.........

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΜΕ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΧΛΚΙΔΑ

Δυστυχώς οι πολλές και σημαντικές απουσίες δεν επέτρεψαν στον Α.Ο.Αυλωναρίου να διεκδικήσει κάτι καλό, στον αγώνα της Κυριακής με την Α.Ε. Χαλκίδας. Παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών και με δύο μόνο αλλαγές στον πάγκο. Απουσίασαν λόγω τραυματισμού οι Φρυγανάς, Βογιατζής, λόγω ίωσης ο  Μπρεγκανάκου, καθώς και ο Γιώργος Μουρίκης για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Σε αυτούς προστίθεται και ο Μαραγκός λόγω καρτών. Έτσι ο Γιώργος Ποδαράς παρέταξε ενδεκάδα ανάγκης.
Μέχρι το 30ο λεπτό, ο Α.Ο.Α. στάθηκε καλά στο γήπεδο, καθώς κράτησε μακριά από την εστία τους αντιπάλους του. Τότε όμως ο Τζαφέρος κατάφερε να σουτάρει ανάμεσα από δύο παίκτες της ομάδας μας και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Το ημίχρονο έδειχνε ότι θα τελειώσει έτσι, αλλά στο 41ο λεπτό ο Γεραντώνης, έκανε σέντρα από δεξιά, ο Κότσαρης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του που κατέληξε στα δίχτυα, για να γίνει το 2-0. Δύο λεπτά αργότερα ο Γουναρόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας να σημειώσει  γκολ, που δεν κατάφερε όμως να κάνει κάποια σημαντική ευκαιρία. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 48ο λεπτό.
Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, ο Α.Ο.Αυλωναρίου χρειάζεται 6 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία. Ενδεχομένως να μην χρειαστούν αν ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που βρίσκονται χαμηλότερα στη βαθμολογία. Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω του Πάσχα και θα συνεχιστεί το Σάββατο 30 Απριλίου με την ομάδα μας να υποδέχεται τα Κριεζά. Θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Ταμυναικό εκτός έδρας και Λήλα Βασιλικού εντός.
Η σύνθεση στον χθεσινό αγώνα: Κότσαρης, Βσαιλείου, Γεωργικόπουλος, Παππάς, Τσαλιαγκός, Αντώνενας, Μουρίκης Α.(46΄Αιδίνης), Γκιόκας, Δήμου, Ρέτσας, Κάργας.
Στον πάγκο καθόταν ως δεύτερη αλλαγή ο νεαρός τερματοφύλακας Άρης Κιούσης.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Μάλλον περισσότερο εκδρομή θύμιζε, παρά αποστολή ομάδας το ταξίδι στους Ωρεούς. Έτσι για άλλη μια φορά ήρθε η ήττα από μια ομάδα που είναι χαμηλότερα στη βαθμολογία και μάλιστα ουραγός. Ενδεχομένως πολλοί να πίστεψαν ότι θα ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, παρά τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Ποδαρά στο ξενοδοχείο και να το αντιμετώπισαν χαλαρά. Είναι απίστευτο το γεγονός, ότι φέτος η ομάδα μας, δεν νίκησε κανένα αντίπαλό της που βρίσκεται χαμηλότερα στη βαθμολογία, ενώ έχει σημειώσει σημαντικές νίκες επί δυσκολότερων αντιπάλων, όπως ο Ταμυναικός, ο Όλυμπος Γυμνού, η Ερέτρια, η Αρτάκη.
Οι Ωρεοί χθες, κατάφεραν με μια φάση να πάρουν τον αγώνα. Στο 62ο λεπτό ο Αθανασίου επιχείρησε σουτ και ο Κότσαρης έδιωξε σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Μισιρλής από δεξιά και ο Δαρζέντας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Από την άλλη μεριά μόνο σε δύο περιπτώσεις η ομάδα μας απείλησε σοβαρά την αντίπαλη εστία. Δύο λεπτά πριν δεχθεί το γκολ, ο Βογιατζής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέτσα έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 62ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και από πλάγια αριστερά μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ. Αυτά και τίποτε άλλο δεν είχε ο χθεσινός αγώνας.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Παππάς(60΄Δήμου), Κάργας(69΄Γεωργικόπουλος), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου, Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α.(65΄Αιδίνης).

