.........

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΤΗΝ 7η ΘΕΣΗ

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες έφεραν τον Α. Ο. Αυλωναρίου στην 7η θέση της βαθμολογίας, με 33 βαθμούς. Στις αντίστοιχες 6 αγωνιστικές του Α΄ γύρου είχε συγκεντρώσει 10 βαθμούς έναντι 6 που πήρε στον Β΄ γύρο. Μετά τις νίκες επί της Καστέλας και του Νεοχώρίου παρουσίασε αγωνιστική κάμψη στους αγώνες με Κύμη, Αρτάκη και Τριάδα. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι την επόμενη Κυριακή θα πάρει τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα με τα Κριεζά και ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουν την αφετηρία για ανάκαμψη στην συνέχεια.
Στην Τριάδα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε 2-0, παρά το γεγονός ότι στάθηκε καλύτερα από ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, με καλή κυκλοφορία της μπάλας,  έλειψαν όμως οι μεγάλες φάσεις. Ο Παντριαδικός στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία στο 27 λεπτό, άνοιξε το σκορ με σουτ του Σκριβάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χοσάνδρα στο 67ο λεπτό, κάτι που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το Αυλωνάρι αφού λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Φρυγανάς. Σε αντεπίθεση της Τριάδας στο 71ο λεπτό, ο Φρυγανάς ανέτρεψε τον Σαρή μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Γίγας ευστόχησε και έκανε το τελικό 2-0. Από εκεί και πέρα παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άλλαξε τίποτα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α.: Κεφάλας, Μπρεγκανάκου, Κηρύκος(84΄ Μαρούλης), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας, Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(72΄Αϊδίνης), Τσαλιαγκός Γ.Ν., Βασιλείου(82΄Λαθουράς).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν θα αγωνιστεί καθώς παίρνει το παιχνίδι με τα Κριεζά άνευ αγώνος. Η ομάδα των Κριεζών έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι κορυφής ΔΡΟΣΙΑ-ΚΥΜΗ. Οι δύο ομάδες έχουν από 49 βαθμούς και ο νικητής αποκτά προβάδισμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ! 10 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Έχουμε διανύσει τα 2/3 του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Με βάσει την βαθμολογία μπορούμε να ξεχωρίσουμε τρεις κατηγορίες ομάδων. Αυτές που πάνε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσες προσπαθούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και τις αδιάφορες. Στην πρώτη κατηγορία έχουμε την μάχη, Κύμης και Δροσιάς, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Εδώ μπορεί να προστεθεί και η Αρτάκη που κάνει καταπληκτικό β΄ γύρο, όπου είναι αήττητη και παραμένει 8 βαθμούς πίσω από την Δροσιά και 7 από την Κύμη. Οι δύο επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές αφού θα γίνουν τα ντέρμπι Κύμη-Αρτάκη και Δροσιά-Κύμη. Η Αρτάκη υποδέχεται την Δροσιά την προτελευταία αγωνιστική. Τα μεταξύ τους αποτελέσματα στον Α΄ γύρο είναι: Αρτάκη-Κύμη 0-0, Κύμη-Δροσιά 0-1 και Δροσιά-Αρτάκη 1-0.
Στην ουρά έχουν ήδη υποβιβαστεί τα Κριεζά που δήλωσαν συμμετοχή αλλά δεν κατέβηκαν στο πρωτάθλημα! Με βάσει την προκήρυξη πέφτουν δύο ομάδες, όμως ανάλογα με το πόσες θα πέσουν από την Δ΄ Εθνική θα συμπαρασύρουν αντίστοιχα και στην Α΄1 Εύβοιας. Αυτή τη στιγμή Λουκίσια και Άγιος Νικόλαος βρίσκονται κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού. Αν και ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει στα μπαράζ που θα δώσει τον Μάϊο τότε θα πέσει και 5η ομάδα από την Α1. Έτσι λοιπόν Ωρεοί, Νεοχώρι, Προποντίδα, Όλυμπος Γυμνού, Καστέλα αλλά και ο Λήλας Βασιλικού με την Ιστιαία που βρίσκονται λίγο πιο πάνω θα παλέψουν για να αποφύγουν τις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στην Α2.
Ερέτρια, Αυλωνάρι, Δύστος, Παντριαδικός και Ολυμιακός Χαλκίδας είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, αφού δεν κινδυνεύουν ούτε μπορούν να πάνε για πρωτάθλημα και ουσιαστικά κοιτάζουν να πάρουν όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπορούν. Σίγουρα θα παίξουν κάποιο ρόλο στην κατάταξη και των άλλων ομάδων!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Ομάδα ΒΑΘΜΟΙ     Ν   Ι H   ΤΕΡΜΤΑ
   
