.........

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΓΙΑΣ: ...ο νέος τεχνικός της ομάδας μας! ''Με όνομα βαρύ και ιστορία''!

Η διοίκηση της ομάδας μας προχώρησε με γρήγορες, συντονισμένες και κύρια σοβαρές κινήσεις, στο θέμα του προπονητή, του ΑΟ Αυλωναρίου, για την νέα αγωνιστική περίοδο!
Προτάσεις και ενδιαφέρον, υπήρχαν αρκετές, τελικά αφού μελετήθηκαν όλες, ο πρόεδρος Δημήτρης Φραγκούλης και οι συνεργάτες του κατέληξαν, σε ένα από τα κορυφαία ονόματα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, με λαμπρή ποδοσφαιρική κεριέρα στα ''σαλόνια'' της Α' Εθνικής, στον πολύπειρο και ταυτόχρονα νέο και φιλόδοξο τεχνικό Βαγγέλη Τόγια (φωτό).  Ο  Βαγγ. Τόγιας, παρ' ότι Χαλκιδέος, έλκει καταγωγή από τα μέρη μας καθώς ο πατέρας του είναι από τον Αλμυροπόταμο, ενώ η μητέρα του από τους Ανδρονιάνους! 
Γεννήθηκε στην Χαλκίδα το 1972 και σε ηλικία 16 χρονών κάνει ντεπούτο με τα χρώματα του ΑΟ Χαλκίς στην Γ' Εθνική! 
Με τα χρώματα των ''νερατζούρρι'' αγωνίζεται μέχρι το 1993, οπότε και μεταγράφεται στον Αχαρναϊκό (Γ' Εθνική), δυό χρονιές εκεί και άλμα στην Β' Εθνική και στην Προοδευτική, με την οποία κερδίζει την άνοδο το 1997 και παίρνει το βάπτισμα στην Α' Εθνική, όπου έκανε λαμπρή καριέρα, με τα χρώματα της Προοδευτικής, του Πανηλειακού, της Χαλκηδώνας (σήμερα Ατρόμητος Αθ.) και του Ακράτητου Ν. Λιοσίων... Η επαγγελματική του καριέρα κλείνει στην Λαμία (Γ' Εθνική). Επιστρέφωντας στην Εύβοια αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕ Χαλκίδας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Εύβοιας, στην Α.1 ΕΠΣΕ, ένα τραυματισμός όμως στο πόδι (Χ-ιαστοί) τον αναγκάζει να σταματήσει την αγωνιστική δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική...
Δούλεψε σαν προπονητής στην Ένωση Διρφύων, στην Αρτάκη και την Δροσιά, ενώ για δύο χρόνια ήταν και τεχνικός των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Εύβοιας.
Ο Βαγγέλης Τόγιας αναλαμβάνει αμέσως δουλειά και ήδη με την διοίκηση, βρίσκονται σε συνεχή επαφή και συνεργασία για όλα τα θέματα που αφορούν, την ενίσχυση και την προετοιμασία του ΑΟ Αυλωναρίου, για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: