.........

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Πολύτιμο βαθμό μέσα στο Βασιλικό πήρε ο ΑΟ Αυλωναρίου παρά τις ελλείψεις(Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος, Συλβέστρος). Σε ένα σκληρό παιχνίδι κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία 1-1. Έτσι έφθασε στους 32 βαθμούς και άφησε τον Λήλα στους 30. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, τρεις αντίπαλοι μας μένουν οριστικά πιο κάτω, καθώς ότι και να γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορούν να ξεπεράσουν την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, η ΑΕ Χαλκίδας που έφερε ισοπαλία 0-0 με την Καστέλλα και έχει 26 βαθμούς, ο Ταμυναϊκός που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας και έφθασε τους 24 και τέλος τα Αλάτσατα, που έχασαν 4-2 στην Ερέτρια, έμειναν στους 20 και αποχαιρετούν την κατηγορία.
Ο ΑΟ Αυλωναρίου άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό, με σουτ του Μαραγκού από τη μεγάλη περιοχή μετά από πάσα του Βασιλείου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Νάνου μετά από φάουλ του Παπίλα και κεφαλιά πάσα του Κουρούπη στο σκόρερ.
Στο 26ο λεπτό ο Μαραγκός έμπαινε μόνος προς την περιοχή, ανατράπηκε από αντίπαλο, αλλά ο διαιτητής δεν δίνει το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Βασιλικού, που ήταν τελευταίος στην άμυνα.
Λιγοστές οι φάσεις στον αγώνα που δεν ανησύχησαν τους δύο τερματοφύλακες. Η πιο σημαντική για την ομάδα του Βασιλικού στο 49ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Αγραφιώτη κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αργυρόπουλου και κατέληξε άουτ. 
Δύο αποβολές είχε ο αγώνας, μία για κάθε ομάδα. Στο 57ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παππάς του Λήλαντα, για εξύβριση του βοηθού και στο 72ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος του Αυλωναρίου, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γιατί σούταρε την μπάλα ενώ είχε σταματήσει τη φάση για οφ σάιντ ο διαιτητής. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου, Χάλιος, Παππάς(41΄Γεωργικόπουλος λ.τ.), Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Μαραγκός, Βογιατζής, Λαθουράς(87΄Μουρίκης), Αϊδίνης(66΄Θεοχάρης).

Το επόμενο Σάββατο ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τα Αλάτσατα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΕΡΕΤΡΙΑ 2-3! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!