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 46 15 1 4  36-12
 
ΚΥΜΗ 45 14 3 2  41-14


ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 38 11 5 4  33-13


ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 36 10 6 4  28-17


ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 33 10 3 7  30-21


ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 33 10 3 7  30-28


ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 32 9 5 6  31-23


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. 32 10 2 8  31-24


ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 28 8 4 8  27-27


ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 25 6 7 7  24-19


ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 24 6 6 8  21-25


ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 20 6 2 12  25-33


ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 20 5 5 10  17-29


ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 18 5 3 11  16-29


ΑΟ ΩΡΕΩΝ 17 4 5 11  19-35


ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ -6 0 0 20   0-60









































































































































































Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ

Δυστυχώς άλλη μια βαριά ήττα, αυτή τη φορά από την Αρτάκη μέσα στο Αυλωνάρι, με 1-4, υπέστη την προηγούμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και εντελώς διαφορετικοί από ότι στον Α΄ γύρο. Επέβαλαν το ρυθμό τους καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα μας παρά ελάχιστες φορές. Η Αρτάκη με τη νίκη αυτή έμμεινε στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, 8 πίσω από την Δροσιά που είναι πρώτη και 7 από την Κύμη που είναι στη δεύτερη θέση. Το Αυλωνάρι βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς μαζί με τον Δύστο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά από το Αυλωνάρι και προειδοποίησαν στο 5ο λεπτό, όταν ο Καραχάλιος μόνος με τον Κεφάλα, αναγκάζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε εξαιρετική απόκρουση. Στο 7ο λεπτό και πάλι ο Κεφάλας αποκρούει δυνατό σουτ του Γκούρλα. Την τρίτη φορά που απείλησε η Αρτάκη ήρθε το γκολ. Στο18ο λεπτό, ο Τσολάκος με καφαλιά μετά από κόρνερ του Σκριβάνου έκανε το 0-1. Στο 30ο λεπτό, ο Κεφάλας απόκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Γκούρλα και ένα λεπτό αργότερα ο Α. Ο. Αυλωναρίου χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σεϊντόπουλος βγάζει έξοχη μπαλιά στον Βογιατζή ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα και σουτάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39ο λεπτό ο Βογιατζής τροφοδότησε τον Μακρή μέσα στην περιοχή που άργησε να σουτάρει και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Το Αυλωνάρι πίεζε για την ισοφάριση και η Αρτάκη με αντεπίθεση έκανε το 0-2. Στο 43ο λεπτό, ο Καραχάλιος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή της ομάδας του διέσχισε όλη την δεξιά πλευρά και με σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεφάλα.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης μετά από φάουλ του Σκριβάνου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με σουτ έκανε το 0-3. Κάπου εκεί το παιχνίδι τέλειωσε όσο αφορά το νικητή. Στο 56ο λεπτό, ο Σκριβάνος ανατράπηκε από τον Μπρεγκανάκου μέσα στην περιοχή και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αϊβαλιώτης κάνοντας το 0-4. Στη συνέχεια η Αρτάκη είχε ακόμη δύο καλά σουτ που εξουδετέρωσε ο Κεφάλας.
Στο 76ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος σούταρε και ο Γκόγκος απόκρουσε δύσκολα ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σκριβάνος σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε να μειώσει σε 1-4 στο 86ο λεπτό, με σουτ του Τσαλιαγκού Γ. Ν. 
Ήταν από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του Α. Ο. Α. που βρίσκεται σε χειμερία νάρκη. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουμε γρήγορα!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α:  Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου(60΄Bah), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Αντώνενας(75΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Σεϊντόπουλος, Μακρής(53΄Τσαπέρος), Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ.Ν., Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 3.30 ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Σπουδαίο αγώνα με την Αρτάκη, δίνει την Κυριακή το απόγευμα στις 3.30 στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα και τις χωρίζουν 2 βαθμοί. Η Αρτάκη είναι στην 3η θέση με 35 βαθμούς και το Αυλωνάρι στην 4η, με 33. Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Αυλωνάρι και όλοι πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα. Με νίκη ανεβαίνουμε στην 3η θέση. Επιστρέφουν ο Φρυγανάς που εξέτισε την ποινή του και ο Καραμπίνης που δεν αγωνίστηκε στην Κύμη για άλλους λόγους. Αναμένεται ένα καλό παιχνίδι και καλούνται οι φίλοι της ομάδας να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών.

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

Δικαιολογίες για ένα τόσο βαρύ αποτέλεσμα υπάρχουν, η πραγματικότητα όμως λέει ότι 9 γκολ από την Κύμη σε δύο αγώνες είναι πολλά! Πράγματι και στους δύο υπήρχαν σημαντικές απώλειες για την ομάδα μας η αντίδραση όμως θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. Την πρώτη φορά αιφνιδιαστήκαμε και θα έπρεπε να είχαμε προετοιμαστεί για την δεύτερη.
Χωρίς τους Φρυγανά, Καραμπίνη στο κέντρο της άμυνας, που δεν είχαν λείψει σχεδόν καθόλου μέχρι τώρα, αλλά και τους Χριστοδουλόπουλο, Κοτρόζο από το βασικό σχήμα παρατάχθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο ντέρμπι. Παρόλα αυτά ξεκίνησε καλά και κατάφερε στο 16ο λεπτό, να ανοίξει το σκορ όταν ο Βογιατζής μετά από πάσα του Λαθουρά απέφυγε τον Κοκκάλα και πλάσαρε τον Μπασινά κάνοντας το 0-1. Η Κύμη αντέδρασε και απείλησε δύο φορές στο 20΄ και 22΄,με σουτ του Τσαλιαγκού Β. που έδιωξε ο Κεφάλας. Στο 30ο λεπτό, ο Τσαλιαγκός Β. εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Κεφάλα και με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή ισοφάρισε 1-1. Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Μπαλογιάννη, σούταρε ανενόχλητος από το ίδιο σημείο και έκανε το 2-1. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χωρίς άλλες φάσεις μέχρι το τέλος.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Κύμη που μπήκε πιο δυνατά σημείωσε και τρίτο γκολ. Στο 48ο λεπτό, η μπάλα μετά από ολιγωρία της άμυνας, έφθασε στον Μανδράκα μόνο του πλάγια δεξιά στην περιοχή  που σούταρε και έκανε το 3-1. Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε καθώς οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κρατήσουν το Αυλωνάρι μακριά από την περιοχή τους και με αντεπιθέσεις δημιουργούσαν κινδύνους. Οι φιλοξενούμενοι με πεσμένη ψυχολογία δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να εκτελέσουν δύο φάουλ, με τον Τσαλιαγκό και τον Βογιατζή αντίστοιχα, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η Κύμη αντίθετα στις αντεπιθέσεις σημείωσε άλλα δύο γκολ, στο 63ο λεπτό, με τον Ανέστη Χρ. και στο 79ο λεπτό, με τον Τσάγκο και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-1.
Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τέτοιο παιχνίδι προετοιμάζεσαι κατάλληλα. Ίσως η προηγούμενη καλή πορεία να "φούσκωσε τα μυαλά" ορισμένων. Ας συνετιστούμε και συνεχίζουμε!!!!!
Η σύνθεση του ΑΟΑ: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου, Σαμπάνης(54΄Bah), Αντώνενας(75΄Τσαλιαγκός Γ. Σ.), Μακρής(46΄Μαραγκός), Σεϊντόπουλος, Λαθουράς, Βογιατζής, Τσαλιαγκός Γ. Ν., Βασιλείου.

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει στο γήπεδο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" την Αρτάκη.

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 3.30 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ

Την Κυριακή στις 3.30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην πρώτη ομάδα της βαθμολογίας, Κύμη, που έχει 42 βαθμούς και στην τρίτη, του Αυλωναρίου, που έχει 33. Η Κύμη που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Βασίλη Ανέστη, που είχε σημειώσει τρία γκολ στον πρώτο γύρο στο Αυλωνάρι, λόγω της αποβολής του την προηγούμενη αγωνιστική. Από τον Α. Ο. Αυλωναρίου θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο ο Χάρης Φρυγανάς. Δεν θα παίξει και ο Δημήτρης Καραμπίνης, λόγω άτυπης συμφωνίας μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας της Κύμης το περασμένο καλοκαίρι όταν μεταγράφηκε στο Αυλωνάρι!
Οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και αναμένεται ένα καλό παιχνίδι. Το γήπεδο της Κύμης έχει προβλήματα και ας ελπίσουμε να μην βρέξει και γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Η παράδοση είναι με την ομάδα της Κύμης που έχει μόνο νίκες στην έδρα της και ελάχιστες ισοπαλίες! Στα πλαίσια της Α΄ κατηγορίας, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές στην Κύμη και οι γηπεδούχοι έχουν 3 νίκες ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος.
  • 2007-08,  2-1
  • 2008-09,  2-2
  • 2009-10,  1-0
  • 2010-11,  2-1

