.........

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Δεν πραγματοποιήθηκαν τα πρωταθλήματα της Εύβοιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε λόγω της Εθνικής επετείου. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έδωσε ένα ακόμη φιλικό με τον Όλυμπο Γυμνού, το τρίτο φέτος, το Σάββατο το απόγευμα εκτός έδρας. Ο Όλυμπος νίκησε με 2-0 και έτσι οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη και μια ισοπαλία στα φιλικά, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Αυλωνάρι είχε νικήσει με 1-0 στην έδρα του. Από το χθεσινό φιλικό έλειψαν λόγω υποχρεώσεων οι Φρυγανάς, Βασιλείου, Μαραγκός, Λαθουράς, Τσαπέρος και οι δύο Τσαλιαγκοί.. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ η ομάδα μας έχασε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Έπαιξαν: Κεφάλας, Μπρεγκανάκου, Bah, Σαμπάνης, Καραμπίνης, Χριστοδουλόπουλος, Συλβέστρος, Μακρής, Βογιατζής, Κοτρόζος, Σεϊντόπουλος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Κιούσης, Αϊδίνης, Γεωργικόπουλος, Κηρύκος.
Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Παντριαδικό στις 3 το μεσημέρι. Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις σήμερα Δευτέρα στις 6 στο Αυλωνάρι, την Τετάρτη στις 7 στην Χαλκίδα και την Παρασκευή στις 7 στο Αυλωνάρι. Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία συζήτησαν μεταξύ τους τα αίτια των ηττών, από Κύμη και Αρτάκη και συμφώνησαν ότι πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να βελτιωθούν οι αδυναμίες της ομάδας. 
Ο Παντριαδικός με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ το Αυλωνάρι με 7 βαθμούς στην 8η. Η Κύμη προηγείται με 15 βαθμούς και ακολουθεί η Δροσιά με 12. Στην ουρά τα Κριεζά έχουν υποβιβασθεί καθώς δεν κατεβαίνουν στο πρωτάθλημα και οι Ωρεοί βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 1 βαθμό.
Η βαθμολογία της Α1 Κατηγορίας Εύβοιας
Ομάδα Αγώνες Ν Ι H Τέρματα


Βαθμολογία
ΚΥΜΗ 5 5 0 0 14-5
15
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 5 4 0 1 10-3

12
ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 5 2 3 0 6-2
9
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 5 2 3 0 6-2
9
ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 5 2 2 1 9-3