Αυτή τη φορά δεν έγινε η ανατροπή!! Είχαμε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα να βλέπουμε την ομάδα μας να γυρίζει τα παιχνίδια, όμως η Ερέτρια αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι" και έφυγε με την νίκη μέσα από το Αυλωνάρι. Μετά την σπουδαία βαθμολογικά νίκη μέσα στην Χαλκίδα, επί της ΑΕ Χαλκίδας, όλοι σχεδόν πιστέψαμε ότι το πρωτάθλημα τέλειωσε. Παρατηρήθηκε την εβδομάδα που πέρασε μια χαλάρωση και αυτό φάνηκε από τις προπονήσεις, όπου μετά βίας μαζεύονταν 10 παίκτες. Κάποιοι μάλιστα δεν εμφανίστηκαν καθόλου!! Μοιραία λοιπόν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Απόλλωνας μπήκε με δύναμη και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 24ο λεπτό να προηγηθεί με 0-3. Η κακή αμυντική λειτουργία του ΑΟ Αυλωναρίου επέτρεψε στους αντιπάλους του να βάλουν τρία εύκολα γκολ. Στο 11ο λεπτό, ο Σταματάκος εκμεταλλεύτηκε κακή απόκρουση του Αργυρόπουλου και με σουτ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα ο Μεμάϊ ανενόχλητος έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24ο λεπτό, ο Σταματάκος κέρδισε τις κόντρες ανάμεσα από τέσσερις αμυντικούς και με σουτ έκανε το 0-3.
  Μετά από αυτή τη ψυχρολουσία η ομάδα του Αυλωναρίου άρχισε να αντιδρά και στο 26ο λεπτό χάνει την πρώτη ευκαιρία όταν ο Κοτρόζος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε άουτ. 
Στο 43ο λεπτό, ο Χάλιος κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή μετά
Το πρώτο γκιλ του Αυλωναρίου από τον Χάλιο με το νο 4.
φάουλ που εκτέλεσε ο Σεϊντόπουλος.
 Οι αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο διόρθωσαν κάπως την κατάσταση και ο ΑΟ Αυλωναρίου πίεσε για την ανατροπή. Την πρώτη ευκαιρία πάντως την χάνει η Ερέτρια όταν ο Σταματάκος, κορυφαίος παίκτης του αγώνα, σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Αργυρόπουλου. Στο 66ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος εκτελεί φάουλ στο δεξί κάθετο δοκάρι του Τόρα και στην επιστροφή ο Συλβέστρος με κεφαλιά κάνει το 2-3. Στο 68ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 83ο λεπτό, ο Βογιατζής εκτελεί φάουλ δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Η τελευταία σημαντική ευκαιρία του Αυλωναρίου έρχεται στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο "κεραυνός" του Θεοχάρη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!
Το πρωτάθλημα θέλει τρεις ακόμη αγωνιστικές για να τελειώσει και το Αυλωνάρι χρειάζεται τουλάχιστον τρεις βαθμούς για να σιγουρέψει την παραμονή του στην κατηγορία. Ενδεχομένως να μην χρειαστούν, αν παραμείνουν όλες οι Ευβοϊκές στην Δ΄Εθνική κατηγορία. Το βέβαιο πάντως είναι ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα τρία επόμενα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα που έδειξε μέχρι πριν τον αγώνα της Κυριακής. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας για αυτά που κατάφεραν μέχρι σήμερα όμως με λίγη ακόμη προσπάθεια μπορούν να πάνε ψηλότερα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Bah, Μπρεγκανάκου(80΄Γεωργικόπουλος), Χάλιος, Παππάς(46΄Βασιλείου), Χριστοδουλόπουλος(78΄Θεοχάρης), Συλβέστρος, Λαθουράς, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος.

Το επόμενο Σάββατο ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Λήλαντα Βασιλικού. 



Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΝ ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ 2-1 Ο ΑΟΑ

