.........

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ18.00 ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η  Ετήσια Συνέλευση του Α.Ο.Αυλωναρίου στο καφενείο του Γιάννη Ποθητάκη, στην πλατεία του χωριού Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η αγωνιστική παρουσία της ομάδας τη χρονιά που πέρασε, ο οικονομικός απολογισμός, η αναδιάρθρωση του Δ.Σ., και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Θα ακουστούν οι απόψεις όλων και θα αξιοποιηθούν όσοι επιθυμούν σε οποιαδήποτε θέση μπορούν. Στις δύσκολες καταστάσεις που περνά η κοινωνία μας και που σίγουρα έχουν αντανάκλαση και στο ποδόσφαιρο, η συστράτευση όλων είναι απαραίτητη. Ο Α.Ο.Αυλωναρίου έχει καταφέρει να στέκεται στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας για πολλά χρόνια και χαίρει σεβασμού από όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στο νομό. Η παρουσία και συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια θα δώσει την δύναμη να συνεχίσουμε καλύτερα.
ΚΥΡΙΑΚΉ 18.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Ο.Α.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!!!

Άλλη μια ήττα, την τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας, μέσα στο Αυλωνάρι από τον Λήλαντα Βασιλικού με 1-3. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε στο σκορ, δεν μπορέσαμε τελικά να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Σε ένα αγώνα που παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τα τραγικά λάθη της άμυνας έφεραν την ήττα... ***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ του ΑΓΩΝΑ και ΔΕΙΤΕ το ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5.30 ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΛΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Το πρωτάθλημα τελειώνει σήμερα, με αγώνα χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για την ομάδα μας, απέναντι στον Λήλα Βασιλικού. Μετά τη νίκη επί του Ταμυναικού την προηγούμενη Κυριακή, ο Α.Ο.Α. έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα βελτιώσει την βαθμολογική του θέση. Με 31 βαθμούς, βρίσκεται στην11η θέση, μία πιο κάτω την ομάδα του Βασιλικού που έχει 33 βαθμούς και μπορεί να την ξεπεράσει. Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά απολογισμός θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Πρωτιά διεκδικεί ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Βογιατζής που με 14 γκολ είναι δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ με 1 γκολ πίσω από τον Μπασούκο της Δροσιάς.
Το απόγευμα στις 5.30 στο γήπεδο Αυλωναρίου για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-4, ΝΙΚΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Οριστικά στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας, παρέμεινε το Αυλωνάρι, μετά την μεγάλη νίκη που σημείωσε εκτός έδρας επί του Ταμυναικού. Στο γήπεδο του Πρασίνου, καθώς γίνονται εργασίες στο γήπεδο Αλιβερίου, ο Α.Ο.Αυλωναρίου νίκησε με 4-1 τον Ταμυναικό έφθασε τους 31 βαθμούς και κλείδωσε μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το τέλος. Έτσι ο αγώνας με τον Λήλαντα Βασιλικού την τελευταία αγωνιστική αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και απλά μπορεί να φέρει μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία, από την 11η που βρίσκεται τώρα η ομάδα.
Την Κυριακή στο Πράσινο ο Α.Ο.Αυλωναρίου έδειξε ότι ήθελε πολύ περισσότερο τον αγώνα και μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά και κατάφερε στο 1ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ο Βογιατζής σούταρε μέσα από την περιοχή ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε και ο Τσαλιαγκός με νέο σουτ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Πιλάτης με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε 1-1. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν άλλο γκολ. Δύο φορές ο Βογιατζής, ανάγκασε τον νεαρό τερματοφύλακα του Ταμυναικού, Ποδαρά, σε εντυπωσιακές αποκρούσεις και αντίθετα ο Πιλάτης, στο 37ο λεπτό έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Κότσαρη.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι, έχοντας περισσότερες επιλογές στον πάγκο, κατάφερε να επικρατήσει του Ταμυναικού που είχε αρκετές ελλείψεις. Στο 56ο λεπτό ο Μπρεγκανάκου έκανε συρτή σέντρα από αριστερά και ο Σκοντόβολος στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 78ο λεπτό ο Ρέτσας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-3. Στο 82ο λεπτό ο Οκνάνου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρέτσας με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα,  διαμορφώνοντας το τελικό 1-4.
Το αποτέλεσμα γέμισε με ενθουσιασμό όλους στην ομάδα του Αυλωναρίου, που μετά από μια δύσκολη ποδοσφαιρική σεζόν, κατάφερε να επιτύχει το στόχο και να παραμείνει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας.
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Μουρίκης Α., Κάργας(51΄Μαραγκός), Παππάς, Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(64΄Αιδίνης), Βογιατζής, Ρέτσας, Τσαλιαγκός(38΄Φρυγανάς).

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος το Σάββατο 21 Μαΐου ο Α.Ο.Α. υποδέχεται στο Αυλωνάρι τον Λήλαντα Βασιλικού.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Στο ΠΡΑΣΙΝΟ την ΚΥΡΙΑΚΗ με τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ! ΟΛΑ για τον ''χρυσό πόντο''!


