.........

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΤΡΑΠΕΖΩΜΑ για τη ΝΙΚΗ, αλλά και ...ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ !

Μεγάλη χωρίς αμφιβολία νίκη για την ομάδα μας αυτή επί του Ολυμπιακού Χαλκ. με 2-0 και βέβαια, επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη των παικτών, των προπονητών, των διοικούντων, αλλά και των φίλων της ομάδας μας.
Όπως ήταν φυσικό ήρθε και η επιβράβευση για τους παίκτες μας, το ..."πρίμ" για τη νίκη!
Και ποιό ήταν αυτό ένα γεναίο τραπέζωμα στο μεζεδοπωλείο ''ΧΑΝΙΑ'' , όπου παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και η διοίκηση. υπήρχε βέβαια και ένας ακόμα λόγος για το τραπάζωμα, ήταν ο έγρωμος,νεαρός άσος της ομάδας μας, από την Γουϊνέα, ο Τίνι Τουρέ, ο οποίος είχε τα γεννέθλιά του. Ο Τ. Τουρέ έγινε 20 ετών.
Ανοίχτηκαν λοιπόν οι σχετικέ σαμπάνιες αλλά κόπηκε και η τουρτα των γεννεθλίων του...
Πολύχρονος Τίνι....

ΑΛΛΑΞΕ το ΚΛΙΜΑ και 2-0 τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Χ.


Μετά τον άτυχο αγώνα μέσα στον Αγ. Νικόλαο, όπου από καθαρή ατυχία και αστοχία, γνώρισε την ήττα και τα ''σύννεφα'' άρχισαν να μαζεύονται πάνω από τ' αποδυτήρια, καθώς ο προπονητής της ομάδας Σπ. Κατσινής, "εν θερμώ" εξέφρασε την άποψη να παραιτηθεί από το πόστο του. Ευτυχώς τα πράγματα στη διάρκεια της εβδομάδας ηρέμησαν και η ομάδα κατέβηκε στο Κυριακάτικο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Χ., στο Αυλωνάρι, αποφασισμένη να πάρει το 3ποντο της νίκης... Απουσίασαν ο Β. Βασιλείου (άρρωστος και ο τιμωρημένος -κόκκινη κάρτα- Χ. Φρυγανάς. Μετά από ένα άγονο α' ημίχρονο και αφού νωρίς-νωρίς ο Μάριος ρέτσας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, των "ερυθρόλευκων" της Χαλκίδας, ήρθε το β' μέρος όπου η ομάδα μας, ανέβασε στροφές και πίεσε τους φιλοξενούμενους που είχαν ταμπουρωθεί στην άμυνά τους. ''Κράτησαν" όμως μέχρι το 81', στο λεπτό αυτό, ο νεαρός Βαρδακώστας που είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Βασ. Αναστασίου (46') μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια έβγαλε θαυμάσια μπαλιά στον Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος με ασύληπτο πλασέ άνοιξε το σκόρ 1-0.
Στο 86' και πάλι ο Γιάννης Βογιατζής με ωραίο σούτ έξω από την περιοχή, ''κλείδωσε'' τη νίκη της ομάδας μας.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Ντίνος ΚΟΤΣΑΡΗΣ, Ζήσης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (λ.τ. 36' Τίνι ΤΟΥΡΕ), Κυριάκος ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, Σέρτζιο ΤΡΑΟΡΕ, Θαν. ΣΑΜΠΑΝΗΣ, Χάρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ, Παντελής ΚΟΤΡΟΖΟΣ (78' Γιώργος ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ), Βασίλης ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ, Γιάννης ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, Μάριος ΡΕΤΣΑΣ, Βασίλης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (46' Χάρης ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ).

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Με αισιοδοξία τον Αγ. Νικόλαο κόντρα στην τοπική ομάδα αύριο!

Με πίστη στην αξία τους οι παίκτες του ΑΟ Αυλωναρίου ρίχνονται, αύριο Κυριακή το απόγευμα στη μάχη για την 12 αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την ομάδα μας τη περιμένει μιά δυνατή δοκιμασία κόντρα στον σκληροτράχηλο, Αγ. Νικόλαο, που ψάχνει φυσικά για βαθμούς, ίοπως και η ομάδα μας. Όλη την εβδομάδα η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη δοίκηση, έριξαν το κυρίως βάρος στον ψυχολογικό τομέα και έτσι η ομάδα θα παραταχθεί στο παιχνίδι αυτό, με στόχο φυσικά μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλσμα, που έχεο τη δυνατότητα να πάρει...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ...0-1: ...ανάθεμά την τύχη και την αστοχία μας!

Φαίνεται ότι η αγωνιστική περίοδος που διανύουμε, θα είναι δύσκολη για την ομάδα μας και αυτό γιατί είναι απίστευτη η γκαντεμιά που έχει χτυπήσει τον ΑΟΑ! Παράλληλα όμως θα πρέπει να γίνει κάτι και να μην τα περιμένει όλα στο σκοράρισμα η ομάδα μας από τον σίγουρα κορυφαίο σκόρερ της, τον Γιάννη Βογιατζή. Δυστυχώς δεν φτάνουν μόνο τα γκόλ τα δικά του για να πάμε σ' ένα θετικό αποτέλεσμα... Όταν ''ρολάρουν'' και οι υπόλοιποι, τότε ο ΑΟΑ δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο (βλέπε παιχνίδι με Κονίστρες όπου υπήρχε πλουραλισμός στο σκοράρισμα). Οι αρμόδια υπεύθυνοι για την ομάδα θα πρέπει να ...''στύψουν το μυαλό τους'', για να βρουν λύση σ' αυτό το δύσκολο πρόβλημα. Το υλικό της ομάδας από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων, δεν θεωρούμε κανένα παίκτη ανίκανο, καθώς το ταλέντο και οι ικανότητές τους είναι ''εκ των ουκ άνευ'' και αυτό σίγουρο και εκφρασμένο κύρια από τους αντιπάλους μας... Πρέπει να βρεθεί αυτό το ''κάτι'' που λείπει!
Στο παιχνίδι με την Προποντίδα στο Αυλωνάρι είχαμε μια από τα ίδια, οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν ένα γκόλ με μιά ευκαιρία στο 39', στη συνέχεια είχαμε καθολική υπεροχή και ευκαιρίες από τους παίκτες μας όμως από ατυχία και αστοχία αυτό το 0-1 έμεινε μάχριτο τέλος, με μοναδικό ''κέρδος'' τις εντυπώσεις...! Εισδικά οι ευκαιρίες που χάθηκαν στο α' 20λεπτο, του β' ημιχρόνου, ήταν απίστευτες και για το βιβλίο Γκίνες! Στο 59' ο Αντώνενας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Προποντίδας.
Πολύ καλή διαιτησία από τον Βασ. Καντούρο.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Βαρδακώστας, Τσαλιαγκός Κ. (71' Ρέτσας), Σαμπάνης (63' Ζ. Αναστασίου), Φρυγανάς, Τουρέ, Κοτρόζος Π. (78' Φραγγής), Τραορέ, Βογιατζής, Αντώνενας, Βασιλείου.