.........

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΝΙΚΗ 3-2 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Πολύ σημαντική νίκη, με 3-2 επί του Ταμυναϊκού, σημείωσε ο ΑΟ Αυλωναρίου στο τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός με πολλές φάσεις στις δύο εστίες και αγωνία που κράτησε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Οι δύο ομάδες καίγονταν για τους βαθμούς, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, με πολύ πάθος και πρόσφεραν στους φιλάθλους συγκινητικές στιγμές. Κοσμοσυρροή στο γήπεδο Αυλωναρίου, αφού δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια στην περιοχή που θύμισε παλαιότερες εποχές.
Από το πρώτο λεπτό το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Στην πρώτη φάση του αγώνα, πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά, ο ΑΟ Αυλωναρίου άνοιξε το σκορ. Ο Χάλιος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή και με έξοχο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πετράκη κάνοντας το 1-0. Στο 4ο λεπτό, ο Συλβέστρος κερδίζει την μπάλα στην περιοχή και από πλάγια δεξιά σουτάρει για να διώξει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού. Στο επόμενο λεπτό και μετά την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα φθάνει στον Λαθουρά έξω από την περιοχή, το σουτ όμως που επιχειρεί φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Ο Ταμυναϊκος θα καταφέρει να ισοφαρίσει με στημένη φάση λίγο αργότερα. Στο 8ο λεπτό, ο Λύκος Δ. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Λύκος Αλ. που με κεφαλιά αιφνιδίασε τον Αργυρόπουλο και έκανε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης στο 17ο λεπτό, θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν βρέθηκε μόνος με τον Αργυρόπουλο, το σουτ που έκανε έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου και στη συνέχεια το νέο σουτ κατέληξε άουτ. Ο Μαυρίδης στο 28ο λεπτό, ανάγκασε τον Αργυρόπουλο σε μία ακόμη επέμβαση, όπως αντίστοιχα και ο Βασιλείου στο 41ο λεπτό, τον Πετράκη.
Ένα λεπτό πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο ο Συλβέστρος με απευθείας κτύπημα φάουλ θα στείλει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ταμυναϊκού.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Στο 52ο λεπτό, ο Παππάς πρόλαβε τελευταία στιγμή να διώξει προ του Λύκου Αλ. σε παράλληλη πάσα του Πιλάτη. Στο 57ο λεπτό, ο Λύκος Αλ. με εντυπωσιακό σουτ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή έκανε το 1-2. Στο 70ο, λεπτό ο Μαυρίδης χάνει μοναδική ευκαιρία να σημειώσει τρίτο γκολ για τον Ταμυναϊκό αφού το πλασέ από ευνοϊκή θέση καταλήγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρησαν στο 79ο λεπτό, όταν ο Βογιατζής με δυνατό κτύπημα φάουλ από πλάγια αριστερά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Βασιλείου από κοντά με σουτ έκανε το 2-2. Στα λεπτά που απέμειναν το παιχνίδι "άναψε", καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος για το "χρυσό" γκολ. Το Αυλωνάρι που είχε περισσότερες δυνάμεις, ευτύχησε να πάρει τη νίκη στο 90ο λεπτό, όταν από φάουλ του Βογιατζή κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ, ο Χάλιος μέσα από την μικρή περιοχή με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Στα λεπτά των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Συλβέστρος με δεύτερη κίτρινη γιατί κλώτσησε την μπάλα μετά από σφύριγμα του διατητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος παίκτης ανατράπηκε στο 88ο λεπτό, μέσα στην περιοχή και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων ο διαιτητής Θεοδώρου δεν έδωσε το πέναλτι. 
Ο ΑΟ Αυλωναρίου για άλλη μια φορά κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ, όπως με τον Όλυμπο Γυμνού και αυτό δείχνει την πίστη που έχουν όλοι στην ομάδα για τις δυνατότητες τους. Η νίκη αυτή προσλαμβάνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα έπαιζε με σημαντικές απουσίες όπως ο Σεϊντόπουλος, ο Θεοχάρης ενώ ο Κοτρόζος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με πρόβλημα τραυματισμού.




Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου(60΄Κοτρόζος), Παππάς(71΄Γεωργικόπουλος), Χάλιος, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης, Συλβέστρος, Βογιατζής, Λαθουράς(90΄Αϊδίνης), Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου παίζει εκτός έδρας με την Ιστιαία.  

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στις 3.30 το μεσημέρι, ανάμεσα στον ΑΟ Αυλωναρίου και τον Ταμυναϊκό. Οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς, καθώς βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και παλεύουν για την παραμονή τους στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Ο ΑΟ Αυλωναρίου έχει 22 βαθμούς και είναι στην 11η θέση, ενώ ο Ταμυναϊκός με 19 βαθμούς, είναι τελευταίος μαζί με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Πιο πάνω βρίσκονται τα Αλάτσατα με 20, η ΑΕ Χαλκίδας με 21, οι Ωρεοί που ισοβαθμούν με το Αυλωνάρι με 22, η Καστέλλα με 23 και ο Λήλας Βασιλικού με 26. Αυτές οι ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Υποβιβάζονται δύο ομάδες, αλλά αν από την Δ΄ Εθνική πέσουν άλλες Ευβοϊκές  τότε αντίστοιχα θα παρασύρουν και από την Α1 στην Α2. Στην Δ΄ Εθνική αγωνίζονται ο ΑΟ Χαλκίς, τα Λουκίσια και η Κύμη  που μέχρι στιγμής δείχνουν να τα πηγαίνουν καλά.
Αύριο στις 3.30 το μεσημέρι, όλοι οι φίλοι του ΑΟ Αυλωναρίου στο γήπεδο να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του ΑΟ Αυλωναρίου στην ταβέρνα  " ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ" στα Χάνια Αυλωναρίου, με ζωντανή μουσική από την παρέα του Θέμη Ζέρβα. Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα, καλό φαγητό άφθονο κρασί και ποτό.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!!!! 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Την ήττα με 2-1, γνώρισε το Σάββατο από την Δροσιά εκτός έδρας, ο ΑΟ Αυλωναρίου. Οι γηπεδούχοι που διαθέτουν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας αν ήταν λίγο πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.  
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Δροσιάς είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, σημείωσε ένα γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Στο 25ο λεπτό, ο Χατζηκοκολάκης με σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 6ο και στο 30ο λεπτό, έχασε σημαντικές ευκαιρίες όπως και ο Μπασούκος στο 17ο. Το Αυλωνάρι απείλησε μόλις στο 45ο λεπτό, με φάουλ του Βογιατζή που πέρασε άουτ.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βογιατζής σουτάρει από καλή θέση όμως η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ. Στο 58ο λεπτό, η Δροσιά διπλασίασε τα τέρματά της όταν σε αντεπίθεση, ο Μπασούκος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Αλεξίου από δεξιά και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αργυρόπουλου. 
Με την είσοδο του Θεοχάρη στο 61ο λεπτό και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν, το Αυλωνάρι πίεσε περισσότερο και δημιούργησε ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Στο 73ο λεπτό, ο Βασιλείου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ο Λαθουράς από πλεονεκτική θέση μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε άουτ. Στο 84ο λεπτό, ο Βογιατζής μείωσε με κεφαλιά μετά από φάουλ του Γεωργικόπουλου σε 2-1. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη η ομάδα της Δροσιάς με την εμπειρία που διαθέτει κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έπαιξε με τους: Αργυρόπουλο, Bah, Μπρεγκανάκου(74΄Γεωργικόπουλος), Χάλιος, Παππάς, Βασιλείου, Χριστοδουλόπουλος, Μουρίκης(61΄Θεοχάρης), Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(80΄Αναστασίου).

Την επόμενη Κυριακή, ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", στις 3.30 τον Ταμυναϊκό, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, για την παραμονή τους στην κατηγορία.  

