.........

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΙΣΤΙΑΙΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΙΣΤΙΑΙΑ 0-1

Σε ένα από τα χειρότερα παιγνίδια που έγινε στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε με 1-0 από μία τραγική ομάδα που μόνο ποδόσφαιρο δεν έπαιξε. Με μία φάση μόνο σημείωσε ένα γκολ και παίζοντας αντιποδόσφαιρο κράτησε το αποτέλεσμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ξάπλωναν συνέχεια κάτω διακόπτοντας το παιχνίδι γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό σε όλους στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχασε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε όμως να σημειώσει γκολ.
Στο 2ο λεπτό. ο Πόγκας με ατομική ενέργεια απείλησε από τα αριστερά όμως το σουτ μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Δύο λεπτά αργότερα ο Βογιατζής πλάσαρε τον Μπιμπάϊ όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή. Στο 11ο λεπτό, ο Δημάς σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Στο 18ο λεπτό, φάουλ του Ανέστη έδιωξε ο Χροναίος. Στο 22ο λεπτό, η Ιστιαία κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή η μπάλα μετά από κόντρα έφθασε στον Γαβριήλ που σκόραρε με συρτό σουτ. Δύο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Πόγκας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από καλή θέση στην περιοχή σούταρε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ποδόσφαιρο δεν παίχτηκε. Οι συνεχείς διακοπές για δήθεν τραυματισμούς προκάλεσαν πολλά νεύρα στους παίκτες της ομάδας μας που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τον μεγάλο κίνδυνο στην αντίπαλη εστία. Έτσι παρέμεινε το 0-1 και χάθηκαν τρεις βαθμοί στην έδρα μας. Από τον αγώνα έλειψαν οι τραυματίες Φρυγανάς και Μακρής.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Τζελίλης, Κάργας, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς(57΄Βασιλείου), Πόγκας(61΄Σαμαράς), Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(55΄Μακρυνικόλας).

Το επόμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται στο Αλιβέρι με τον Ταμυναϊκό στο τοπικό ντέρμπι.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΟΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Συνεχίζοντας μια κακή παράδοση ο Α. Ο. Αυλωναρίου αποκλείστηκε νωρίς από την διοργάνωση του κυπέλλου Εύβοιας, αφού έχασε με 1-0 στην Αμάρυνθο από την τοπική ομάδα. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με τους γηπεδούχους να έχουν ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο και την ομάδα μας την υπεροχή στο υπόλοιπο διάστημα. Το γκολ της συνάντησης σημείωσε ο έμπειρος Αργύρης Ανέστης στο 55ο λεπτό, με σουτ από την μεγάλη περιοχή. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίση στο 86ο λεπτό, όταν ο Βογιατζής έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Τζελίλη και αυτός μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους Βογιατζή, Ηλία ενώ στο 10 λεπτό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Μακρής. Στην Αμάρυνθο αγωνίζονται οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Σεϊντόπουλος, Κηρύκος και Συλβέστρος.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Χροναίος, Τζελίλης, Μπρεγκανάκου, Δήμου(58΄Βογιατζής), Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς, Μακρής(10΄Σαμαράς), Πόγκας(58΄Ηλίας), Βασιλείου, Φραγγής.

