.........

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ, ΜΕ 2-1 ΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Μετά από καλή εμφάνιση, όπου έπαιξαν με πάθος οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου, κατάφεραν να νικήσουν την ΑΕ Χαλκίδας με 2-1. Μάλιστα θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου της. Το σκορ άνοιξε ο Παντελής Κοτρόζος, στο 31ο λεπτό, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Σειντόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 51ο λεπτό, με τον Καραχάλιο που βγήκε μόνος απέναντι στον Αργυρόπουλο και πλάσαρε. Το 2-1 σημειώθηκε στο 54ο λεπτό, όταν ο Κοτρόζος από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα παράλληλα στο τέρμα και ο Σειντόπουλος με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Α.Ο.Α. έχασε αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ αντίθετα η ομάδα της Χαλκίδας απείλησε άλλη μια φορά στο36ο λεπτό όταν ο Μπουγάς μόνος απέναντι στον Αργυρόπουλο σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Νωρίτερα στο 29ο λεπτό, ο Μουρίκης σε κενό τέρμα σούταρε άουτ και στο34ο λεπτό, ο Κοτρόζος έκανε "επέλαση" από δεξιά και τέλειωσε τη φάση μόνος του σουτάροντας άουτ,  ενώ ο Βογιατζής βρισκόταν σε καλύτερη θέση στο σημείο του πέναλτι.Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και στο 75ο λεπτό, όταν ο Βογιατζής σούταρε από καλή θέση ο τερματοφύλακας έδιωξε και το νέο σουτ του Κοτρόζου έδιωξε σε κόρνερ αμυντικός.
Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Α. πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίστεψαν στη νίκη και τελοκά τα κατάφεραν.
Η σύνθεση του Α.Ο.Αυλωναρίου: Αργυρόπουλος, Γούναρης, Μπρεγκανάκου(90΄Γεωργικόπουλος), Θεοχάρης, Παππάς, Μαραγκός, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης(48΄Τσαλιγκός), Βογιατζής, Κοτρόζος(87΄Αιδίνης), Σειντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο Α.Ο.Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σε δύσκολη βαθμολογικά θέση βρίσκεται ο Α.Ο.Αυλωναρίου, αφού μετά από 10 αγωνιστικές, έχει σημειώσει 1 νίκη και 9 ήττες. Με μόλις 3 βαθμούς, ξεπερνά μόνο τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, επί του οποίου έχει και την μοναδική νίκη. Την Κυριακή δίνει καθοριστικό αγώνα στο Αυλωνάρι, με την Α.Ε. Χαλκίδας, που βρίσκεται  δύο θέσεις ψηλότερα με 9 βαθμούς. Η νίκη για τον Α.Ο.Α. είναι μονόδρομος για να ξεκολλήσει από αυτή τη δύσκολη θέση και για να αναπτερώσει τις ελπίδες του για παραμονή στη κατηγορία. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα και θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για μια νέα αρχή. Η βοήθεια των φίλων της ομάδας είναι απαραίτητη γι αυτό καλούνται όλοι την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", να συμπαρασταθούν στους παίκτες σε αυτή τη δύσκολη προσπάθειά τους.