8
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 5 2 2 1 6-5

8
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 5 2 2 1 6-5

8
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 5 2 1 2 6-8

7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. 5 2 0 3 6-5

6
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 5 1 3 1 6-5

6
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 5 1 2 2 8-8

5
ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 5 1 2 2 5-6

5
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 5 1 2 2 4-6

5
ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 5 1 1 3 4-10

4
ΑΟ ΩΡΕΩΝ 5 0 1 4 4-12

1
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ 5 0 0 5 0-15

-6 

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Παρά το καλό ξεκίνημα στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν κατάφερε να πάρει τελικά τη νίκη στην Αρτάκη. Είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε 1-0 αλλά στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή του με αποτέλεσμα η Αρτάκη με επίθεση διαρκείας να "γυρίσει" το παιχνίδι. Έτσι το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο.
Πολύ νωρίς στο 4ο λεπτό, οι γηπεδούχοι απείλησαν με σουτ του Λούκα από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 12ο λεπτό, το Αυλωνάρι απάντησε με τον Βασιλείου να βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του να καταλήγει άουτ. Στο 22ο λεπτό, ένα δυνατό σουτ του Βογιατζή κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια στο έδαφος και ο επερχόμενος Μακρής  σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ. Η μπάλα σύμφωνα με την άποψη πολλών έχει περάσει τη γραμμή στο πρώτο σουτ.
Στο 33ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός ανατράπηκε από τον Βλάχο στην περιοχή και ο Βογιατζής με εύστοχο κτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ. 
Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα έφευγε με σπουδαία εκτός έδρας νίκη, η εικόνα άλλαξε τελείως στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αρτάκη πίεσε έντονα, έκλεισε τον αντίπαλό της στα καρέ του, δημιούργησε ευκαιρίες και σημείωσε δύο γκολ, αρκετά για να πάρει τον αγώνα. Στο 49ο λεπτό, ο Τζαφέρος έκανε κούρσα από αριστερά πέρασε 4 αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Κεφάλας. Στο 53ο λεπτό, ο Γκούρλας από καλή θέση σουτάρει και ο Κεφάλας διώχνει σε κόρνερ. Στο 63ο λεπτό, ο Δεληγιώργης σουτάρει από πλάγια δεξιά και η μπάλα καρφώνεται στο δεξί γάμα  του Κεφάλα για να γίνει το 1-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης αφού εκμεταλλεύεται απανωτά λάθη της άμυνας με σουτ από την μεγάλη περιοχή κάνει το 2-1.
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να ισοφαρίσει στην συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι καλά οργανωμένοι στην άμυνα κράτησαν την σπουδαία νίκη.
Έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Α. κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν αφού είχε κάνει πολλές ανατροπές. Έτσι μια μεγάλη νίκη κατέληξε σε απογοητευτική ήττα. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κεφάλας, Μαραγκός(75΄Λαθουράς), Bah(87΄Αϊδίνης), Καραμπίνης, Φρύγανας, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Μακρής(70΄Κηρύκος), Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Βασιλείου.

Το πρωτάθλημα διακόπτεται το επόμενο Σαββατοκύριακο λόγω της Εθνικής Επετείου. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" με τον Παντριαδικό.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Το Σάββατο στις 4.30 το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στην Αρτάκη με την ομώνυμη ομάδα. Είναι μια δύσκολη έξοδος καθώς οι γηπεδούχοι συγκαταλέγονται σε μια από ιστορικές ομάδες της Εύβοιας, που πάντα πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα του νομού αλλά και με πλούσιο παρελθόν στην Δ΄ Εθνική κατηγορία. Πέρσι τερμάτισε δεύτερη, 3 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή, Ευβοϊκό Αγίου Νικολάου. Φέτος σε 4 αγώνες έχει σημειώσει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα και έχει συγκεντρώσει 5 βαθμούς. Στην έδρα της νίκησε την Ιστιαία με 3-2 και έφερε ισοπαλία με την Καστέλλα 0-0, ενώ εκτός έδρας έφερε ισοπλία 1-1 με τον Όλυμπο Γυμνού και έχασε στο Νεοχώρι με 1-0.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία χθες βράδυ και δεν θα έχει απουσίες, εκτός απροόπτου, στην αυριανή αναμέτρηση. Την Τετάρτη στην προπόνηση που έγινε στο Ενωσιακό στην Χαλκίδα συζητήθηκαν τα λάθη του προηγούμενου αγώνα με στόχο  να μην επαναλειφθούν. Τα παράπονα σχετικά με τη διαιτησία παραμερίζονται ώστε να μην επηρεάσουν την απόδοση στο επόμενο παιχνίδι.
Άλλωστε ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν συνηθίζει να κάνει διαμαρτυρίες θεωρώντας ότι και ο διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος. Αρκεί να μην επαναλαμβάνονται!!!
Ο καιρός θα είναι καλός και οι φίλοι του Α. Ο. Α. μπορούν να προγραματίσουν την εκδρομή τους στην Αρτάκη για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας!! 

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε την Κυριακή, απέναντι στην Κύμη, ο Α. Ο. Αυλωναρίου και έχασε με το βαρύ 1-4 μέσα στο Αυλωνάρι. Μόνο ένα δεκάλεπτο μεταξύ 35΄- 45΄, θύμισε τον καλό του εαυτό, όμως στάθηκε άτυχος γιατί έχασε κλασικές ευκαιρίες. Δέχθηκε εύκολα γκολ με το ξεκίνημα που δεν δικαιολογούνται ούτε από την απουσία του Καραμπίνη, ούτε από διαιτητικά λάθη. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση και δεν θα επαναληφθεί, γιατί οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ ψηλότερες.
Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Βασίλης Ανέστης έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή και έκανε το 0-1. Στο 14ο λεπτό, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο Βογιατζής αρχικά σούταρε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Σεϊντόπουλος στη συνέχεια σούταρε πάνω στον Βασιλείου, ο οποίος πήρε την μπάλα αλλά το νέο σουτ που εξαπέλεισε έδιωξε ο τερματοφύλακας της Κύμης, Μπασινάς.
Στο 29ο λεπτό, ο Βασίλης Ανέστης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και έκανε το 0-2. Εκεί υπάρχουν παράπονα για χέρι του σκόρερ και οφσάιντ. Στο 35ο λεπτό, ο Χρήστος Ανέστης έκανε σέντρα στην περιοχή και ο Βασίλης Ανέστης έπιασε την άμυνα στον ύπνο και με νέα κεφαλιά έκανε το 0-3. Ευτυχώς υπήρξε αμέσως αντίδραση από την ομάδα μας καθώς ο Κοτρόζος στο επόμενο λεπτό πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με σουτ μείωσε σε 1-3.
Από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το Αυλωνάρι έκλεισε την Κύμη στην περιοχή της και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 40ο λεπτό, ο Βογιατζής προσπάθησε να πλασάρει τον Μπασινά που βγήκε από την περιοχή του και γκρέμισε τον αρχηγό του Αυλωναρίου, ενώ η μπάλα βρίσκει στο ώμο και ενδεχομένως το χέρι του. Παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για φάουλ και κόκκινη στον τερματοφύλακα της Κύμης, ο διαιτητής Βρακάς δεν έδειξε τίποτα. Τρία λεπτά αργότερα ο Βογιατζής επιχειρεί δυνατό σουτ και αναγκάζει τον Μπασινά σε εξαιρετική απόκρουση στη γωνία του τέρματός του. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο Μακρής μετά από κόρνερ του Τσαλιαγκού πιάνει εντυπωσιακή κεφαλιά και στέλνει την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπασινά.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κύμη κατάφερε στο 53ο λεπτό, με σουτ του Μπαλογιάννη να κάνει το 1-4 και εκεί ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. Από το σημείο αυτό και μετά ο αγώνας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Το Αυλωνάρι θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα αν ¨δούλευε¨ περισσότερο την προηγούμενη εβδομάδα. Τέτοιοι αγώνες δεν κερδίζονται με τα λόγια. Η Κύμη έδειξε ότι είναι πιο οργανωμένη και στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Βασιλείου, Μαραγκός, Bah, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος(59΄Λαθουράς), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Συλβέστρος), Μακρής(70΄Τσαλιαγκός Γ.Σ.).
Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Αρτάκη. 

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 4.30 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΜΗ

Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή στις 4.30, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωνάρι, με αντίπαλο την Κύμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες προηγούνται στη βαθμολογία μετά από τρεις αγωνιστικές. Η Κύμη είναι στην πρώτη θέση με 9 βαθμούς και το Αυλωνάρι δεύτερο με 7. Η ομάδα μας έχει πραγματοποιήσει το καλύτερο ξεκίνημα, σε όσα χρόνια αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Μετά  τη σπουδαία και καθαρή νίκη στο ντέρμπι με το Νεοχώρι, το προηγούμενο Σάββατο, η ψυχολογία έχει ανέβει και όλοι πιστεύουν ότι όσο περνά ο χρόνος, το Αυλωνάρι θα γίνεται καλύτερο καθώς διαθέτει αξιόλογους και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι και στον αγώνα με το Νεοχώρι αλλά και με την Καστέλλα, ο Α. Ο. Α. έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ, όπως επίσης δέχθηκε ελάχιστες ευκαιρίες. Βέβαια η Κύμη είναι δυσκολότερος αντίπαλος για αυτό και την Κυριακή ο αγώνας αποτελεί και το πιο δύσκολο τεστ μέχρι σήμερα.
Στο γήπεδο τοποθετήθηκε η εξέδρα και πιστεύουμε ότι μέχρι την ώρα του παιχνιδιού θα είναι έτοιμη. Αναμένεται λοιπόν αρκετός κόσμος για να παρακολουθήσει τον αγώνα!

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, ο Α. Ο. Αυλωναρίου επικράτησε δίκαια με 2-1 του Νηλέα Νεοχωρίου στο τοπικό ντέρμπι. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, να πάρει τη νίκη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, με γκολ του Σεϊντόπουλου. Το σκορ αδικεί τον Α. Ο. Α. καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ αντίθετα ο Νηλέας δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία του Κεφάλα. 
Το πρώτο τέταρτο πάντως ανήκει στους φιλοξενούμενους που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ. Στο 14ο λεπτό, ο Παπαρήγας ξέφυγε από δεξιά έκανε παράλληλη συρτή σέντρα προς την εστία του Αυλωναρίου και ο έμπειρος Γιάννης Γκούμας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό "ξύπνησε" τους γηπεδούχους που άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και να πιέζουν για την ισοφάριση. Στο 23ο λεπτό, ο Κοτρόζος με εντυπωσιακή ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Μούντριχα. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Βογιατζής με εύστοχο κτύπημα ισοφάρισε σε 1-1. 
Άλλες δύο ενέργειες του Κοτρόζου στη συνέχεια έφεραν πανικό στην άμυνα του Νεοχωρίου, όταν αμυντικός πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ την πρώτη φορά αλλά και η άμεση επέμβαση στα πόδια του Λαθουρά από τον Ντίνο Κότσαρη, λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, απέτρεψαν το δεύτερο γκολ.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Αυλωναρίου χάθηκε στο 49ο λεπτό, όταν και πάλι ο Παντελής Κοτρόζος με εξαιρετική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε απέναντι στον Κότσαρη που κατάφερε να διώξει  την τελευταία στιγμή πέφτοντας στα πόδια του. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε με πλήρη υπεροχή του Αυλωναρίου, που πίεσε για τη νίκη και το Νεοχώρι να αρκείτε σε παθητικό ρόλο με σκοπό να κρατήσει την ισοπαλία. Στο 79ο λεπτό, σε προσπάθεια του Βογιατζή έξω από την περιοχή, ο Ζωντός προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του. Στο 82ο λεπτό, ο Βογιατζής μπαίνει στην περιοχή και το σουτ που επιχειρεί αναγκάζει τον τερματοφύλακα του Νεοχωρίου, Γιώργο Κότσαρη(αντικατέστησε τον Ντίνο λόγω τραυματισμού) να διώξει σε κόρνερ. 
Η υπεροχή του Αυλωναρίου καρποφόρησε στο 86ο λεπτό. Ο Βογιατζής έβγαλε υπέροχη πάσα στον Σεϊντόπουλο μέσα στην περιοχή που πλάσαρε ψύχραιμα και σημείωσε το 2-1.
Η ομάδα του Αυλωναρίου δείχνει σημαντικά σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή της και όσο περνά ο χρόνος γίνεται καλύτερη. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει 7 βαθμούς, με δύο νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Βασιλείου, Μαραγκός(92΄Τσαπέρος), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Σεϊντόπουλος(89΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Τσαλιαγκός Γ. Ν., Μακρής(74΄Χριστοδουλόπουλος), Βογιατζής, Κοτρόζος, Λαθουράς.

Το επόμενο Σάββατο στις 4.30, ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Κύμη, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Άλλο ένα τοπικό ντέρμπι με αρκετό ενδιαφέρον. Αν νικήσει η ομάδα μας τίθεται επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα. 