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Την πίτα έκοψε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, μετά τον νικηφόρο αγώνα με την Καστέλα. Για την ακρίβεια κόπηκαν 2 πίτες, μία για τους ποδοσφαιριστές και άλλη μία για όλους όσους παρευρέθηκαν. Τρία φλουριά είχε η πίτα των ποδοσφαιριστών, στο καθένα αντιστοιχούσαν 50 ευρώ και ένα φλουρί η άλλη, με δώρο ένα γούρι. Τα φλουριά κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές Άρης Κιούσης, Βασίλης Αντώνενας και Θανάσης Σαμπάνης. Το γούρι από την  άλλη πίτα πήρε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Α. Ο. Αυλωναρίου και μέλος της Διοίκησης, Γιώργος Κοτρόζος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό οικογενειακό κλίμα. Η συνέχεια περιλάμβανε μπύρες και τσίπουρα.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με 2 γκολ του Σεϊντόπουλου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε 2-0 μέσα στο Νεοχώρι, τον Νηλέα. Παρέμεινε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Νηλέας βρίσκεται στην 13η θέση, με 18 βαθμούς και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι που είχαν απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο δεκάλεπτο έχασαν δυο καλές ευκαιρίες. Ο Γκούμας στο 3ο λεπτό, σούταρε έξω από την περιοχή και ο Κεφάλας έδιωξε σε κόρνερ και ο ίδιος παίκτης στο 10ο λεπτό, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Αυλωναρίου να πέσει στα πόδια του και να μπλοκάρει. Στο 12ο λεπτό, ο Βογιατζής ξέφυγε από τον Δημολιάνη μπήκε στην περιοχή και ο παίκτης του Νεοχωρίου τον ανέτρεψε την στιγμή που επιχειρούσε σουτ. Ο διαιτητής σφύριξε το πέναλτι και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή του Νηλέα. Ο Βογιατζής εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Κότσαρης Γ. έδιωξε σε κόρνερ!
Στο 23ο λεπτό, ο Σεϊντόπουλος αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα του Νεοχωρίου άνοιξε το σκορ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν έγιναν άλλες φάσεις καθώς ο Α. Ο. Α. με την αριθμητική υπεροχή που είχε έλεγχε τον αγώνα. Λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης όμως, το Νεοχώρι έφθασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Καρλή μέσα από την μεγάλη περιοχή, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου το Νεοχώρι απείλησε και πάλι, το σουτ του Μάλιου όμως έδιωξε ο Κεφάλας. Στο 52ο λεπτό, ο Βογιατζής έκανε σέντρα από δεξιά και ο Σεϊντόπουλος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Δέκα λεπτά αργότερα ο διαιτητής Σέγκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Φρυγανά σε ανύπαρκτο φάουλ. Ο ποδοσφαιριστής του Αυλωναρίου έδιωξε την μπάλα κόρνερ, ο βοηθός όμως είδε φάουλ σήκωσε το σημαιάκι και το υπέδειξε στον διαιτητή. Μετά την αποβολή το Νεοχώρι προσπάθησε να ξαναμπεί στον αγώνα, πίεσε για ένα δεκαπεντάλεπτο και είχε μια καλή ευκαιρία στο 75ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Καρλή από δεξιά εξουδετέρωσε ο Κεφάλας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκορ. Αρχικά με τον Βογιατζή στο 82ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα με τον Σεϊντόπουλο, όταν βγήκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Νηλέα που κατάφερε να τις αποσοβήσει. Το παιχνίδι τέλειωσε με ένα φάουλ του Καρλή στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεφάλα.
Ο Κώστας ΣεΪντόπουλος σημείωσε τα δύο γκολ του Αυλωναρίου
Το τοπικό ντέρμπι τα είχε όλα. Νίκησε η πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Άλλωστε όταν στον πάγκο κάθονται οι Βασιλείου, Αντώνενας, Μακρής, Bah και λείπουν και άλλοι που άνετα παίζουν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της Εύβοιας τι μπορεί να πει κανείς!!
Η σύνθεση του A. O. A.: Κεφάλας, Κηρύκος, Μπρεγκανάκου(35΄Bah), Καραμπίνης, Φρυγανάς, Χριστοδουλόπουλος, Σεϊντόπουλος, Τσαλιαγκός Γ.Ν, Βογιατζής, Κοτρόζος(63΄Αντώνενας), Λαθουράς(55΄Μακρής).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Κύμης. 

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 3.30 ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Στις 15.30 στο γήπεδο του Νεοχωρίου διεξάγεται το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Νηλέα Νεοχωρίου και τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς καθώς βρίσκονται στις επικίνδυνες θέσεις του υποβιβασμού έχοντας 18 βαθμούς, ενώ το Αυλωνάρι θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία αφού είναι μόνο του στην 3η θέση της βαθμολογίας με 30 βαθμούς. Αναμένεται συναρπαστικό παιχνίδι με πάθος όπως αρμόζει σε τέτοια ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο ο Α. Ο. Αυλωναρίου είχε νικήσει με 2-1.