.........

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ στο ΓΗΠΕΔΟ του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ της ΕΠΣΕ...

Την Τετάρτη (26/1/11) στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Εύβοιας, έγινε ακόμα μια προπόνηση της ομάδας μας! Πάνω από 15 ποδοσφαιριστές που ήρθαν από το Αυλωνάρι και την Αθήνα, έδωσαν το παρόν στις 8.οο το βράδυ και προπονήθηκαν για 1 1/2 ώρα και πλέον,  κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Ποδαρά! Φωτογραφικό ρεπορτάζ από αυτή την προπόνηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε πάρα κάτω...:

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΥΝΘΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΟ

Επικίνδυνη έξοδο για τον Α.Ο.Αυλωναρίου, την Κυριακή με την Αμάρυνθο που καίγεται για τους βαθμούς. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Γυμνό καθώς το γήπεδο της Αμαρύνθου δεν είναι ακόμη έτοιμο.
Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 3-1 από τους Ωρεούς, έχουν 11 βαθμούς και βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕ Χαλκίδας. Παίζουν ένα από τα τελευταία τους "χαρτιά" στην προσπάθειά τους για παραμονή. Στον Α΄ γύρο είχαν νικήσει με 3-0 μέσα στο Αυλωνάρι.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία απόψε κάτω από συνεχή βροχή στο Αυλωνάρι. Την προηγούμενη Τετάρτη η προπόνηση έγινε στο Ενωσιακό της Χαλκίδας, με την παρουσία και όσων εργάζονται στην Αθήνα, αφού είναι δύσκολη η μετακίνησή τους μέχρι το Αυλωνάρι στη μέση της εβδομάδας. Στόχος του Α.Ο.Α. είναι η νίκη και το σπάσιμο της αρνητικής παράδοσης που έχει φέτος με τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία, αφού δεν έχει νικήσει καμιά. Συγκεκριμένα έχει τρεις ήττες από Αμάρυνθο, Προκόπι, ΑΕ Χαλκίδας και ισοπαλία με τους Ωρεούς.
Η αποστολή θα αναχωρήσει 12.30 από τα Χάνια Αυλωναρίου.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΜΑ Β΄ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ίσως η καλύτερη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και σπουδαία νίκη  επί του Όλυμπου Γυμνού,  με 1-0, για την ομάδα μας στο Αυλωνάρι. Μέχρι το 72ο λεπτό, όταν και σημείωσε το γκολ, ο Α.Ο.Α. είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και δεν απειλήθηκε καθόλου. Μετά το γκολ ο Όλυμπος προσπάθησε να ισοφαρίσει, έχασε μόνο μία ευκαιρία στο 84ο λεπτό, χωρίς να καταφέρει τίποτα το ιδιαίτερο. Η νίκη ήταν δίκαιη και γέμισε με ενθουσιασμό όλους στην ομάδα.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 22ο λεπτό, στο Α΄ημίχρονο, όταν ο Βογιατζής έβγαλε με πάσα μόνο τον Αναστασίου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σούταρε άουτ. Ο νεαρός που πραγματοποίησε τη καλύτερη φετινή του εμφάνιση, έχασε άλλες τρεις ευκαιρίες, με πιο σημαντική αυτή στο 53ο λεπτό όταν το σουτ που έκανε έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός.
Στο 72ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός, που είχε μπει 6 λεπτά νωρίτερα στον αγώνα, με σουτ από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το πολύτιμο γκολ για την ομάδα μας. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο 84ο λεπτό, όταν σε σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά πόδια, ο Φρυγανάς κατάφερε να την διώξει πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου δείχνει ότι βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης. Σε τρεις αγώνες με τον Γιώργο Ποδαρά στον πάγκο έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία και μηδέν παθητικό στην άμυνα. Έφθασε τους 17 βαθμούς και έχει μία διαφορά 5 πόντων και άνω από τους τέσσερις τελευταίους στο πρωτάθλημα.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Παππάς, Κάργας(49΄ Μαραγκός), Μουρίκης Γ.(65΄Τσαλιαγκός), Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(73΄Αιδίνης), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας, Βασιλείου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο.Αυλωναρίου αγωνίζεται με την Αμάρυνθο εκτός έδρας.

