.........

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ

Ισοπαλία απέσπασε ο ΑΟ Αυλωναρίου την Κυριακή στα Φύλλα, από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας με 1-1. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο και το Αυλωνάρι στο δεύτερο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή για να σημειώσουν κάποιο γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 19ο λεπτό και χωρίς προηγουμένως να κάνουν τη μεγάλη φάση. Ο Βλέτσας επιχείρησε μακρινό σουτ, ο Χροναίος δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο επερχόμενος Βερζυτζόγλου την έστειλε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο Συνοδάκης από αριστερά έκανε σέντρα και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη επίσκεψη του Αυλωναρίου στην αντίπαλη περιοχή έγινε στο 23ο λεπτό, όταν ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 28ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Βερζυτζόγλου μόνος μέσα στην περιοχή σούταρε ψηλά άουτ. Στο 32ο λεπτό, ο Λαθουράς έξω από την μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Συνοδάκης με νέα σέντρα σημάδεψε και πάλι το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 39ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Αυλωνάρι να ισοφαρίσει. Ο Χριστοδουλόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Καρατζά και ο Βογιατζής εκτέλεσε το πέναλτι για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή, πίεσε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 69ο λεπτό. Ο Κοτρόζος με έξοχη ενέργεια πέρασε ανάμεσα από τρεις αντιπάλους, έδωσε πάσα στον Βογιατζή πλάγια αριστερά, ο οποίος με δυνατό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Λίγο νωρίτερα, στο 49ο λεπτό, ο Χροναίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Συνοδάκη, φάση στην οποία τραυματίστηκε ο νεαρός τερματοφύλακας και αντικαταστάθηκε από τον Αργυρόπουλο.
Με την ισοπαλία αυτή ο ΑΟ Αυλωναρίου έφθασε τους 19 βαθμούς, βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και έχει απόσταση 6 βαθμών από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση με 13. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων το Αυλωνάρι υπερτερεί λόγω της νίκης με 1-0 που σημείωσε στον πρώτο γύρο.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος(52΄Αργυρόπουλος λ.τ.), Μαραγκός, Bah, Μπρεγκανάκου(89΄Χάλιος), Θεοχάρης, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος(46΄Μουρίκης λ.τ.), Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.
Τέσσερις τραυματίες είχε ο ΑΟΑ από τον αγώνα στα Φύλλα. Συγκεκριμένα με πρόβλημα έφυγαν οι Χροναίος, Χριστοδουλόπουλος, Βογιατζής και Λαθουράς.

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι, τον ΑΟΝ. Αρτάκης. 