 Αύριο Κυριακή (15-Μαϊου-2011) στις 17.30 στο γήπεδο Πρασίνου, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έδρα εδώ και καιρό ο Ταμυναϊκός (έργα βελτίωσης στο "Τσαρπάλειο"), πηγαίνει η ομάδα μας όπου θ' αντιμετωπίσει την ομάδα του Αλιβερίου, σ' ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι είναι ''άνετοι'' βαθμολογικά, σε αντίθεση με την ομάδα μας που χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλιστεί και μαθηματικά! Από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Γιώργος Ποδαράς, έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ενώ υπολογίζει και στον δυναμικό μας μεσοαμυντικό Παναγ. Μαραγκό, που τελείωσε η τιμωρία του (κόκκινη κάρτα) και επανέρχεται στην δράση... Η ομάδα μας πάει στο Πράσινο κόντρα στον Ταμυναϊκό, για να παλέψει με δύναμη και πάθος για τον ένα ή και περισσότερους βαθμούς... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΙ, 1-0 ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Μεγάλης σημασίας νίκη με 1-0 επί των Κριεζών πέτυχε το Σάββατο ο Α.Ο.Αυλωναρίου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ άγχος οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατάφεραν με ένα γκολ του Τσαλιαγκού να πάρουν τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι "έσφιξε" την άμυνά του και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να σημειώσει δεύτερο γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στις 7 νίκες που έχει σημειώσει φέτος ο Α.Ο.Α. δεν δέχθηκε γκολ, γεγονός που σημαίνει ότι όταν η άμυνα λειτούργησε σωστά ήρθαν και τα αποτελέσματα.
Το χρυσό γκολ σημείωσε στο 36ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και ενώ ο Βογιατζής προηγουμένως του είχε κάνει καταπληκτική μπαλιά που τον έβγαλε μόνο απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 44ο λεπτό ο Βογιατζής πέρασε ακόμη και τον τερματοφύλακα αλλά από πλάγια αριστερά σούταρε άουτ.
Στο 54ο λεπτό ο Κότσαρης έδειξε την κλάση του όταν έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Σταθαρά που βρέθηκε μόνος απέναντί του. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Βογιατζής βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ.
 Μετά την νίκη αυτή ο Α.Ο.Αυλωναρίου έφθασε τους 28 βαθμούς και είναι 6 πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού που βρίσκεται το Προκόπι με 22. Στους 2 αγώνες που απομένουν χρειάζεται 1 βαθμό για να σωθεί και μαθηματικά.
Έπαιξαν: Κότσαρης, Μουρίκης Α., Κάργας(66΄Γεωργικόπουλος λ.τ.),Παππάς, Μουρίκης Γ., Αντώνενας, Βασιλείου, Μπρεγκανάκου(72΄Αιδίνης λ.τ.), Βογιατζής, Ρέτσας, Τσαλιαγκός(59΄Φρυγανάς).

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Α.Ο.Αυλωναρίου θέλει μόνο νίκη στον αγώνα με τα Κριεζά, σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι. Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία χθες βράδυ και όλοι πλέον είναι πεπεισμένοι για την κρισιμότητα του αγώνα. Με νίκη σήμερα ο ΑΟΑ εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή του στην κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας καλεί τους φίλους της να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και να τους βοηθήσουν σε αυτό τον κρίσιμο αγώνα.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 17.30 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Α.Ο.Α.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α1 ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες της Α1 κατηγορίας, λόγω του θανάτου του επτάχρονου αγοριού στην Δροσιά από φωτοβολίδα το βράδυ της Ανάστασης, μετά από αίτημα της ΑΠΚΟ Δροσιάς. Η ΕΠΣΕ πολύ σωστά, με απόφασή της μετέθεσε την αγωνιστική για το Σάββατο 7 Μαίου, καθώς δεν ήταν δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα, Δροσιά-Προκόπι, για ευνόητους λόγους. Έτσι λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν τα παιχνίδια τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας αποφασίστηκε η αναβολή τους για να διεξαχθούν όλα μαζί.
Στην κορυφή Κύμη και Δροσιά τις χωρίζουν 6 βαθμοί, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και με το μεταξύ τους παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο της Δροσιάς την τελευταία αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι περιμένουν κάποιο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων στους δύο επόμενους αγώνες για να διεκδικήσουν την άνοδο με νίκη στην έδρα τους, αφού στην Κύμη είχαν πάρει ισοπαλία 1-1. 
Στην ουρά, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα στην Δ΄Εθνική κατηγορία, όπου η Χαλκίδα εξασφάλισε την παραμονή της, θα πέσουν 2 ομάδες. Στην τελευταία θέση βρίσκεται η Αμάρυνθος με 18 βαθμούς και έχει τις λιγότερες ελπίδες για να σωθεί. Πιο ψηλά βρίσκονται οι Ωρεοί με 21 και το Προκόπι με 22 βαθμούς που φαίνεται ότι θα παλέψουν για την άλλη θέση. Δεν έχουν σωθεί όμως και χρειάζονται ακόμη βαθμούς το Αυλωνάρι που έχει 25 και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με 28 βαθμούς. Αν οι Ωρεοί και το Προκόπι νικήσουν και τα 3 παιχνίδια που απομένουν τότε η ομάδα μας θέλει 2 νίκες για αποφύγει τον υποβιβασμό. Σε διαφορετική περίπτωση αρκεί  1 νίκη και 1 ισοπαλία.
Το Αυλωνάρι υποδέχεται τα Κριεζά, παίζει εκτός με τον Ταμυναικό και τελευταία αγωνιστική περιμένει στο γήπεδό του τον Λήλαντα Βασιλικού.
Το Προκόπι παίζει εκτός έδρας με την Δροσιά και κλείνει της υποχρεώσεις του εντός έδρας με Ερέτρια και Α.Ε.Χαλκίδας.
Οι Ωρεοί υποδέχονται τον Ταμυναικό, πάνε στο Βασιλικό να παίξουν με το Λήλα και περιμένουν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα τους, τον Όλυμπο Γυμνού.
Η Αμάρυνθος υποδέχεται την Κύμη και παίζει εκτός έδρας με Άγιο Νικόλαο και  Αρτάκη.
Η αγωνία λοιπόν παρατείνεται για μία εβδομάδα ακόμη.