Άλλη μια σημαντική νίκη για τον ΑΟ Αυλωναρίου που τον φέρνει πιο κοντά στην παραμονή, στην Α1 κατηγορία της Εύβοιας. Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι σε ένα γήπεδο που ήταν "χωράφι", επιβλήθηκε με 1-2 της ΑΕ Χαλκίδας. Ήταν η τρίτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με το ίδιο σκορ, μετά τα Αλάτσατα και την Ερέτρια, στο τέλος του Α΄γύρου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, σημείωσαν ένα γκολ και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες. Αντίθετα με τις αλλαγές που έκανε ο Τζόκας το Αυλωνάρι είχε την απόλυτη κυριαρχία στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε μεγάλες ευκαιρίες και κατάφερε για άλλη μια φορά να γυρίσει το παιχνίδι!
Στο 12ο λεπτό, ο Γουναρόπουλος με σουτ και στο 27ο ο Δουρμούσογλου, ανάγκασαν τον Αργυρόπουλο σε καλές αποκρούσεις. Στο 31ο λεπτό, ο Γεωργικόπουλος ανέτρεψε τον Μπουγά στην περιοχή και ο Μεταξάς με πέναλτι σημείωσε το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης από καλή θέση σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Αργυρόπουλου.
Ήταν ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας που κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα. Με την είσοδο των Λαθουρά και Bah ενισχύθηκε η μεσαία γραμμή, ο ΑΟΑ πήρε τον έλεγχο του κέντρου και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Παραλίγο να γίνει ζημιά στο 51ο λεπτό, όταν ο διαιτητής Φώτης δεν σφύριξε πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Αργυρόπουλο και ο Μούντριχας σούταρε ανενόχλητος από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Από το σημείο αυτό άρχισε ο μονόλογος του Αυλωναρίου. Στο 52ο λεπτό, ο Βογιατζής φεύγει στην αντεπίθεση σουτάρει από πλάγια δεξιά, ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Συλβέστρος μπαίνει από τα αριστερά στην περιοχή και σουτάρει πάνω στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 61ο λεπτό, ο Bah βγάζει κάθετη πάσα στον Σεϊντόπουλο που επιχειρεί παράλληλη σέντρα στην μικρή περιοχή και ο Βογιατζής με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65ο λεπτό, ο Βογιατζής πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχνει αμυντικός σε κόρνερ. Στο 69ο, λεπτό ο Βογιατζής σουτάρει από καλή θέση ο τερματοφύλακας διώχνει και ο επερχόμενος Σεϊντόπουλος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των πολλών φίλων του ΑΟΑ που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.
Στη συνέχεια ο ΑΟ Αυλωναρίου χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Από το "χωράφι" που έγινε το παιχνίδι, ο ΑΟΑ έφυγε με αρκετούς τραυματίες, αποτέλεσμα των σκληρών χτυπημάτων που δέχθηκαν τα παιδιά υπό την ανοχή του διαιτητή Φώτη.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Μπρεγκανάκου, Γεωργικόπουλος, Χάλιος, Παππάς, Θεοχάρης(46΄ Bah), Χριστοδουλόπουλος, Αϊδίνης(46΄Λαθουράς-74΄Μαραγκός λ.τ.)Βογιατζής, Συλβέστρος, Σεϊντόπουλος.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Την Κυριακή στις 4 το απόγευμα, ο ΑΟ Αυλωναρίου αντιμετωπίζει την ΑΕ Χαλκίδας, στο γήπεδο "ΤΣΑΛΙΚΗ-ΠΑΠΙΛΑ", στη Χαλκίδα. Το παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς οι γηπεδούχοι καίγονται για τους βαθμούς στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση δεν έχει όμως εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της. Με νίκη θα βρεθούμε πιο κοντά στον στόχο μας. Απομένουν 5 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και η μάχη στην ουρά είναι μεγάλη αφού δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι θα υποβιβασθούν! Όλα εξαρτώνται από την πορεία των ομάδων της Εύβοιας στην Δ΄Εθνική Κατηγορία. Το παράδοξο βέβαια είναι ότι ούτε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα της Α΄Εύβοιας, στις 22 Απριλίου, θα γνωρίζουν ποιες ομάδες θα υποβιβασθούν αφού η Δ΄Εθνική τελειώνει αργότερα. Εξασφαλισμένες είναι αυτές που θα τερματίσουν από την 10η θέση και πάνω.
Η κατάσταση στην ουρά: ΕΡΕΤΡΙΑ 30, ΑΥΛΩΝΑΡΙ 28, ΛΗΛΑΣ 28, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 26, ΚΑΣΤΕΛΛΑ 25, ΩΡΕΟΙ 23, ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 22, ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 20 ΚΑΙ ΑΛΑΤΣΑΤΑ 20.

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ

Νίκη με 1-0 επί της Προποντίδας και σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία έκανε την Κυριακή που πέρασε ο ΑΟ Αυλωναρίου. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές του Αυλωναρίου κατάφεραν να νικήσουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και να αποδείξουν για άλλη μια φορά ότι ο βαθμολογικός πίνακας τους αδικεί. Τώρα το Αυλωνάρι έχει 28 βαθμούς, ισοβαθμεί στην 9η θέση με τον Λήλαντα Βασιλικού και έχει αφήσει πίσω άλλους 6 αντιπάλους. 
Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει σπουδαίο παιχνίδι, κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη, ενώ στις δύο εστίες έγιναν λίγες φάσεις. Οι λίγοι φίλοι του ΑΟΑ  που αψήφησαν το κρύο και τη βροχή, στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τους παίκτες την πολύ μεγάλη νίκη. 
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν όλες κι όλες τρεις φάσεις. Ο Μήτρου απείλησε στο 25ο λεπτό, με δυνατό σουτ όμως ο Αργυρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 27ο λεπτό, ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δεληγιάννη. Στο 30ο λεπτό, ο ΑΟ Αυλωναρίου έφθασε κοντά στο γκολ, όταν ο Σεϊντόπουλος  μόνος απέναντι στον Δεληγιάννη σούταρε πάνω του χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
Στην επανάληψη το Αυλωνάρι μπήκε πιο αποφασιστικά πίεσε περισσότερο και ευτύχησε στο 84ο λεπτό, να σημειώσει το πολύτιμο γκολ. Ο Μαραγκός εκτέλεσε φάουλ ψηλοκρεμαστά, ο Δεληγιάννης πετάχτηκε στο αριστερό γάμα και έδιωξε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Λαθουράς ο Χριστοδουλόπουλος σηκώθηκε στον "ουρανό" και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στα τελευταία λεπτά η Προποντίδα προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Αργυρόπουλος  έπεσε στα πόδια του Καραχάλιου και μπλόκαρε στην πιο σημαντική στιγμή των φιλοξενουμένων. 
Η Προποντίδα διαθέτει αξιόλογο σύνολο με έμπειρους ποδοσφαιριστές και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας. 
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Μουρίκης(46΄Θεοχάρης), Bah, Χάλιος, Παππάς, Χριστοδουλόπουλος, Βασιλείου, Μαραγκός, Βογιατζής(46΄Κοτρόζος), Σεϊντόπουλος(88΄Συλβέστρος), Λαθουράς.

Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την ΑΕ Χαλκίδας.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΑ 2-0 ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Σχήμα ανάγκης για τον ΑΟ Αυλωναρίου, την Κυριακή στην Ιστιαία, αφού για διάφορους λόγους έλλειπαν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Οι Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Συλβέστρος, Κοτρόζος, ήταν απόντες ενώ ο Μπρεγκανάκου κάθισε στον πάγκο λόγω τραυματισμού. Δεκατρείς μόνο ήταν στην αποστολή, που πάλεψε για κάτι καλό, σε ένα γήπεδο που ήταν χωράφι για αγροτικές εργασίες και όχι για ποδόσφαιρο.
Ελάχιστες φάσεις έγιναν στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές και να παίρνουν τη νίκη με 2-0. Στο 3ο λεπτό, ο Βασιλείου Αθ. και στο 49ο λεπτό, ο Σελίμης σημείωσαν τα δύο τέρματα της Ιστιαίας ενώ στο 8ο λεπτό, ο Ψύλλος σούταρε στο δοκάρι του Αργυρόπουλου. Από την άλλη πλευρά ο Χάλιος στο 2ο λεπτό, από καλή θέση δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και ο Λαθουράς στο 58ο λεπτό, εκτέλεσε φάουλ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Αργυρόπουλος, Γεωργικόπουλος, Bah, Παππάς, Χάλιος, Χριστοδουλόπουλος, Θεοχάρης(65΄Γούναρης), Βασιλείου, Αϊδίνης, Λαθουράς, Μουρίκης.
Στον πάγκο κάθισε ο νεαρός τερματοφύλακας Κιούσης.
Την επόμενη Κυριακή ο ΑΟ Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο " ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Προποντίδα.

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΑΟΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του ΑΟ Αυλωναρίου, την προηγούμενη Κυριακή στην Ταβέρνα "Γεωργιάδη", στα Χάνια Αυλωναρίου. Συνδυάστηκε και με τη μεγάλη νίκη επί του Ταμυναϊκού και ο ενθουσιασμός ήταν ευδιάκριτος σε όλους όσους ήταν στην κατάμεστη αίθουσα. Πολύ κέφι και χορός μέχρι το πρωί με το τοπικό συγκρότημα του Θέμη Ζέρβα, της Βάσιας Φράγκου, του Τάσου Κόνιαρη στο μπουζούκι και του Σταύρου Κάργα στο βιολί. Η λαχειοφόρος αγορά μοίρασε 105 δώρα που πρόσφεραν τα καταστήματα και οι επαγγελματίες από την περιοχή. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά για όλους. 
 Έντονη ήταν και η παρουσία της νεολαίας του Αυλωναρίου που στέκεται δίπλα στην ομάδα. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Αυλωναρίου  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το καρναβάλι την προηγούμενη ημέρα στα Χάνια Αυλωναρίου. Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του χωριού μας έζησαν ένα ξεχωριστό διήμερο!!!