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΤΑ ΚΡΙΕΖΑ

Και όμως είναι αλήθεια!!! Η ομάδα που στο Α΄ γύρο έφαγε 5 γκολ για πλάκα, νίκησε με 2-1 την φιλόδοξη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ομάδα των Κριεζών. Όσοι πίστευαν ότι οι φιλοξενούμενοι το προηγούμενο Σάββατο θα είχαν ένα εύκολο απόγευμα έκαναν λάθος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του Αυλωναρίου την προηγούμενη εβδομάδα, κυρίως στην θέση του τερματοφύλακα αφού ήταν τραυματίες και οι τρεις που διαθέτει, κατάφερε τελικά να βρει λύσεις και να πάρει την υπερπολύτιμη νίκη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Αργυρόπουλος και ο νεαρός Κιούσης είχαν πρόβλημα στον ώμο και ο Χροναίος προερχόταν από μικροεπέμβαση. Ο τελευταίος αφού προπονήθηκε την Παρασκευή κάθισε κάτω από τα δοκάρια και τα πήγε πολύ καλά. Στον πάγκο κάθισε μετά από 3 χρόνια ο Παναγιώτης Νικολάου.
Με ένα φάουλ του Βογιατζή, στο 6ο λεπτό, που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας, προσπάθησε να απειλήσει το Αυλωνάρι στην αρχή. Όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ασίκογλου και τον Μπιτζάνη να αστοχούν από καλή θέση. Ο Κοτρόζος προειδοποίησε λίγο αργότερα όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή και σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα, ενώ θα μπορούσε να "σπάσει" την μπάλα στον Βογιατζή στην μικρή περιοχή.
Στο 30ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος έβγαλε έξοχη πάσα στον Κοτρόζο στην μεγάλη περιοχή που με περίτεχνη ενέργεια τρίπλαρε τον Καϊτίδη, ο οποίος τον ανέτρεψε και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Βογιατζής ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Τα Κριεζά θα χάσουν μια καλή ευκαιρία στο 42ο λεπτό με τον έμπειρο Γουλέτα που από καλή θέση σούταρε άουτ.
Με το ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 55ο λεπτό, ο Χροναίος πραγματοποιεί εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Σιλεβίστρα. Η ανούσια υπεροχή των Κριεζών δεν είχε αποτέλεσμα και στο 63ο λεπτό, το Αυλωνάρι έκανε το 2-0. Ο Κοτρόζος εξαπέλυσε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα βρίσκει το χέρι του Τσέρου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι και αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βογιατζής εκτελεί εύστοχα διπλασιάζοντας τα προσωπικά του γκολ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής βγαίνει μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και χάνει μοναδική ευκαιρία για το τρίτο γκολ αφού η μπάλα καταλήγει άουτ. Στο 76ο λεπτό, ο Κοτρόζος σε ¨επέλασή¨ του ανατρέπεται από τον Καρβούνη πριν μπει στην περιοχή. Ο διαιτητής Βελέντζας απέβαλε τον ποδοσφαιριστή των Κριεζών με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 81ο λεπτό, ο Μπιτζάνης σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 89ο λεπτό, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αυλωναρίου, ο Μπιτζάνης μείωσε σε 2-1.
Το σφύριγμα της λήξης μετά  από 8 λεπτά καθυστέρησης βρήκε όλους του Αυλωναρίου να πανηγυρίζουν για την μεγάλη νίκη. Και πως να μην χαρακτηριστεί μεγάλη αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Χροναίος, ο Παππάς, ο Κοτρόζος, ο Λαθουράς, ο Αντριάνο, ο Τσαπέρος, φοιτητές και μαθητές, που παίζουν για την αγάπη που έχουν για το χωριό τους  και το ποδόσφαιρο, με τη βοήθεια των έμπειρων της ομάδας, νίκησαν τους επίδοξους πρωταθλητές.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Bah, Μπρεγκανάκου(89΄Τσαπέρος), Παππάς(45΄Μαραγκός), Θεοχάρης, Λαθουράς, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται στα Φύλλα με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Δυστυχώς όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Νέου Πύργου την προηγούμενη Κυριακή πήραν μαθήματα αντιποδοσφαίρου! Έμαθαν ότι για να κερδίσεις έναν αντίπαλο μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε τρόπο, θεμιτό η αθέμιτο. Έτσι κι έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Ωρεών χρησιμοποίησε τα πάντα για να νικήσει. Τελικά τα κατάφερε!!!
Βλέποντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και από τις δύο ομάδες, θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Πράγματι στο πρώτο μέρος είχαμε τέσσερα γκολ, πολλές φάσεις και καλό ποδόσφαιρο. Στο 10ο λεπτό, η ομάδα των Ωρεών κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πάτση από τον τον νεαρό τερματοφύλακα του Αυλωναρίου, Άρη Κιούση και ο Δημήτρης Αθανασίου με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 14ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν ένα άσχημο απόγευμα για το Αυλωνάρι η κατάσταση άλλαξε μέσα σε 10 λεπτά. Ο Κοτρόζος στο 20ο λεπτό σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου της ομάδας. Στο 22ο λεπτό ο Σεϊντόπουλος αφού τρίπλαρε και τον τερματοφύλακα μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σεϊντόπουλος μπήκε στην περιοχή και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2. Ακολούθησε ένα πολύ καλό παιχνίδι με φάσεις και στις δύο περιοχές. Στο 40ο λεπτό, ο διαιτητής Ρουμπής, απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή των Ωρεών, Μαργέτη για εκτός φάσης κτύπημα στον Σεϊντόπουλο. Δύο λεπτά αργότερα ο Μούστος των Ωρεών κτύπησε εκτός φάσης τον Μπρεγκανάκου και ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Αυλωναρίου!!!!
Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε. Οι ποδοσφαιριστές των Ωρεών έπεφταν κάτω πολύ συχνά προκαλώντας την διακοπή του αγώνα, έπαιζαν πολύ σκληρά χωρίς τον διαιτητή να δείχνει κάρτες και εκβίαζαν το φάουλ με το παραμικρό, κυρίως έξω από την περιοχή το Αυλωναρίου. Αποκορύφωμα αυτής της παρωδίας ήταν τα σφυρίγματα από την εξέδρα που έκοψαν δύο φορές τον Κοτρόζο σε επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να κάνει συστάσεις στους γηπεδούχους, λέγοντας τους ότι στο επόμενο σφύριγμα θα διέκοπτε οριστικά το παιχνίδι. Αυτά όλα ζήσαμε στους Ωρεούς. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με κτύπημα φάουλ του Αθανασίου στο 73ο λεπτό, σε ένα από τα πολλά που πήραν έξω από την περιοχή. Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος του αγώνα είναι ζήτημα να παίχθηκε 5 λεπτά ποδόσφαιρο. ΝΤΡΟΠΗ !!!
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έπαιξε με τους: Κιούση, Μπρεγκανάκου(75΄Μουρίκης), Μαραγκός, Θεοχάρης, Παππάς, Bah, Βασιλείου(85΄Γεωργικόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Λαθουράς(75΄Συλβέστρος). Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.
Το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Κριεζά.

