.........

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"

Το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" αποτελεί ιστορία, με την ομάδα της Κύμης να το κατακτά πανηγυρικά. Χθες το απόγευμα στο ομώνυμο γήπεδο του Αυλωναρίου και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, Κύμη, Αυλωνάρι και Νεοχώρι αγωνίστηκαν μεταξύ τους σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών. Η πρωταθλήτρια Εύβοιας Κύμη φάνηκε πιο έτοιμη και νίκησε εύκολα τους αντιπάλους της. Στον άλλο αγώνα το Νεοχώρι με πέναλτι 2 λεπτά πριν τη λήξη νίκησε το Αυλωνάρι και κατέλαβε τη 2η θέση. Τα αποτελέσματα ήταν ως εξής: 
ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου- ΑΟ Αυλωναρίου 1-0
ΑΟ Κύμης-ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου 5-0
ΑΟ Κύμης-ΑΟ Αυλωναρίου 4-0
Οι ομάδες χρησιμοποίησαν σχεδόν όλο τους το έμψυχο δυναμικό καθώς και κάποιους υπό δοκιμή παίκτες. Οι προπονητές έβγαλαν τα συμπεράσματα τους εν όψη των πρωταθλημάτων που αρχίζουν περίπου σε 1 μήνα. Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για είναι έτοιμες στην πρεμιέρα. Ο ΑΟ Κύμης θα εκπροσωπήσει την Εύβοια στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας μαζί με τον ΑΟ Χαλκίς και τον ΑΟ Λουκισίων. Ο ΑΟ Αυλωναρίου θα αγωνιστεί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄κατηγορία της Εύβοιας και ο Νηλέας Νεοχωρίου στην Α2.
Τα κύπελλα και τα μετάλλια απένειμαν ο Δήμαρχος, Δημήτρης Θωμάς, ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Ρήγας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Μιχάλης Λαθουράς και Δημήτρης Φραγκούλης, ο Πρόεδρος του ΑΟ Κύμης, Παναγιώτης Θωμάς, ο Πρόεδρος του Νηλέα Νεοχωρίου και αναπληρωματικό μέλος της ΕΠΣΕ, Γιάννης Ρέτσας και ο εκπρόσωπος της οικογένειας Κούκη, Τάσος Μερτζανίδης. Ο Δήμαρχος του δήμου Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς απένειμε μετάλλιο στο τιμώμενο πρόσωπο, ιδρυτή του ΑΟ Αυλωναρίου, Νίκο Κούκη. 

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ"

Την Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Αυλωναρίου, θα διεξαχθεί το 4ο τουρνουά "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με τη συμμετοχή των ομάδων, ΑΟ Κύμης, ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου και ΑΟ Αυλωναρίου. Θα πραγματοποιηθούν τρία 45λεπτα μεταξύ των τριών ομάδων από τα οποία θα αναδειχθεί ο νικητής. Συγκεκριμένα:  
17:00 ΑΟ Αυλωναρίου-ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου
18:00 ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου-ΑΟ Κύμης
19:00 ΑΟ Κύμης-ΑΟ Αυλωναρίου
Θα ακολουθήσει η απονομή των επάθλων.
Το τουρνουά συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου με τον ΑΟ Αυλωναρίου. Το τουρνουά γίνεται κάθε χρόνο προς τιμή του ιδρυτή του ΑΟ Αυλωναρίου, Νίκου Κούκη, με τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής. Μετέχουν ο πρωταθλητής Εύβοιας, ο Νηλέας Νεοχωρίου και ο ΑΟ Αυλωναρίου. 
Τα προηγούμενα τρία τουρνουά:
2008: Νικητής Ηρακλής Ψαχνών, 2ος ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου, 3ος ΑΟ Αυλωναρίου
2009: Ισοβαθμία μεταξύ ΑΟ Αυλωναρίου, ΑΟ Νηλέα Νεοχωρίου, ΑΟ  Κονιστρών.(Όλα τα παιχνίδια έλειξαν 0-0). Δεν συμμετείχε ο πρωταθλητής ΑΟ Λουκισίων, λόγω υποχρεώσεων. 
2010: Νικητής ΑΟ Χαλκίς, 2ος ΑΟ Αυλωναρίου, 3ος ΑΟ Νηλέας Νεοχωρίου.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Η προετοιμασία συνεχίζεται για τον Α.Ο.Αυλωναρίου, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπόκαρη, με την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να "κλείσουν" όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα, έτσι ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος, στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο έμψυχο δυναμικό έχουν ενταχθεί ο Παντελής Κοτρόζος, ο Γιώργος Χροναίος, ο Σπύρος Μαρούλης που αγωνίζονταν στο Αυλωνάρι παλαιότερα και προστέθηκε και ο Χρήστος Συλβέστρος που έπαιξε σε Αμάρυνθο και Ταμυναικό.
Το πρώτο φιλικό έδωσε το προηγούμενο Σάββατο ο Α.Ο.Αυλωναρίου με αντίπαλο την ομάδα των Κονιστρών στο γήπεδο Μονοδρίου. Νίκησε με 1-0, με γκολ του Μαραγκού λίγο πριν το τέλος της συνάντησης. Στον πάγκο κάθισε ο Γιάννης Κοτρόζος καθώς ο Γιώργος Μπόκαρης βρίσκεται σε ολιγοήμερες διακοπές. Η ομάδα φάνηκε κουρασμένη από την προετοιμασία, όπως είναι φυσιολογικό, κατάφερε όμως να παίξει καλά κατά διαστήματα παρά τις ελλείψεις που είχε και να πάρει αυτή τη φιλική νίκη. 
Έπαιξαν: Γιώργος Χροναίος, Βασίλης Τσαπέρος (Βασίλης Γιαννακός), Πέτρος Κάργας, Τάσος Παππάς, Παναγιώτης Κότσαρης, Παναγιώτης Μαραγκός, Βαγγέλης Αιδίνης (Σπύρος Κατσινής), Στέλιος Γκιόκας (Σπύρος Μαρούλης), Γιώργος Τσαλιαγκός, Μπάμπης Κωνστάντιος, Δημήτρης Γούναρης.