φωτο πρόεδρος Σπ. Παππάς και ο άλλος Σπύρος (Κατσινής ο προπονητής μας) στο γήπεδο του Καράμπαμπα, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (0-1)
Με εςκτίμηση
Αποστόλης Αποστολίδης
Αθλητικογράφος

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΝΕΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΣΗΜΕΡΑ...


Ακόμα μία νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ και παραμένει σταθερά στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα μας ήταν πολύ καλή και με γκόλ των Βογιατζή Γιάννη (2') και Μπόκαρη Γιώργου (17'), προηγήθηκε με 2-0 των Αλατσάτων που παλεύουν για τη παραμονή τους στη κατηγορία και καίγονται για βαθμούς...
Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι στο β' μέρος, είχαν δύο δοκάρια, πέτυχαν ένα γκόλ, στο 64' με τον Τσούτσικα (φάουλ), όμως με επικίνδυνες αντεπιθέσεις η ομάδα μας απείλησε και για άλλα γκόλ.
Η σύνθεση του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Σπ. Κατσινής-Γιαν Κοτρόζος): Νικολάου, Γεωργικόπουλος, Σούτι, Αντώνενας, Τσαλιαγκός, Φρυγανάς, Μπόκαρης, Βογιατζής, Βασιλείου Δημ. (55' Μουρίκης Γιωργ.), Βασιλείου Βασ., Αναστασίου Δημ. (46' Κωνστάντιος, 80' Τσαπέρος). (στον πάγκο ήταν και οι Δήμου Βαγγ., Βαρδακώστας και Κοτρόζος Ι.).


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 4-ΑΠΡ.-09

ΝΕΑ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ...


Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Στον κυβερνο-χώρο και ο ΑΟ Αυλωναρίου...


Ήταν κάτι που έλειπε από την ομάδα μας...! Με 52 χρόνια ιστορίας στο χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα μας που τα τελευταία χρόνια κάνει εντυπωσιακή παρουσία στην ''μεγάλη'' κατηγορία της Εύβοιας, δεν γινόταν να μείνει πίσω στον τομέα αυτό, δηλαδή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης, των φίλων της, των συμπατριωτών μας που βρίσκονται μακριά και στα πέρατα του κόσμου, αλλά και του φίλαθλου κόσμου γενικότερα. Πέρα από τα νέα της ομάδας μας, στον ιστοχώρο του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, θα μπορείτε να μαθαίνετε νέα από την Εύβοια και όλη την αθλητική δραστηριότητα...
Χωρίς αμφιβολία είναι μιά δύσκολη δουλειά, αυτή που ξεκινήσαμε, όμως οδηγός μας είναι η αγάπη μας και η αγάπη σας για τον θρυλικό και ιστορικό ΑΟ Αυλωναρίου και φυσικά πιστεύουμε στη δική σας συμπαράσταση. Ο ιστοχώρος της ομάδας μας είναι ανοικτός για όλους και όλοι μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους, ελεύθερα, χωρίς λογοκρισία και περικοπές (αποκλείονται φυσικά βρισιές και προσβλητικές εκφράσεις).
Μπορείται, σαν αρχή να μας στέλνετε τα mail σας (προσωρινά), στη διεύθυνση:
apokar@hol.gr και στο evchal@yahoo.gr.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ...