.........

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΠΣΕ (5η αγων.): ...η τύχη γύρισε και πάλι την πλάτη στην ομάδα μας...

ΟΛΥΜΠΟΣ Γ.- ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ....2-0
Κάτω πολύ άσχημες συνθήκες υποχρεώθηκε να παίξει η ομάδα στο γήπεδο της Γυμνού, κόντρα στην τοπική ομάδα. Το γήπεδο ήταν κυριολεκτικά πλημμυρισμένο και στα περισσότερα σημεία του πραγματική λίμνη. Οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, της κατάστασης αυτής.
Το τελικό σκόρ αδικεί κατάφορα την ομάδα μας καθώς οι αντίπαλοί μας με ''0'' ευκαιρίες βρέθηκαν τελικά νικητές μάλιστα και με το εντυπωσιακό 2-0! Δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό η τύχη μας γύρισε για μιά ακόμα φορά την πλάτη. Η ομάδα μας είχε τις πραγματικά ανεπανάληπτες, κλασικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, οι γηπεδούχοι όμως είχαν μεγάλη και με το μέρος τους τύχη. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αντώνενα, σε μιά ακίνδυνη σέντρα, στο 36' και πέτυχαν ακόμα ένα γκόλ στο ξεκίνημα του β' μέρους (46') πάλι σε φάση που δεν ήταν επικίνδυνη αλλά αιφνηδίασε την άμυνά μας. Στο 55' και στο 65' Βογιατζής και Αντώνενας σημάδεψαν τα δοκάρια των γηπεδούχων με δυνατές κεφαλιές...Μέχρι τοη λήξη οι παίκτες μας βομβάρδιζαν την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως αποτέλεσμα, η τύχη τους γύρισε και πάλι την πλάτη...!
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Τσαλίαγκός Κ. (40' Αναστασίου Β., , Αναστασίου Δ.(81' Βαρδακώστας), Σαμπάνης, Φρυγανάς, Τουρέ, Κοτρόζος Π. Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας (60' Φραγγής), Βασιλείου.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 1-0, την δυνατή ΑΡΤΑΚΗ! Πολύ καλό ποδόσφαιρο!




Σπουδαία σε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και σημαντική, όσον αφορά τον αντίπαλο, νίκη πέτυχε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή, παίζοντας στο ''Νίκος Κούκης''. Αντίπαλος του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, μια σπουδαία και με μεγάλες περγαμηνές, ομάδα, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, μια από τις ''μεγάλες'' της Α' τοπικής μας κατηγορίας. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδό μας, με πολλές και ενδιαφέρουσες φάσεις κύρια, από την ομάδα μας, που έπιασε πολύ καλή απόδοση. Ήταν ένα παιχνίδι που όσοι δεν είδαν ...μόνο χαμένοι βγήκαν!
Η ομάδα μας με το ''καλημέρα'' έδειξε τα ''δόντια'' της! Μόλις στο 3' ο Μπίλης (Βασιλείου) κεραυνοβόλησε την εστία της Αρτάκης, όμως η μπάλα δεν του έκανε το ''χατήρι'', καθώς τράνταξε το δοκάρι του Νικ. Γκόγκου, που παρακολουθούσε την μπάλα ανήμπορος ν' αντιδράσει. Έγιναν σπουδαίες φάσεις, κύρια μπροστά στην εστία της Αρτάκης, χάθηκαν ευκαιρίες από αστοχία, αλλά κύρια γιατί οι παίκτες μας, είχαν απέναντί του τον πολύπειρο και από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Εύβοιας, τον Ν. Γκόγκο, ο οποίος στο 39' και στο 45' σε τετ-α-τετ με τον Βογιατζή, έσωσε σίγουρα γκόλ, ενώ έκανε το ίδιο και σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Παντελή Κοτρόζο στο 20'. Στο β' μέρος το ίδιο σκηνικό, με πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Στο 49' ο Ντίνος Κότσαρης, ο αίλουρος γκολκήπερ μας, είπε STOP με θεαματικό και εντυπωσιακό τρόπο στον Θεοδωρικάκο, του ΑΟΝΑ, που ήταν μόνος μπροστά στην εστία μας!
Το πολύτιμο γκόλ που χάρισε την νίκη στην ομάδα μας ήρθε στο 83': ο νεαρός Φραγγής έβγαλε, με περισσή ''ποδοσφαιρική θρασύτητα'', σέντρα-διαβήτη, στον κορυφαίο σκόρερ της Α.1 Εύβοιας, Γιάννη Βογιατζή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε ν' αφήσει άναυδο τον πολύ καλό Γκόγκο, 1-0 και τρελό πανηγύρι...
Το σφύριγμα της λήξης από τον κορυφαίο Ευβοιώτη διαιτητή Γ. Σέγκο, που έκανε ρεσιτάλ, βρήκε τους φίλους του ΑΟΑ να αποθεώνουν τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη και το προπονητικό τίμ Κατσινή Σπ. & Κοτρόζου Γιαν. να είναι απόλυτα ευχαριστημένο από την τελική εξέλιξη του αγώνα. Ο εφιάλτης των δύο πρώτων αγωνιστικών, φαίνεται πως πέρασε χωρίς επιστροφή για την ομάδα μας που βρίσκει τον καλό της εαυτό και τον δρόμο πρός τις επιτυχίες.
Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Ντίνος Κότσαρης, Χαρ. Βαρδακώστας (58' Αγγ. Φραγγής) Ζήσης Αναστασίου, Θάν. Σαμπάνης, Χάρης Φρυγανάς, Τίνι Τουρέ,
Βασ. Αντώνενας (46' Τραορέ), Παντ. Κοτρόζος (70' Βασ. Αναστασίου),
Γιαν. Βογιατζής, Μάριος Ρέτσας και Μπίλης Βασιλείου.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ στην ΑΡΤΑΚΗ...