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ

Ταξίδι στη Βόρεια Εύβοια θα κάνει την Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου, αφού αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα των Ωρεών. Απομένουν 5 αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα και η ομάδα μας διατηρείται σταθερά στη 12η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ισοβαθμόντας με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Ακολουθούν το Προκόπι με 18 βαθμούς, η Αμάρυνθος με 17 και στην τελευταία θέση οι Ωρεοί με 15 βαθμούς. Η αγωνιστική περιλαμβάνει επίσης το παιχνίδι ανάμεσα στην Αμάρυνθο και το Προκόπι. Υποβιβάζονται 2 ομάδες, αλλά σε περίπτωση που η Χαλκίδα ή τα Λουκίσια πέσουν από τη Δ΄ Εθνική τότε θα υποβιβασθεί κι άλλη ομάδα. Όπως είναι η κατάσταση σήμερα τα Λουκίσια έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ενώ η Χαλκίδα ακόμη έχει πρόβλημα.
Η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή το πρωί στις 10.30 από τα Χάνια. Μπορούν όποιοι φίλοι του Α.Ο.Α. επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή, να έρθουν με το λεωφορείο της ομάδας, αφού συνεννοηθούν προηγουμένως με τη Διοίκηση.

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 4-0 ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Α.Ο.Αυλωναρίου νίκησε την Αρτάκη με 4-0 στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Οι παίκτες της ομάδας μας από το πρώτο λεπτό έδειξαν το πόσο πολύ  ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έχασαν δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο για να ανοίξουν το σκορ και κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 3-0  σημειώνοντας 3 γκολ μέσα 11 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο το τέταρτο γκολ απλά επισφράγισε τη νίκη. Ήταν μια δίκαιη επικράτηση επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Φρυγανάς έκανε μακρινή σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Βογιατζής πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Ρέτσας, ο Αντώνενας έπιασε καρφωτή κεφαλιά και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει με τα πόδια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Η Αρτάκη πίεσε για ένα δεκαπεντάλεπτο περίπου δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ όμως στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Αυλωνάρι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα.
Στο 30ο λεπτό ο Βογιατζής εκτέλεσε φάουλ κάνοντας πάσα στο Φρυγανά που στέκονταν δίπλα του και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. 
Στο 37ο λεπτό ο Ρέτσας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Αντώνενας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ρέτσας μπήκε στη περιοχή πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σημείωσε το 3-0. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρτάκη πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές δεν κατάφερε όμως να αλλάξει την κατάσταση. Κάποια σουτ που έγιναν βρήκαν τον Κότσαρη σε ετοιμότητα, ο οποίος δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να δημιουργήσουν τον παραμικρό κίνδυνο.
Στο 64ο λεπτό ο Ρέτσας έβγαλε καταπληκτική πάσα στο Βογιατζή που μπήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έδειξε για άλλη μια φορά ότι στα δύσκολα στέκεται καλά. Έχει σημειώσει σημαντικές νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμη να νικήσει ομάδες που είναι χαμηλότερα. Αυτό αποτελεί και το παράδοξο του φετινού πρωταθλήματος για την ομάδα μας! Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή θα πετύχει τέτοια νίκη με την ουραγό του πρωταθλήματος ομάδα των Ωρεών εκτός έδρας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α.: Κότσαρης, Παππάς, Κάργας(79΄Γεωργικόπουλος), Μουρίκης Γ., Φρυγανάς, Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(68΄Γκιόκας), Βογιατζής, Ρέτσας, Μουρίκης Α(74΄Αιδίνης)