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΕΡΗΣΕ ΔΥΟ ΒΑΘΜΟΥΣ

Δυστυχώς η απόφαση του διαιτητή Ρωμανού, να καταλογίσει πέναλτι στο 75ο λεπτό, στο θέατρο του Λεοντή που έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, στέρησε τους 2 βαθμούς από τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Ήταν μια καθαρή φάση που όλοι την είδαν εκτός από τον άρχοντα του αγώνα. Ακόμη και οι γηπεδούχοι "γέλαγαν" γι αυτό το σπουδαίο δώρο. Μια απόφαση που πάρθηκε τη στιγμή που ο Α. Ο. Α. είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο το Αυλωνάρι υπερήχε και όλα έδειχναν ότι θα έφευγε από το γήπεδο του Πάλιουρα, με τους τρεις πόντους.
Η πρώτη μεγάλη φάση έγινε στο 4ο λεπτό, με τον Παντελή Κοτρόζο να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σούταρε άουτ. Μετά το δεκαπεντάλεπτο η Καστέλλα πήρε τον έλεγχο του αγώνα και απείλησε να προηγηθεί στο σκορ. Δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε όμως να κάμψει την αντίσταση του Κεφάλα.
Στο 15ο λεπτό ο Κεφάλας έδιωξε σε κάρνερ εντυπωσιακά σουτ του Τζιαμίχα. Στο 16ο λεπτό έδιωξε πάλι σε σουτ του Τσιβίκα, όπως και στο 41ο λεπτό σε σουτ του Τζαμίχα. Την μεγαλύτερη ευκαιρία πάντως για τους γηπεδούχους την έχασε ο Τσιβίκας, στο 38ο λεπτό, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Κεφάλα και σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν διαφορετική. Παρά το γεγονος ότι η Καστέλλα απείλησε πρώτη στο 47ο λεπτό, όταν ο Λεοντής έπιασε  κεφαλιά και ανάγκασε τον Κεφάλα σε μία ακόμη απόκρουση, το Αυλωνάρι ανέκαμψε σημείωσε νωρίς το γκολ και είχε τον έλεγχο του αγώνα στη συνέχεια.
Στο 50 λεπτό, ο Βογιατζής με σουτ από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ. Προηγήθηκε σουτ του Τσαλιαγκού που απέκρουσε ο Κηρόπουλος και στη  συνέχεια ο πρώτος σκόρερ του Α. Ο. Α. με νέο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55ο λεπτό, ο Κοτρόζος πιάνει καλό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή που φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός εκτελεί φάουλ στη μικρή περιοχή η προσπάθεια του Βογιατζή με κεφαλιά "ψαράκι" δεν βρίσκει στόχο. Στο 73ο λεπτό, σε σέντρα του Βογιατζή ο Συλβέστρος με κεφαλιά αναγκάζει τον αντιπαλο τερματοφύλακα να διωξει σε κόρνερ. Στο 74ο λεπτό, ο Χριστοδουλόπουλος σουτάρει διώχνει ο τερματοφύλακας και το νέο σουτ του Συλβέστρου, από ευνοϊκή θέση για γκολ, καταλήγει άουτ.
Στο επόμενο λεπτό. ο Λεοντής πέφτει στην περιοχή και ο διαιτητής δίνει πέναλτι με το οποίο ισοφαρίζει η Καστέλλα
Η τελευταία φάση του αγώνα γίνεται στο 85ο λεπτό, όταν σε σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων οι αμυντικοί καταφέρνουν να διώξουν πάνω από τη γραμμή του τέρματος το σουτ του Βογιατζή.
Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, αδικεί όμως την ομάδα του Αυλωναρίου, με βάση την εικόνα του αγώνα αλλά και τα διαιτητικά λάθη.
Σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Σεϊντόπουλος, Βογιατζής, Κοτρόζος(82΄Λαθουράς), Μαραγκός(62΄Συλβέστρος).

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨, στις 4.30 τον Νηλέα Νεοχωρίου.