Με την ψυχολογία ανεβασμένη πολύ ψηλά, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη, μέσα στην Κάνηθο, με το εντυπωσιακό 0-3, η ομάδα μας προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα και είναι πανέτοιμη για το Κυριακάτικο παιχνίδι, κόντρα στην Αρτάκη. Δεν χωρά καμία αμφιβολία, ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Αρτάκη είναι από τις ''μεγάλες'' ομάδες της Εύβοιας, άσχετα με την κατάσταση που βρίσκεται φορά. Πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν τη νίκη, τους 3 πολύτιμους βαθμούς και το κυριότερο ν΄αποζημιώσουν τους φιλάθλους, μετά από τα δύο άτυχα αποτελέσματα της πρεμιέρας μέσα στην έδρα μας. Ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Κατσινής και οι συνεργάτες του Γιάν. Κοτρόζος και Μπάμπης Θεοδώρου, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν στη διάθεσή τους όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες καλούν τους φιλάθλους της ομάδας, να δώσουν το παρόν και πάλι στο γήπεδο την ΚΥΡΙΑΚΗ 18/10/09 στις 16.00, και να ενισχύσουμε τον αγαπημένο μας ΑΟ Αυλωναρίου.
Διαιτητής στον Κυριακάτικο αγώνα ο κορυφαίος Ευβοιώτης διαιτητής ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΓΚΟΣ, με συνεργάτες τον Στρ. Ντούρα και τον Αντ. Μουζεκιάρη.

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Τι έγινε αυτόν τον μήνα που απουσιάσαμε... Και μιά απάντηση στους κατάπτυστους...



*** Όταν η ομάδα μας υποχρεώθηκε σε άδικη ήττα από τον Ταμυναϊκό εξ αιτίας της διαιτησίας, από φαλτσοσφυρίγματα και περίεργες (;) υποδείξεις, κάποιος που δεν ξέρουμε το όνομά του (σημ. : χρησιμοποιεί 3-4 διαφορετικά ονόματα όπως μάθαμε), σε κάποιο διαδικτυακό χώρο έγραψε πολλά και ειρωνικά για την ομάδα μας. Μάθαμε ότι κρύβεται και δεν έχει το θάρρος, να μας τα πεί επώνυμα, γνωρίζουμε ότι δεν έχει δεί ποτέ σχεδόν την ομάδα μας, γνωρίζουμε τις προτιμήσεις του και το ρόλο που θέλει να παίξει. Να γνωρίζει όμως ότι η ομάδα μας ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, έχει τον σεβασμό όλων των ποδοσφαιρικών ανθρώπων της Εύβοιας, έχει βγάλει μεγάλους ποδοσφαιριστές, που έχουν κάνει καριέρα ζηλευτή, έχουν φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της, πολλοί και με ήθος ποδοσφαιριστές και το κυριότερο: Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, χωρίς γλυψίματα και χωρίς Δεκανίκια. Τέλος επειδή πολύ ασχοληθήκαμε, να ξέρει ο ''εν λόγω'' ότι από εδώ δεν πρόκειται ''να μασήσει'' και αν έχει κουράγιο να έρθει να ''δεί'' την ομάδα μας, στο Αυλωνάρι να τον κεράσουμε .και ..καφέ! Τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ δεν μπορεί και δεν έχει κανείς τη δύναμη και το διακαίωμα να τον μειώνει... και να τον απαξιώνει... Όποιος το τολμήσει θα βρεί εμάς τους φίλους και μέλη του απέναντι...

...ένα μήνα χωρίς ενημέρωση! ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...!

ΖΗΤΑΜΕ ΕΝΑ μεγάλο συγνώμη από όλους τους φίλους του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, για την απαράδεκτη καθυστέρηση, στον τομέα της ενημέρωσής τους.
Δικαιολογίες ίσως υπάρχουν, όμως δεν θα τις προβάλουμε, εμείς απλά ζητάμε τη συγνώμη σας.
Δεν είμαστε επαγγελματίες όμως έχουμε πιό ισχυρό κίνητρο την αγάπη μας για την ομάδα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...