.........

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ σε ...ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΟΝΤΟ...!




Τα γενέθλιά του γιόρτασε, με όσους βρέθηκαν εκεί στα ''ΧΑΝΙΑ'', ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Φραγγούλης... Μεζεδάκια, διάφορα καλό κρασί και σπανακόπιτα Αυλωναρίτικη, ήταν στο μενού, ενώ τις ''μεγάλες ώρες'' ακολούθησε ποτό, στο διπλανό Cafe-sinema...
Σε ''κιτρινόμαυρο'', πλαίσιο (λόγω ΑΟ Αυλωναρίου) ο γιορτασμός, αλλά και σε ''πράσινο'' φόντο, λόγω Παναθηναϊκών αισθημάτων, του εορτάζοντα (και όχι μόνο)... Και φυσικά η τούρτα των γενεθλίων με ένα τεράστιο τριφύλλι και μινιατούρα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού...
Περιττό να τονίσουμε ότι το κύριο θέμα σχολιασμού και συζήτησης, ήταν για τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, δεν θα μπορούσε να είναι, φυσικά, κάτι διαφορετικό...
Χρόνια Πολλά λοιπόν στον Δημήτρη, να είναι πάντα δυνατός, να έχει υγεία και πάντα κοντά, σ' αυτό που μας ενώνει: τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ...
***Στις φωτό:
-αριστ.: από το τραπέζι των γενεθλίων...
-δεξ: τα δύο ''συνεταιράκια'' μπροστά από την τούρτα γενεθλίων, φανατικοί με τον ΑΟΑ και οι δύο, αλλά και ''συν-βάζελοι''...!





Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ...


Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά απουσίασε σχεδόν ένα ολόκληρο, γύρο, ο αρχισκόρερ της ομάδας μας και από τους κορυφαίους σύγχρονους γκολεαντόρ της Εύβοιας, Γιάννης Βογιατζής, τερμάτισε στην πρώτη θέση των σκόρερς της Α' ΕΠΣΕ, με 18 γκολ, απολογισμό. Ο ''Βόγια'' μοιράζεται την 1η θέση, με τον Γιαννουκάκο της πρωταθλήτριας ΑΕ Χαλκίδας και τον Τσαλιαγκό του 2ου της βαθμολογίας Ταμυναϊκού,. Να σημειωθεί ότι και οι δυο άλλοι έπαιξαν σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ενώ πέτυχαν γκόλ και με πέναλτι. Αντίθετα ο σέντερ της ομάδας μας, όπως αναφέραμε απουσίασε από πολλά παιχνίδια, για καθαρά προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, που δεν μπορούσε αντικειμενικά να τους υπερκεράσει και να βοηθήσει την ομάδα. Βέβαια η απουσία αυτή ήταν για καλό, καθώς η γυναίκα του Ασπασία, έφερε στον κόσμο το 2ο παιδί τους, την κόρη τους... Ο ''πρωτότοκος'' Κωνσταντίνος, σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Γιάννη, στους αγωνιστικούς χώρους...

''Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια'', οριστικά ο Γιάννης Κοτρόζος....!


Για μια 25ετία, υπηρετεί πιστά και αδιάκοπα, τα ''κιτρινόμαυρα'', ο Γιάννης Κοτρόζος... Τα τελευταία χρόνια, είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Σπύρου Κατσινή, όταν χρειαζόταν όμως, φορούσε τα ποδοσφαιρικά παούτσια και βοηθούσε την ομάδα όταν χρειαζόταν... Και φέτος χρησιμοποιήθηκε σε κάποια παιχνίδια, που η ομάδα χρειάστηκε την εμπειρία και την αγωνιστικότητά του, παρά τα 40 και πλέον χρόνια του... Και φυσικά κάτι τέτοιο για τον Γιάννη δεν ήταν δύσκολο, καθώς βρίσκεται πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση.
Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Γιάννης Κοτρόζος ανακοίνωσε ότι έφτασε πλέον το ''πλήρωμα του χρόνου'' για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Φυσικά θα παραμείνει στην ομάδα, θα παραμείνει συνεργάτης του Σπύρου Κατσινή, θα παραμείνει στα διοικητικά της ομάδας και θα έχει και μιά ακόμα αρμοδιότητα, αυτή του συντονιστή της ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΟ Αυλωναρίου, πού πλέον δραστηριοποιείται πολύ δυνατά (μαζί με τον Αποστόλη Αποστολίδη).
Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στη καριέρα του Γιάννη Κοτρόζου.
Στη φωτό η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, στο τελευταίο παιχνίδι στην Ερέτρια, στο παιχνίδι αυτό ο Γιάννης Κοτρόζος (όρθιος δεξιά) έπαιξε για 29'.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΤΟ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ


Τέσσερα νεαρά παιδιά, που φέτος πήραν το ''βάπτισμα του πυρός'' και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένεται να στελεχώσουν ακόμα πιό δυνατά την μεγάλη ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου. Πρόκειαι για τους: ΣΤΕΛΙΟ ΓΚΙΟΚΑ (είχε συμμετοχές από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, σαν αλλαγή), ΜΠΑΜΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟ, ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΟΥ και ΜΠΑΜΠΗ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ. Είναι όλοι 14-15 χρονών και με το ταλέντο να περισεύει, το μέλλον τους ανήκει, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν πολύ και συστηματικά, για να μπορέσουν να καθιερωθούν στην ομάδα και να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο.
Στη φωτό οι 4 νεαροί, διακρίνονται από αριστερά:
-Μπάμπης Κωνστάντιος, -Μπάμπης Βαρδακώστας, -Βαγγέλης Δήμου και -Στέλιος Γκιόκας.

Φωτορεπορτάζ από την Ερέτρια...






















Προσθήκη  εικόνας

ΦΙΝΑΛΕ με ΗΤΤΑ στην ΕΡΕΤΡΙΑ... ο αγώνας...

Δεν είχαμε happy-end στην τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας. Ο ΑΟ Αυλωναρίου, έπαιξε στην Ερέτρια με τον τοπικό Απόλλωνα (που στον β' γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού!!!). Η ομάδα μας είχε και πάλι, για διάφορους λόγους, σημαντικές απουσίες και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα, παρ' ότι στο α' 45λεπτο οι παίκτες μας τα πήγαν πολύ καλά, κρατώντας το παιχνίδι στο 2-2, χάνοντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες. Στο β' μέρος η ομάδα μας δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και υπέκυψε τελικά με 5-2. Βέβαια από το παιχνίδι αυτό (αλλά και από όλο τον Β' γύρο όταν η ομάδα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της) μπορεί να έμεινε η πίκρα της ήττας, έμεινε όμως ένα μεγάλο κέρδος και αυτό δεν είναι άλλο από τα νεαρά παιδιά (Γκιόκας Στ., Κωνστάντιος Μπάμπης, Δήμου Βαγγ., Βαρδακώστας Μπάμπης) , που μπήκαν στην ομάδα, απέκτησαν εμπειρίες από την μεγάλη κατηγορία και το κυριότερο έδειξαν ότι η ομάδα, μπορεί να περιμένει πολλά από αυτά τα παιδιά.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 10' Έμποχ 1-0, 24' Τζέντο (πέν) 2-1, 58' Δαφνής 3-2, 75' & 77' Φουρμούζης 4-2 & 5-2. Για την ομάδα μας σκόραρε ο μεγάλος κανονιέρης της ο Γιάννης Βογιατζής, με δύο εκπληκτικά γκόλ: ***στο 22' μετά από φάουλ-δοαβήτη του Γ. Μπόκαρη, ο Γιάννης με απίθανο γυριστό και ασύληπτο σούτ άφησε άναυδους τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Μυτακίδη της Ερέτριας, κάνοντας το 1-1. Στο 45' πάλι από φάουλ του Μπόκαρη, η μπάλα πήρε ύψος, ο κανονιέρης μας, είδε τον Μυτακίδη, λίγο έξω από την περιοχή του και με καφαλιά-λόμπα, τον άφησε ''άγαλμα'' και 2-2! Στο 55' ο Βασ. Βασιλείου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Με τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ έπαιξαν οι : ΧΡΟΝΑΙΟΣ Γ., ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΥ (λτ 18' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ), ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ (61' ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΓΙΑΝ.), ΦΡΥΓΑΝΑΣ, ΜΟΥΡΙΚΗΣ Γ., ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΤΑΣ. (λτ 22' ΓΚΙΟΚΑΣ), ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΜΠΟΚΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣ.
***ακολουθεί φωτορεπορτάζ