.........

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

Το Σάββατο 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι του χωριού μας που διοργανώνει ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Στην πάνω πλατεία του Αυλωναρίου, όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία τρία χρόνια, με τους "ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ" το γλέντι θα κρατήσει μέχρι το πρωί. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει  με παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ  ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ. Φιλικά θα συμμετέχει στην εκδήλωση  και το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΖΑΡΑΚΩΝ. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το πρόγραμμα από το μουσικό συγκρότημα που συμμετέχει κάθε χρόνο και αποτελείται από έμπειρους καλλιτέχνες που εργάζονται τον χειμώνα στην Αθήνα σε μεγάλα σχήματα. 
Το μενού συμπεριλαμβάνει κοντοσούβλι, κοτόπουλο, αρνί ψητό, σουβλάκια, λουκάνικα και άλλα εδέσματα, κρασί, μπύρα και ποτό. 
Θα κληρωθούν διάφορα δώρα όπως ποδήλατο, κινητό, ρολόι και άλλα που έχουν προσφέρει φίλοι της ομάδας. 
Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε για να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι με κέφι και αισιοδοξία.
  

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο ΤΑΜΥΝΑϊΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨

 Ο Ταμυναϊκός κατέκτησε το 7ο Τουρνουά ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ που διεξήχθη την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Αυλωνάρι. Πραγματοποιήθηκαν  τρεις αγώνες των σαράντα λεπτών μεταξύ του Ταμυναϊκού, του Απόλλωνα Ερέτριας και του Α. Ο. Αυλωναρίου. Οι ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αν και βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς το πρωτάθλημα ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο παιχνίδι Ταμυναϊκός και Ερέτρια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 χάνοντας ευκαιρίες αμφότεροι. Στο δεύτερο παιχνίδι η Ερέτρια νίκησε το Αυλωνάρι ακριβώς στην τελευταία φάση με κεφαλιά του Παριανού μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στο τρίτο παιχνίδι ο Ταμυναϊκός με πέναλτι του Γιώργου Τσαλιαγκού και με απευθείας φάουλ του Αποστόλου νίκησε 2-0 το Αυλωνάρι. Μετά τα αποτελέσματα αυτά ο Ταμυναϊκός τερμάτισε πρώτος, ο Απόλλωνας Ερέτριας δεύτερος και το Αυλωνάρι τρίτο. Την απονομή των αναμνηστικών κυπέλλων έκαναν κατά σειρά. Στην ομάδα του Αυλωναρίου, ο Τάσος Κατσινόπουλος, νέος πρόεδρος του Ταμυναϊκού, στον Απόλλωνα Ερέτριας ο Γιάννης Ρέτσας, μέλος της ΕΠΣ Εύβοιας και στη νικήτρια ομάδα του Ταμυναϊκού, ο Γιάννης Κούκης δημοτικός σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Α. Ο. Αυλωναρίου και γιος του ιδρυτή της ομάδας μας.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

¨ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨

Την Κυριακή 24 Αυγούστου θα διεξαχθεί το 7ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨, στο γήπεδο Αυλωναρίου με ώρα έναρξης 5.30 το απόγευμα. Θα συμμετέχουν ο δεύτερος του περσινού πρωταθλήματος, Απόλλωνας Ερέτριας, η άλλη ομάδα του δήμου μας στην Α΄ κατηγορία, ο Ταμυναϊκός και ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων που θα έχουν 45 λεπτά διάρκεια είναι το εξής:
17.30: ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ
18.30: Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
19.30: ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
Μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει η απονομή των κυπέλλων στις τρεις ομάδες.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Α. Ο. Αυλωναρίου με καθημερινές προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Τόγια και των συνεργατών του, Γιάννη Κοτρόζου και Δημήτρη Παππά. Στην ομάδα έχουν ενσωματωθεί και προπονούνται κανονικά οι νέες μεταγραφές που έχουν υπογράψει και θα ενισχύσουν τον Α.Ο.Α. την φετινή χρονιά. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ηλία που ήρθε από τον Δύστο, τον Αλέξανδρο Πόγκα από τον Άγιαξ Ταύρου, τον Γιάννη Σατήρη που επέστρεψε από την Άρτεμις Αγίου Γεωργίου και τον τερματοφύλακα Γιώργο Πετράκη από τον Ταμυναϊκό. Δεν θα αγωνισθούν φέτος με τα χρώματα του Α. Ο. Α. οι Γιώργος και Βασίλης Τσαλιαγκός, Σάκης Κηρύκος, Γιάννης Ανδρέου και Τάσος Κεφάλας. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ρόστερ με τις νέες προσθήκες και αποδεσμεύσεις.
Για το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί και τα ακόλουθα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Κυριακή 10/8: Δύστος -Αυλωνάρι
Κυριακή 17/8: Αυλωνάρι-Κύμη
Τετάρτη 20/8: Νηλέας Νεοχωρίου-Αυλωνάρι
Κυριακή 24/8: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ με την συμμετοχή των ομάδων του Ταμυναϊκού και του Απόλλωνα Ερέτριας
Τετάρτη 27/8: Αυλωνάρι-ΠΑΟ Κανήθου, δεν έχει προσδιορισθεί η έδρα
Κυριακή 31/8 η Δευτέρα 1/9: Αυλωνάρι-Αμαρυνθιακός 
Τετάρτη 3/9: Αυλωνάρι-Δύστος
Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Σεπτεμβρίου, ενώ στο κύπελλο δεν συμμετέχουν οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας στην πρώτη φάση.
Το Σάββατο 30 Αυγούστου ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα διοργανώσει το πανηγύρι του χωριού μας.