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΩΡΕΟΥΣ

Στην βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στους Ωρεούς αγωνίζεται αύριο ο ΑΟ Αυλωναρίου. Δύσκολη αποστολή στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και με κόντρα την παράδοση αφού στους 5 μεταξύ τους αγώνες, οι Ωρεοί έχουν 4 νίκες ενώ 1 ματς έληξε ισόπαλο. Στην έδρα τους οι Ωρεοί έχουν 2 νίκες, με 2-0 πρόπερσι και 1-0 πέρσι. Παρ΄ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις για ένα καλό αποτέλεσμα. Το Αυλωνάρι βρίσκεται στην 12η θέση με 15 βαθμούς και οι Ωρεοί στην 13η με 13 βαθμούς.
Η αναχώρηση θα γίνει Κυριακή πρωί στις 9 με λεωφορείο από τα Χάνια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΓΥΡΟΥ
ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 38
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 35
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 30
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 29
ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 27
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ 25
ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 24
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 21
ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 20
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 17
ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 17
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 15
ΑΟ ΩΡΕΩΝ 13
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 10
ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 10
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 6 

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

''ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ'' Δήμαρχε ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗ!

Από την ανεπανάληπτη και εκπληκτική πορεία της ομάδας μας το 1972-73, τότε που το γήπεδο Αυλωναρίου, ήταν ''απόρθυτο'' φρούριο, με την εξέδρα να ''σείεται''... Από αριστερά ο Γιατρός Νίκος Ποθητάκης, ο αείμνηστος Δημήτρης Τσαπατσάρης, καιθστοί ο δάσκαλος Τάσος Θεοδώρου κξαι ο Συμβολαιογράφος Σπύρος Μάγκος (ήταν αναπληρωματικός σε εκείνο το παιχνίδι) και πίσω η εκπληκτική εξέδρα του ΑΟ Αυλωναρίου...!
Στα 72 του χρόνια, αποχαιρέτησε τα εγκόσμια ο Δημήτρης Τσαπατσάρης! Η μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια του ιστορικού ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, έχασε ένα ακόμα στέλεχός της... Για τον Δημήτρη Τσαπατσάρη τον οικογενειάρχη, τον άνθρωπο, τον επιστήμονα και τον 1ο ''Καποδιστριακό'' Δήμαρχο του Δήμου Αυλώνος, έχουν γράψει και αναφερθεί πολλοί... Εμείς θα σταθούμε σε μια άλλη ευαίσθητη και σημαντική πτυχή της ζωή του... Στον αγαπημένο του και αγαπημένο όλων μας ΑΟ Αυλωναρίου, την ''κιτρινόμαυρη'' ομάδα, την οποία υπηρέτησε από όλα τα πόστα, καθώς είχε ''μπολιαστεί'' και ο αείμνηστος Δημήτρης Τσαπατσάρης, με το μεράκι του ΑΟ Αυλωναρίου. Φόρεσε την φανέλα της ομάδας, διετέλεσε διοικητικός παράγοντας, ενώ για ένα διάστημα πέρασε και από το πόστο του προπονητή...  Και από το πόστο του όμως σαν δήμαρχος Αυλώνος, οι θετικές παρεμβάσεις του, τόσο για τον ΑΟ Αυλωναρίου, αλλά και για τις άλλες ομάδες του Δήμου και γενικότερα για τον Αθλητισμό ήταν πολλές...!
Εμείς νιώθουμε πιό φτωχοί από προχθές με την απώλεια του Δ. Τσαπατσάρη...
Τώρα πιά θα είναι εκεί με τους δικούς μας, τους αγαπητούς και αξέχαστους, τον αδελφό του Βασίλη, τον Αντ. Κυριαζή, τον Γιαν. Κατέβα, τον Κωστάκη Παπαθανασίου, τον Τάσο Αμπελιώτη, τον Βαγγελάκη Κότσαρη, τον ''Μπακούρο'' μας τον Τάσο Μακρυνικόλα, αλλά και με τους παράγοντες του ΑΟΑ, τον Βελιάρα Παππά, τον Πέτρο Ράμπια και άλλους που ίσως αυτή τη στιγμή, μας διαφεύγουν... Ο αξέχαστος Δημήτρης Τσαπατσάρης, δεν θα είναι μόνος θα είναι εκεί με όλους που υπηρέτησαν και αγάπησαν την ομάδα μας και θα την παρακολουθούν από ψηλά...
Καλό σου ταξίδι φίλε Δημήτρη... 
Ο ΑΟ Αυλωναρίου, η διοίκησή του, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι φίλαθλοι, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια την οικογένεια του Δήμαρχου Δημήτρη Τσαπατσάρη...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ