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Α ΣΤΟΝ Α΄ΓΥΡΟ

  • ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ       1-0
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ              0-3
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ   1-1
         (Βογιατζής) 
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑ               0-2
  • ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ      0-0
  • ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ        3-1   
         (Βασιλείου)
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ              2-0
         (Αντώνενας, Ρέτσας)
  • ΚΥΜΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                         2-1
         (Βογιατζης)
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ        2-3  
         (Φρυγανάς, Αντωνενας)
  • ΑΡΤΑΚΗ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                       0-1 
          (Βογιατζής)
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΩΡΕΟΙ                           0-0
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ               0-1
  • ΚΡΙΕΖΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ                         1-1
         (Μαραγκός)
  • ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ               1-0
         (Βογιατζής)
  • ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ       0-0

ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ
  • Βογιατζής Γιάννης           4
  • Αντώνενας Βασίλης         2
  • Βασιλείου Βασίλης          1
  • Ρέτσας Μάριος                1
  • Φρυγανάς Χάρης             1
  • Μαραγκός Παναγιώτης    1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. ΚΥΜΗ 38
  2. ΔΡΟΣΙΑ 38
  3. ΚΡΙΕΖΑ 30
  4. ΑΡΤΑΚΗ 25
  5. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 25
  6. ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 24
  7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 24
  8. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 22
  9. ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 18
  10. ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 16
  11. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 15
  12. ΑΥΛΩΝΑΡΙ 14
  13. ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 11
  14. ΩΡΕΟΙ 9
  15. ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 8
  16. ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 8

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Άλλος ένας πόντος για το Αυλωνάρι, αυτή τη φορά μέσα στο Βασιλικό. Σε ένα βαρύ τερέν και κάτω από συνεχή βροχή δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο καθώς ο αγώνας στηρίχθηκε στη δύναμη και τις δυνατές μονομαχίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τη λάσπη δεν φαίνονταν ούτε τα νούμερα στις φανέλες των παικτών.  Η ομάδα μας παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς, κράτησε το 0 στην άμυνα δεν έκανε βέβαια και τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό απέναντι σε μια παραδοσιακά πολύ καλή ομάδα. Ο Λήλας απείλησε ελάχιστες φορές δεν μπόρεσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου. Η πιο καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 4ο λεπτό όταν το σουτ του Θαλασσινού από πολύ κοντά στην εστία του Κότσαρη πέρασε άουτ.
Στο ενεργητικό του Γιώργου Ποδαρά, σε δύο αγώνες, καταγράφονται μία νίκη και  μία ισοπαλία απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. 
Έπαιξαν για τον Α.Ο.Α: Κότσαρης, Βασιλείου(64΄Κάργας), Μαραγκός, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ., Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας(73΄Τσαλιαγκός), Γκιόκας(25΄Παππάς).
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου υποδέχεται τον Όλυμπο Γυμνού.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΛΗΛΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Ο προπονητής Γιώργος Ποδαράς
Με τον Λήλα Βασιλικού εκτός έδρας αγωνίζεται αύριο Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Μετά την σπουδαία νίκη επί του Ταμυναικού η ψυχολογία έχει ανέβει και αναμένεται μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη η ομάδα προπονήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στη Χαλκίδα για να διευκολυνθούν οι ποδοσφαιριστές που μένουν στην Αθήνα, ενώ χθες το βράδυ η προπόνηση έγινε στο Αυλωνάρι, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ποδαρά. Ο νέος τεχνικός του Αυλωναρίου ξεκίνησε με μια μεγάλη νίκη κόντρα σε μια αρνητική παράδοση με τον Ταμυναικό, αφού την τελευταία δεκαετία ο Α.Ο.Α είχε μόνο μία νίκη -το 2006, 4-3 στο Αυλωνάρι με Κατσινή στον πάγκο- και εννέα ήττες. Με το παιχνίδι αυτό κλείνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Εύβοιας. 
Ο καιρός είναι καλός και προσφέρεται για εκδρομή στο Βασιλικό και ουζάκι μετά στη Λάμψακο...!

