.........

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

...το πανηγύρι μας...!

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 18.00 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο Αυλωναρίου θα γίνει το ξεκίνημα για τη νέα χρονιά. Αναμένεται η συγκέντρωση παλαιών και νέων ποδοσφαιριστών, των προπονητών και της διοίκησης, καθώς ο Πατέρας Γεώργιος θα κάνει τον καθιερωμένο αγιασμό. Όλα είναι έτοιμα αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Παππάς (φωτό), έχει φροντίσει και τη παραμικρή λεπτομέρεια. Μετά τον αγιασμό τα μέλη της Διοίκησης θα μιλήσουν στους παίκτες για τους στόχους της νέας χρονιάς και θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες των Μπάμπη Θεοδώρου και Γιάννη Κοτρόζου.
Στις 13 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί το πανηγύρι, με την Ελένη Δημολιάνη, στο χώρο του Γυμνασίου Αυλωναρίου. Οι ετοιμασίες συνεχίζονται και θα ενταθούν στο διάστημα που απομένει, ώστε όλα να είναι έτοιμα το βράδυ της Παρασκευής, προπαραμονής της Παναγίας, που θα γίνει η εκδήλωση. Αναμένεται πολύ κόσμος στη περιοχή και ελπίζουμε όλοι στον Α. Ο. Α. η συμετοχή να είναι μεγάλη.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00, στο γήπεδο Αυλωναρίου θα γίνει το νέο ξεκίνημα για τη επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη συζήτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς και η πρώτη προπόνηση. Όπως είναι γνωστό ο Μπάμπης Θεοδώρου και ο Γιάννης Κοτρόζος θα καθήσουν φέτος στον πάγκο της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ θα λείψουν ο Παντελής Κοτρόζος και ο Βασίλης Αναστασίου που πήραν μεταγραφή για τον Α. Ο. Χαλκίδας. Ο Κυριάκος Τσαλιαγκός που πήγε στο Δύστο. Ο Άγγελος Φραγγής, ο Τινί Τουρέ και ο Σέρτζιο Τραορέ έμειναν ελεύθεροι.
Στον Α. Ο. Αυλωναρίου επέστρεψαν ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα γύρισαν πίσω ο Αλέξανδρος Σούτι, ο Στέλιος Γκιόκας, ο Γιώργος Σκουρλής από το Μονόδρι και οι νεαροί Τάσος Παππάς και Γιώργος Κυριαζής από τον Άγιο Γεώργιο. Επίσης επέστρεψε από την Κομοτηνή όπου σπούδαζε ο Γιάννης Σαμαράς. Αποκτήθηκε με μεταγραφή ο έμπειρος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Μαραγκός από τον Άγιο Νικόλαο.
Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται τέλος Αυγούστου και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες μεταβολές.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν αρκετά φιλικά ενώ οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν στις 28 ή 29 Αυγούστου, με την πρώτη φάση του κυπέλου.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΣΤΟΝ Α. Ο. ΧΑΛΚΙΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΤΡΟΖΟΣ

Ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλη Τζώρτζη, του Γιώργου Κοτρόζου και του Γιώργου Χροναίου, παλαιών σπουδαίων ποδοσφαιριστών του Α. Ο. Αυλωναρίου, συμφώνησε και  φέτος θα αγωνίζεται με τη φανέλα  του Α. Ο. Χαλκίς, ο Παντελής Κοτρόζος. Σπουδαίο ταλέντο, έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρσι με την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να  εκτιμηθεί η αξία του από τον προπονητή της Χαλκίδας, Γιώργο Ποδαρά, που τον ζήτησε να πάει κοντά του. Έτσι οι Διοικήσεις των δύο ομάδων συναντήθηκαν και συμφώνησαν τα πάντα, παρουσία του ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Παντελής είναι 19 ετών, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της ομάδας, με πολύ καλό αριστερό, σημείωσε τρία γκολ και έδωσε αρκετές ασίστ. Είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου, ήταν άριστος μαθητής και πολύ καλός χαρακτήρας, προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου και ο αδερφός Τάσος αγωνίζεται με τα χρώματα του Α. Ο. Α.   Σίγουρα είναι απώλεια για τον Α. Ο. Αυλωναρίου όμως προέχει το μέλλον του και η παρουσία του σε μια μεγάλη ομάδα θα του δώσει πολλές εμπειρίες. 
Του ευχόμαστε καλή τύχη.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Λόγω έλλειψης ειδήσεων, αλλά και της σχετική "αποτοξίνωσης" δεν ενημερώναμε για 40 περίπου μέρες το blog μας. Πάντως όλο αυτό το διάστημα οι απαραίτητες ενέργειες εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έγιναν. Το τεχνικό δίδυμο, Μπάμπης Θεοδώρου και Γιάννης Κοτρόζος, μίλησαν με όλους τους ποδοσφαιριστές και με τους περισσότερους έχουν συμφωνήσει. Η προετοιμασία ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουλίου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το ρόστερ της ομάδας. Στο διάστημα τις προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν αρκετά φιλικά παιχνίδια με πιο σημαντικό αυτο με τον πρωαταθλητή Α. Ο. Χαλκίς στις 21 Αυγούστου. Το κύπελλο Εύβοιας ξεκινά στις 28 Αυγούστου και το πρωτάθλημα στις 11 Σεπτεμβρίου. Το πανηγύρι της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Αυγούστου, στο Γυμνάσιο Αυλωναρίου. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση για όλα τα παραπάνω θέματα.