Με άλλη μια νίκη, επί της Καστέλλας με 2-1, ολοκλήρωσε τους αγώνες του Α΄ γύρου, ο ΑΟ Αυλωναρίου. Έφθασε τους 15 βαθμούς, έχοντας κάνει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια και βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αυλωναρίου με την εμφάνισή της την περασμένη Κυριακή επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Είναι γεγονός ότι μετά τη βαριά ήττα με 5-1 από την Προποντίδα, την 10η αγωνιστική, όταν βρισκόταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με 3 βαθμούς, ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι. Όμως η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει από τον προπονητή Γιώργο Τζόκα, η διοίκηση που στήριξε αυτή την προσπάθεια και οι ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έφεραν τα θετικά αποτελέσματα.  
Πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ο ΑΟ Αυλωναρίου και έφθασε δίκαια στη νίκη, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", με 2-1 επί της Καστέλλας. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι με δύο φάσεις, στο 18ο και 19ο λεπτό, όμως ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου Μπάμπης Αργυρόπουλος αποσόβησε τον κίνδυνο με εξαιρετικές αποκρούσεις. Στη συνέχεια η ομάδα μας απάντησε με τρεις φάσεις, στο 21ο και στο 39ο λεπτό με τον Σεϊντόπουλο και στο 30ο λεπτό με τον Κοτρόζο που ανάγκασαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε έξοχες επεμβάσεις. Έτσι κύλησε το ημίχρονο, με πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες και το σκορ στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Αυλωναρίου ανέβασε την απόδοσή του έκλεισε τους αντιπάλους του στην περιοχή, σημείωσε δύο γκολ και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. 
Στο 50ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος αστόχησε από ευνοϊκή θέση ενώ στο 59ο λεπτό, ο Λαθουράς από δύσκολη θέση λίγο έλειψε να σκοράρει όμως έδιωξε με υπερένταση ο πολύ καλός τερματοφύλακας της Καστέλλας, Κυρόπουλος.
Στο 64ο λεπτό, ο Κοτρόζος άνοιξε το σκορ, αφού ξέφυγε πίσω από την άμυνα των φιλοξενουμένων μετά από μπαλιά του Λαθουρά και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτρόζος ξέφυγε πάλι από τους αμυντικούς αλλά αυτή τη φορά αστόχησε. Στο 75ο λεπτό ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου Κώστας Σειντόπουλος, βγάζει μοναδική μπαλιά στον Συλβέστρο που μόνος απέναντι στον Κυρόπουλο σουτάρει άουτ.
Στο 86ο λεπτό μετά από πάσα του Σεϊντόπουλου ο Κοτρόζος με ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με σουτ του Ταψή.
Απόλυτα δίκαιη η νίκη του Αυλωναρίου που βρίσκεται σε αγωνιστική ανάκαμψη.
Η σύνθεση του ΑΟ Αυλωναρίου: Αργυρόπουλος, Μπα, Μπρεγκανάκου, Θεοχάρης, Αναστασίου Ζ.(81΄Γεωργικόπουλος), Βασιλείου, Μουρίκης(70΄Συλβέστρος), Χριστοδουλόπουλος, Λαθουράς, Κοτρόζος(87΄Αϊδίνης), Σεϊντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τους Ωρεούς.