.........

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΚΑΙΡΟΣ για ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ της ΧΡΟΝΙΑΣ...


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η ομάδα μας διοργανώνει το μεγάλο καλοκαιρινό γλέντι...

Το πανηγύρι του ΑΟ Αυλωναρίου, πολλά χρόνια τώρα και καλά κρατεί...
Έχει γίνει πλέον έθιμο και έχει συνδεθεί με την καλοκαιρινή διασκέδαση της περιοχής.
Φέτος λοιπόν το φέραμε, σ' ένα παλιό γνωστό μας χώρο αυτόν του Γυμνασίου Αυλωναρίου.
Οι άνθρωποι της ομάδας, καιρό τώρα δουλεύουν πυρετωδώς, για να γίνει όσο το δυνατόν, ότι το καλύτερο για τη δική σας απόλαυση και διασκέδαση...

Στη μουσική και το τραγούδι επιλέξαμε καθαρά Ευβοιώτικη παρουσία, με τον μοναδικό ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ στο βιολί, την ανεπανάληπτη ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΛΑ στο τραγούδι, τους οποίους συνοδεύει το συγκρότημά τους.
Παράλληλα όμως εκεί θα είναι και τα
ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ο βιρτουόζος του μπουζουκιού
ΤΑΣΟΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ
στο τραγούδι ο ΘΕΜΗΣ ΖΕΡΒΑΣ, μαζί φυσικά με την παρέα τους.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΪ....

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: ο ΑΟ Αυλωναρίου, είναι ΠΑΝΤΑ παρών...


Εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα μας είναι από τις λίγες της Ένωσής μας, που δίνει ανελειπώς το πρόν σε ΟΛΕΣ τις Γενικές Συνελεύσεις, της ΕΠΣ Εύβοιας, όποτε και αν αυτές γίνονται. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα μας, δίχνει αρχικά τον σεβασμό της στην εκάστοτε Διοίκηση της Ένωσης, αλλά και την αρμόζουσα αναγνώριση στον συνδικαλιστικό της φορέα. Με την συνεχή παρουσία της, σε όλες τις εκδηλώσεις της ΕΠΣΕ, η ομάδα μας, έχει το ''δικαίωμα'' να μιλά και να παλεύει για διάφορα θέματα που την αφορούν και να ''απαιτεί'' λύσεις. έτσι και τώρα στη πρόσφατη ετήσια τακτική, Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ, την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Φραγκούλης και το μέλος του ΔΣ Βασίλης Μαυρομάτης, ο οποίος σαν νέος ''πήρε το βάπτισμα του πυρός'', στα δρώμενα του Ευβοϊκού ποδοσφααίρου. Οι εκπρόσωποί μας, παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία, υπερψήφισαν τον διοικητρικό και οικονομικό απολογισμό, του ΔΣ της ΕΠΣΕ, ενώ μεστή και ουσιαστική ήταν η τοποθέτηση του Γεν. Γραμματέα μας, με κριτική, καλόπιστη στο έργο της ΕΠΣΕ, αλλά και προτάσεις που αφορούσαν κύρια την οργάνωση και το αγωνιστικό κομμάτι, των τμημάτων υποδομής. Παρόν στη ΓΣ και το μέλος της ομάδας μας, με τη δημοσιογραφική του βέβαια ιδιότητα, Αποστόλης Αποστολίδης.
***Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΑΟ Αυλωναρίου ήταν η μοναδική ομάδα που εκπροσώπησε την Νοτιο-κεντρική Εύβοια (από Αλιβέρι μέχρι Κύμη και Κέρυστο).
***
Στη φωτό ο Γεν. Γραμματέας Δημ. Φραγκούλης και ο μέλος του ΔΣ του ΑΟΑ Βασίλης Μαυρομάτης.