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟΑ

Πριν τον αγώνα με τον Ταμυναικό, το ΔΣ του Α.Ο.Αυλωναρίου προσέφερε μια ανθοδέσμη, δια χειρός Ευαγγελίας Αιδίνη, στον προπονητή Σπύρο Κατσινή για την προσφορά του επί 5 χρόνια στην ομάδα. Ο Σπύρος ανέλαβε τον Α.Ο.Αυλωναρίου το καλοκαίρι του 2005, όταν ήταν στη Β΄κατηγορία της Εύβοιας  και την οδήγησε στην Α΄κατηγορία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση πίσω από την Προποντίδα. Στην συνέχεια παρέμεινε για τέσσερα χρόνια στην Α΄κατηγορία, μέχρι το καλοκαίρι του 2010, όπου και πήγε στον Ταμυναικό. Το έργο του κρίνεται πετυχημένο κυρίως γιατί έδωσε ταυτότητα στην ομάδα και την εδραίωσε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας. Οι αριθμοί είναι αδιάψευστος μάρτυρας.
  • 2005-06: B΄κατηγορία 2η θέση 67β. 21νίκες-4ισοπ.-5ήττες
  • 2006-07: Α΄κατηγορία 7η θέση 42β. 12νίκες-6ισοπ.-12ήττες
  • 2007-08: Α΄κατηγορία 7η θέση 46β 14νίκες-4ισοπ.-14ήττες
  • 2008-09: A΄κατηγορία 6η θέση 42β. 12νίκες-6ισοπ.-12ήττες
  • 2009-10: Α΄κατηγορία 10η θέση 37β. 12νίκες-1ισοπ.-17ήττες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΔΑΡΑ 1-0 ΤΟΝ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ

Μεγάλης σημασίας νίκη σημείωσε ο Α.Ο.Αυλωναρίου την προηγούμενη Κυριακή, με 1-0 στο ντέρμπι με τον Ταμυναικό. Η επιτυχία αυτή συνδυάστηκε και με την ανάληψη των καθηκόντων στον πάγκο της ομάδας, του Γιώργου Ποδαρά. Ο Α.Ο.Α. έδειξε διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έπαιξε πειθαρχημένα, με πάθος, κάνοντας λιγότερα λάθη και κατάφερε να νικήσει με ένα καταπληκτικό γκολ του Βογιατζή. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Ταμυναικό να κυνηγά από την αρχή τη νίκη και το Αυλωνάρι με σφικτή άμυνα να κρατά το μηδέν και με αντεπιθέσεις να ψάχνει για το γκολ.
 Στο πρώτο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες, με τον Μανδράκα να σουτάρει στο 20ο λεπτό και να μπλοκάρει ο Κότσαρης και τον Τσάγκο στο 24ο λεπτό από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα άουτ. 
Στο 35ο λεπτό ο Γιάννης Βογιατζής με καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πετράκη και γράφει το 1-0. Ένα λεπτό πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Κωνστάντιος από καλή θέση σουτάρει για να διώξει ο Πετράκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναικός πίεσε για την ισοφάριση, έχασε δύο καλές ευκαιρίες, δεν βρήκε όμως στόχο. Στο 55ο λεπτό ο Σταμέλος μέσα από την μεγάλη περιοχή με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 87ο λεπτό ο Λάμπρου σούταρε, ο Κότσαρης έδιωξε με τα πόδια και το νέο σουτ απομάκρυνε ο Φρυγανάς. Στις καθυστερήσεις ο Βογιατζής έβγαλε μόνο του τον Τσαλιαγκό απέναντι στον Πετράκη, σούταρε όμως άουτ. 
Με τη νίκη αυτή το Αυλωνάρι έπιασε στην 11η θέση την Προποντίδα με 13 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τους αντιπάλους στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία. Παράλληλα και η ψυχολογία στην ομάδα έχει ανέβει και αναμένονται στο μέλλον καλύτερα αποτελέσματα.
Έπαιξαν για τον Α.Ο.Α: Κότσαρης, Σούτι, Μαραγκός, Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Αναστασίου Δ.(53΄Μουρίκης Α.-82΄Παππάς), Κωνστάντιος, Βογιατζής, Ρέτσας(68΄Τσαλιαγκός), Βασιλείου.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου παίζει στο Βασιλικό με τον Λήλα.

