.........

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Μέχρι το 35ο λεπτό, στάθηκε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο ο ΑΟ Αυλωναρίου και αντιμετώπισε στα ίσια την φιλόδοξη ομάδα των Κριεζών, που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε εκείνο το σημείο και ενώ δεν είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ευκαιρίες στις δύο εστίες, ο Μπιτσάνης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα άρχισε η κατάρρευση. Τα Κριεζά σημείωσαν άλλα δύο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και έδωσαν διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. 
Δυστυχώς τα προβλήματα της προετοιμασίας είναι εμφανή στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και το "δέσιμο" της ομάδας, καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές ήρθαν καθυστερημένα, δείχνει κάποια αποτελέσματα όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά και υπομονή. Οι γηπεδούχοι σαφώς πιο έτοιμοι δείχνουν ότι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. 
Το σκορ άνοιξε στο 35΄ ο Μπιτσάνης, το 2-0 έκανε στο 40΄ ο Καρβούνης μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Μπιτσάνη και το 3-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Τσέρος στο 42΄. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ασίκογλου έκανε το 4-0 με σουτ και το σκορ έκλεισε ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος ο Μπιτσάνης στο 75΄ με σουτ.
Για τον ΑΟΑ έπαιξαν: Αργυρόπουλος, Μαρούλης, Κάργας, Τσαλιαγκός, Μαραγκός, Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος(57΄Μπρεγκανάκου), Συλβέστρος(72΄Βυργιώτης), Σειντόπουλος, Αιδίνης(65΄Μουρίκης).
  

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΗΤΤΑ 1-2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ

Τελικά η ομάδα των Ωρεών μας έχει πάρει τον "αέρα" στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ήρθε η ήττα, εντός έδρας με 1-2. Όλα ξεκίνησαν καλά με τον Α.Ο.Αυλωναρίου να προηγείται στο σκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν καλή. Στο 27ο λεπτό, με πέναλτι που κέρδισε ο Σειντόπουλος σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από αμυντικό, ο Συλβέστρος άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα από λάθη της άμυνας, οι φιλοξενούμενοι  ισοφάρισαν με τον Καραβά που βγήκε μόνος απέναντι στον Αργυρόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα πολύ κακό παιχνίδι, οι Ωρεοί κατάφεραν στο 69ο λεπτό να σημειώσουν δεύτερο τέρμα, όταν ο Μούστος με σουτ έξω από την περιοχή- και με την βοήθεια του αέρα- αιφνιδίασε τον  Αργυρόπουλο που έκανε κακή εκτίμηση της φάσης.
Η ομάδα μας φάνηκε ανέτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χρειάζεται ακόμη δουλειά για να ξεπεράσει τα προβλήματα της προετοιμασίας. 
Έπαιξαν: Μπάμπης Αργυρόπουλος, Δημήτρης Γούναρης(82΄Άγγελος Μουρίκης), Σπύρος Μαρούλης, Νίκος Αραβαντινός, Τάσος Παππάς(44΄Μπάμπης Κωνστάντιος λ.τ.), Χρήστος Θεοχάρης, Βασίλης Βασιλείου, Παναγιώτης Μαραγκός, Γιώργος Τσαλιαγκός(75΄Σταύρος Χριστοδουλόπουλος), Κώστας Σειντόπουλος, Χρήστος Συλβέστρος.
Το επόμενο Σάββατο, ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Κριεζά. 

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για το πρωτάθλημα της Α1 Εύβοιας, σήμερα στις 5 το απόγευμα, με 8 αγώνες. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στο Αυλωνάρι, την ομάδα των Ωρεών. Με πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό και τον Γιώργο Τζόκα στον πάγκο, έχει στόχο να κάνει μια καλή πορεία και να διατηρηθεί για άλλη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας. Η ομάδα δεν είναι απόλυτα έτοιμη, καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έφυγε ο προηγούμενος προπονητής, Γιώργος Μπόκαρης, με αποτέλεσμα ο Τζόκας να έχει δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές μόλις 3 βδομάδες. Πάντως η εικόνα της ομάδας έχει βελτιωθεί αρκετά και είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα γίνει ακόμη καλύτερη. 
Η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και έφερε στον ΑΟΑ νέους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε η εικόνα της περσινή περιόδου όπου στο τέλος είχαν μείνει 16 - 17 άτομα κατέδειξε την αναγκαιότητα αυτή. Στην ομάδα ήρθαν:
Kώστας Σειντόπουλος από Κύμη,
Χρήστος Συλβέστρος από Αμάρυνθο,
Χρήστος Θεοχάρης από ΠΑΟ Κανήθου,
Δημήτρης Γούναρης από Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου,
Σταύρος Χριστοδουλόπουλος από Άνοιξη Αττικής, 
Νίκος Αραβαντινός ελεύθερος από τον Απόλλωνα Ερέτριας,
Κώστας Βυριώτης από Κόσκινα,
Παντελής Κοτρόζος επέστρεψε από τον ΑΟ Χαλκίς,
Μπάμπης Αργυρόπουλος επέστρεψε από Άνοιξη Αττικής,
Γιώργος Χροναίος επέστρεψε από τον Δύστο,
Σπύρος Μαρούλης επέστρεψε από Οκτωνιά,
Τάσος Κωνστάντιος επέστρεψε από Οκτωνιά, 
Γιώργος Κυριαζής από Άγιο Γεώργιο.  
Από την περσινή ομάδα έφυγαν:
Χάρης Φρυγανάς πήγε στην Προποντίδα,
Βασίλης Αντώνενας πήγε στα Κριεζά, 
Μάριος Ρέτσας πήγε στον Δύστο, 
Ντίνος Κότσαρης επέστρεψε στο Νεοχώρι,
Γιώργος Μουρίκης πήγε στην Ραμνούς Γραμματικού.

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο Αυλωναρίου, το νέο ξεκίνημα της ομάδας. Οι Ωρεοί πέρσι σώθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Στις 4 μεταξύ μας αναμετρήσεις, δυστυχώς η παράδοση είναι αρνητική, καθώς έχουμε μόνο μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Ας ελπίσουμε ότι σήμερα θα σπάσει κι αυτή!!!

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΣΗΜΕΡΑ

Με την Κύμη σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι, παίζει ο ΑΟ Αυλωναρίου για το κύπελλο Εύβοιας. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο δεδομένου ότι η Κύμη αγωνίζεται στην Δ΄Εθνική κατηγορία και έχει ενισχυθεί σημαντικά. Η ομάδα μας έκανε τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει  και φέτος στην Α΄κατηγορία της Εύβοιας. Οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες καθώς βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας εν όψη της έναρξης των πρωταθλημάτων. Το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας Εύβοιας ξεκινά το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Σεπτεμβρίου, ενώ η Δ΄Εθνική αργότερα λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν από ενστάσεις. Ο ΑΟ Αυλωναρίου στην πρεμιέρα υποδέχεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου την ομάδα των Ωρεών.
Αναμένονται ακόμη λίγες μεταγραφικές κινήσεις για να οριστικοποιηθεί το έμψυχο δυναμικό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Εντός των ημερών θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή μετά τη φυγή του Γιώργου Μπόκαρη. Την ομάδα προπονεί ο Γιάννης Κοτρόζος. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.
Στο γήπεδο Αυλωναρίου λοιπόν σήμερα στις 5 για τον αγώνα κυπέλλου με την πρωταθλήτρια Εύβοιας, ομάδα της Κύμης.