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ

Σε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, ο ΑΟ Αυλωναρίου πήρε πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του Όλυμπου Γυμνού. Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο όμως το πείσμα και η αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου στο τέλος καθώς και η στήριξη των φίλων του, έφεραν τη μεγάλη νίκη. Για άλλη μια φορά ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα και αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο στην προσπάθεια για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αυλωναρίου ήταν κακή, ασύνδετη με πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ακίνδυνη επιθετικά. Ο Όλυμπος Γυμνού χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που έγιναν σε αυτό το διάστημα, εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό, με απ' ευθείας κόρνερ του Αποστόλου έγινε το 0-1. Σε υπόλοιπο διάστημα δεν υπήρξαν ουσιαστικές φάσεις στις δύο εστίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Ο Τζόκας ενίσχυσε την επιθετική γραμμή, τόσο με την είσοδο του Συλβέστρου αρχικά όσο και του Μουρίκη στη συνέχεια, πίεσε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε την μεγάλη ανατροπή. Η ισοφάριση ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Χριστοδουλόπουλος με δυνατό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από κόρνερ  του Σεϊντόπουλου, έστειλε την μπάλα στο  δεξί κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παππάς με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Βασιλείου στη μικρή περιοχή που έκανε με σουτ το 2-1.
Στο  85ο λεπτό, ο Λαθουράς έκανε "επέλαση" από την αριστερή πλευρά μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 87ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο, όταν μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή με σουτ έκανε το τελικό 3-1.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου έδειξε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, αφού κατάφερε να "γυρίσει" αυτό το παιχνίδι.  Συνεχίζει την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε από τα τέλη Νοεμβρίου, στον αγώνα με τη ΑΕ Χαλκίδας, όταν είχε μόλις 3 βαθμούς ενώ τώρα έχει φθάσει τους 22. Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθλογίας, 9 αγωνιστικές πριν τη λήξη και δείχνει σημάδια ουσιαστικής ανάκαμψης.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου(69΄Μουρίκης), Χάλιος, Παππάς, Θεοχάρης(46΄Συλβέστρος), Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Λαθουράς(90΄Τσαπέρος).

Το Σάββατο στις 15.30 ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δροσιά.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου από τον πρωτοπόρο Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου, την Τετάρτη στο Μπούρτζι. Σε αυτό συνέβαλε και το εργάσιμο της ημέρας, καθώς υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη ποδοσφαιριστών στο γήπεδο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι ο Τζόκας αναγκάσθηκε να αλλάξει τα πλάνα του  και να ξεκινήσει με τον Βασιλείου τερματοφύλακα μέχρι να ετοιμαστεί ο Αργυρόπουλος και να αφήσει στον πάγκο τον Βογιατζή και τον Bah. Ζητήθηκε βέβαια από τον διαιτητή  να ξεκινήσει 15 λεπτά αργότερα ο αγώνας, γιατί λόγω του χιονιού στην Μαλακάσα και των έργων στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, καθυστέρησαν να έρθουν όσοι εργάζονταν στην Αθήνα αλλά δεν έγινε αποδεκτό.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άγιος Νικόλαος ήταν καλύτερος σημείωσε ένα γκολ και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα του Αυλωναρίου που προαναρφέθηκαν.
Στο 10ο λεπτό, ο Αργύρης με σουτ από την μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 23ο λεπτό ο Αργυρόπουλος πέρασε κάτω από τα δοκάρια και ο Βασιλείου στη μεσαία γραμμή στη θέση του Γούναρη.  Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ χωρίς αποτέλεσμα, ενώ το Αυλωνάρι σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά η κόντρα που κέρδισε ο Λαθουράς κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Βογιατζή και λίγο αργότερα του Συλβέστρου τόνωσαν την επίθεση της ομάδας και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σημείωσαν γκολ στο 58ο λεπτό, με κεφαλιά του Αυλωνίτη που έκανε το 2-0. Ακολούθησε ένα πολύ καλό δεκάλεπτο για τον ΑΟ Αυλωναρίου όπου σημειώθηκαν καθοριστικές φάσεις.
Στο 62ο λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σεϊντόπουλος μπήκε μόνος από δεξιά στην περιοχή αλλά το σουτ μπλόκαρε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Αγίου Νικολάου, Μπόλμπασης. Στο 67ο λεπτό ο Σεϊντόπουλος σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας τις έντονες διαμαρτυρίες του πάγκου.
Στο 70ο λεπτό, ο Τριανταφύλλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σειντόπουλος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι ξεσηκώνοντας και πάλι θύελλα διαμαρτυριών από τον πάγκο του Αυλωναρίου, για το μη καταλογισμό του πέναλτι.
Παρά τα προβλήματα ο ΑΟ Αυλωναρίου έδειξε ότι μπορεί και αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο το ίδιο σε οποιαδήποτε θέση κι αν βρίσκεται. Η βελτίωση της ομάδας είναι σημαντική και φαίνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Απομένουν δέκα αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και με σοβαρότητα και καλή προσπάθεια από όλους η δυνατότητα για παραμονή στην πρώτη κατηγορία της Εύβοιας είναι μεγάλη.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Βασιλείου, Μαραγκός, Μπρεγκανάκου(60΄Συλβέστρος), Χάλιος, Παππάς, Γεωργικόπουλος, Μουρίκης(46΄Βογιατζής), Γούναρης(23΄Αργυρόπουλος), Θεοχάρης, Λαθουράς, Σεϊντόπουλος. 

Την Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται τον Όλυμπο Γυμνού.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΗΤΤΑ ΜΕ 0-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Δεν μπόρεσε το Σάββατο, ο ΑΟ Αυλωναρίου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την δεύτερη στην βαθμολογία ομάδα της Αρτάκης. Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" όπου οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 0-3. Το Αυλωνάρι πάλεψε κόντρα σε ένα αντίπαλο που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, όμως οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποια λάθη στην άμυνα στέρησαν κάτι καλύτερο.
Στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα η Αρτάκη έκανε το 0-1. Στο 14ο λεπτό, κέρδισε φάουλ 10 μέτρα έξω από την περιοχή, ο Παπαϊωάννου έδωσε πάσα δίπλα στο Μαστροκώστα που με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ο λεπτό, ο Χροναίος με βολέ πέρασε την μπάλα πίσω από τους αμυντικούς και ο Βογιατζής επιχείρησε σουτ που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Αρτάκη απείλησε κυρίως με φάουλ που δεν βρήκαν στόχο χωρίς κάποιες μεγάλες ευκαιρίες.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 49ο λεπτό, ο Κοτρόζος μετά από πάσα του Βογιατζή, βρέθηκε μόνος απέναντι στον έμπειρο τερματοφύλακα της Αρτάκης, Γκόγκο, που έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους όταν μετά από άστοχη έξοδο του Χροναίου, ο Μπόε με σουτ έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι ποδοσφαιριστές της Αρτάκης προσπάθησαν να διευρύνουν το δείκτη του σκορ. Ο Λουκάς  στο 55ο λεπτό, μόνος απέναντι στο τέρμα σούταρε άουτ και ο Παπαϊωάννου  στο 74ο λεπτό, ανάγκασε το Χροναίο σε έξοχη επέμβαση στην δεξιά γωνιά του τέρματός του.
Στο 75ο λεπτό, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι, όταν ο Βογιατζής αφού πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα βγήκε μόνος απέναντι στον Γκόγκο αλλά ο Συλβέστρος που βρέθηκε στη φάση σούταρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα η Αρτάκη σε αντεπίθεση έκανε το 0-3 με τον Ζήση.
Από το παιχνίδι αυτό έλειψαν για το Αυλωνάρι, ο Χριστοδουλόπουλος λόγω τραυματισμού και οι Θεοχάρης, Μαραγκός, Αργυρόπουλος που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν άδεια από τις δουλειές τους. Ο Συλβέστρος μάλιστα ήρθε στο ημίχρονο του αγώνα λόγω εργασίας. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι τα νέα παιδιά του ΑΟΑ στέκονται πολύ καλά και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού, Τάσου Παππά, με αντίπαλο τον έμπειρο και σπουδαίο ποδοσφαιριστή του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, Ηλία Παπαϊωάννου.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Χροναίος, Bah, Μπρεγκανάκου, Παππάς(65΄Γεωργικόπουλος λ.τ.), Χάλιος, Βασιλείου, Μουρίκης(60΄Συλβέστρος), Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Τσαπέρος λ.τ.), Σεϊντόπουλος.
Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου έχει οριστεί η επόμενη αγωνιστική και το Αυλωνάρι αγωνίζεται εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Άγιο Νικόλαο.