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟ

  Με τον Ταμυναικό, την Κυριακή στις 3, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι, ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Α.Ο.Α. με τον Γιώργο Ποδαρά στον πάγκο. Μαζί του και ο Γιάννης Κοτρόζος, σε ρόλο βοηθού αφού γνωρίζει τα πάντα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, για την οποία δουλεύει ακούραστα πάνω από 30 χρόνια, από διάφορα πόστα. Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση με την παρουσία 20 ποδοσφαιριστών-έλλειπαν δικαιολογημένα οι Αντώνενας, Μουρίκης Γ., Σαμπάνης. Πριν την προπόνηση ο νέος προπονητής του Αυλωναρίου μίλησε με τους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε σε τεχνικά και αγωνιστικά θέματα, έθεσε τους στόχους και τους κανόνες λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και ζήτησε από όλους να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω ώστε να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της. Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση που θα αφορά ζητήματα τακτικής. 
  Η προσπάθεια από πλευράς της διοίκησης γίνεται για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα μετά από την κακή αγωνιστική παρουσία μέχρι τώρα. Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έχει 10 βαθμούς, βρίσκεται στην 12η θέση μαζί με την Αμάρυνθο και ακολουθούν οι Ωρεοί με 8 και το Προκόπι με την Α.Ε.Χαλκίδας με 7. Το δυσάρεστο είναι ότι από αυτές τις ομάδες, το Αυλωνάρι έχει 3 ήττες και μία ισοπαλία μόνο, δηλαδή 1 βαθμό. 
  Αύριο Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου δίνει δύσκολο αγώνα με τον Ταμυναικό που βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς. Η διοίκηση για άλλη μια φορά καλεί τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΔΑΡΑΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ.

Συμφωνία με τον Γιώργο Ποδαρά, τον πρώην προπονητή του Α. Ο. Χαλκίς, έκλεισε η διοίκηση του Α.Ο.Αυλωναρίου για να αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Γιώργος Ποδαράς έπαιξε 16 χρόνια ποδόσφαιρο σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας, όπως Παναθηναικός, Απόλλων Αθηνών, Εθνικός Αστέρας, Κόρινθος, Πανελευσινιακός, Βύζας Μεγάρων, έχοντας 325 επαγγελματικές συμμετοχές. Ξεκίνησε την προπονητική από τον Α.Ο.Κονιστρών που τον ανέβασε δύο κατηγορίες και πέρσι πήγε στον Α.Ο.Χαλκίς, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα.

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ

Δυστυχώς άλλη μια κακή εμφάνιση και ήττα μέσα στο Αυλωνάρι για την ομάδα μας, από την Α.Ε.Χαλκίδας με 1-0. Για άλλη μία φορά, ο Α.Ο.Α. έδειξε μεγάλες αδυναμίες στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και έχασε από ανόητο πέναλντι. 
Μόλις στο 4ο λεπτό, ο Φρυγανάς με κεφαλιά απείλησε την αντίπαλη εστία αλλά ένας αμυντικός έδιωξε πάνω στη γραμμή, στην πιο κλασική ευκαιρία του Αυλωναρίου. Στο 17ο λεπτό, η Α.Ε.Χαλκίδας κέρδισε πέναλντι και άνοιξε το σκορ. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, πίεσε τους αντιπάλους δεν δημιούργησε όμως τις κλασικές ευκαιρίες. Από το 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες. Η ήττα γέμισε απογοήτευση τον κόσμο στο Αυλωνάρι και πλέον χρειάζεται τονωτική ένεση για την συνέχεια.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Βασιλείου, Κάργας(46΄Βογιατζής), Παππάς, Φρυγανάς, Μουρίκης Γ., Αναστασίου Δ.(74΄Γκιόκας), Αντώνενας, Μαραγκός, Ρέτσας, Κωνστάντιος. 

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Αποφασιστικής σημασίας αγώνα δίνει ο Α.Ο.Αυλωναρίου, την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι, με την Α.Ε.Χαλκίδας στο Αυλωνάρι. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί λόγω του χιονιού το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και είναι καθοριστικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια της ομάδας μας για την παραμονή στην κατηγορία. Η Α.Ε. Χαλκίδας βρίσκεται στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς, έχοντας και ποινή -6 από την περσινή χρονιά. Ο Α.Ο.Α. μετά την ισοπαλία μέσα στα Κριεζά, έχει φθάσει τους 10 βαθμούς και με νίκη θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τον αντίπαλό της. Σε χθεσινό φιλικό το Αυλωνάρι νίκησε στα Κόσκινα 6-2 και σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με προπόνηση στις 18.00. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και αναμένεται την Τετάρτη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η παρουσία των φίλων του Α.Ο.Α. στο γήπεδο είναι απαραίτητη. 
ΤΟ Δ.Σ. 
η τεχνική ηγεσία 
και οι ποδοσφαιριστές
 του 
Α. Ο. Αυλωναρίου
 εύχονται σε όλους 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
 και
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