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 2-1

Νίκη με 2-1 επί του Λήλαντα Βασιλικού σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του. Σε ένα παιχνίδι με δύο όψεις, επικράτησε στο τέλος χάρη στα δύο γκολ του αρχηγού Γιάννη Βογιατζή και τις εξαιρετικές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Γιώργου Χροναίου. Στο πρώτο ημίχρονο η επικράτηση φαινόταν εύκολη υπόθεση αλλά το γκολ των φιλοξενούμενων στα μέσα του δευτέρου έκανε την νίκη αγχωτική. Θα μπορούσε το παιχνίδι να τέλειωνε νωρίτερα αν αξιοποιούσαμε τις σημαντικές ευκαιρίες που χάθηκαν. Τέλος καλό όμως και οι πρώτοι τρεις βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι γεγονός.
Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο το Αυλωνάρι ήταν απόλυτα κυρίαρχο στον αγώνα δείχνοντας νωρίς τις διαθέσεις του. Στο 8ο λεπτό, ο Ηλίας εκτέλεσε κόρνερ και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έδιωξε δύσκολα πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματός του. Ένα λεπτό αργότερα ο Βογιατζής άνοιξε το σκορ με σουτ από την μεγάλη περιοχή αφού εκμεταλλεύτηκε κακό διώξιμο των αμυντικών σε σουτ του Μακρή. Στο 27ο λεπτό ο Δημάς σούταρε από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή αναγκάζοντας σε νέα απόκρουση τον τερματοφύλακα του Λήλαντα. Στο 37ο λεπτό ο Ηλίας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βογιατζής με κεφαλιά έκανε το 2-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Λήλας προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι όμως ένα σουτ και δυο κεφαλιές κτέληκαν άουτ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες για να κλειδώσει το παιχνίδι. Στο 52ο λεπτό το δυνατό σουτ του Ηλία έδιωξε δύσκολα ο Τσάμαρης η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Φραγγής μετά από εξαιρετική πάσα του Δημά βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσάμαρη το σουτ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
Όλα μέχρι εκείνη τη στιγμή έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε χωρίς προβλήματα με νίκη του Αυλωναρίου. Στο 65ο λεπτό όμως ο Παύλου αφού κέρδισε τρεις κόντρες έξω από την περιοχή με εντυπωσιακό σουτ μείωσε σε 2-1. Το γκολ αυτό δημιούργησε άγχος στους παίκτες του Αυλωναρίου που οπισθοχώρησαν δίνοντας χώρο στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες. Χρειάστηκε τότε το άστρο του Γιώργου Χροναίου που πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις. Στο 73ο λεπτό, έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Ραβανού, στο 82ο λεπτό απέκρουσε εντυπωσιακά καρφωτή κεφαλιά του Καρλατήρα και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων πρόλαβε το σουτ του Μαραγκού που βγήκε μόνος του και έδιωξε σε κόρνερ.
Τελικά έστω κι έτσι ήρθε η πρώτη νίκη του Α. Ο. Αυλωναρίου στο πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή ακολουθεί αγώνας εντός έδρας με την Ιστιαία ενώ την Τετάρτη μεσολαβεί αγώνας κυπέλλου στην Αμάρυνθο.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Χροναίος, Τζελίλι, Μπρεγκανάκου, Πόγκας(46΄Βασιλείου), Μαρούλης, Καραμπίνης, Δημάς(72΄Δήμου), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85΄Κάργας).

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΗΛΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙ

Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ τον Λήλαντα Βασιλικού. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα αφού το Αυλωνάρι στραβοπάτησε στην Μακρυκάπα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν στην Αρτάκη με 2-1. Έτσι και οι δύο θέλουν να επιτύχουν την πρώτη τους νίκη. Η ομάδα μας θα στερηθεί των υπηρεσιών των Χάρη Φρυγανά και Γιώργου Πετράκη που είναι τραυματίες. Απών και ο Δημήτρης Λαθουράς που παρουσιάστηκε την Τρίτη στην Λαμία για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Ο Α. Ο. Α. του εύχεται καλή θητεία.
Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο γι αυτό και η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη του κόσμου για να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα! 
Την Κυριακή λοιπόν ώρα 5 το απόγευμα όλοι στο γήπεδο Αυλωναρίου να βοηθήσουμε την ομάδα μας.



Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν ευτύχησε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Εύβοιας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Παίζοντας την Κυριακή το απόγευμα εκτός έδρας, με τη νεοφώτιστη στην μεγάλη κατηγορία, ομάδα της Μακρυκάπας, έχασε με 2-0. Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των φίλων της γηπεδούχου ομάδας, που κατέκλυσαν τις εξέδρες ενός όμορφου γηπέδου, δίνοντας  πανηγυρικό χαρακτήρα στον αγώνα γιορτάζοντας έτσι την άνοδό τους μετά από 19 χρόνια. Από την άλλη αναρωτιέται κανείς γιατί και ο Α. Ο. Αυλωναρίου να μην έχει ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας του!
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με ελάχιστες φάσεις και δύο γκολ από λάθη της άμυνάς μας. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Α. Ο. Αυλωναρίου στο 17ο λεπτό, όταν το απευθείας κτύπημα φάουλ του Παναγιώτη Ηλία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλη μεγάλη φάση. Στο 55ο λεπτό, μετά από ωραίο συνδυασμό η μπάλα κατέληξε στον Τέλη Μακρή που έπιασε καλό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 73ο λεπτό, ο Καραμπίνης με τον Μαρούλη στην προσπάθειά τους να διώξουν μία ψηλοκρεμαστή σέντρα συγκρούσθηκαν μεταξύ τους, η μπάλα έφθασε στον Τσιβίκα που βγήκε μόνος του απέναντι στον Χροναίο και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 83ο λεπτό, ο Λαλανίτης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0. Στα αρνητικά σημεία του παιχνιδιού είναι ο τραυματισμός του Χάρη Φρυγανά που αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου θα μπορούσε να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι δεν έχασαν ευκαιρίες. Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα μας πρέπει να βελτιώσει την απόδοση της και να αποφεύγει τα λάθη. Την Κυριακή υποδέχεται στο Αυλωνάρι τον Λήλαντα Βασιλικού και καλό είναι οι φίλοι της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Χροναίος, Μαρούλης, Μπρεγκανάκου, Πόγκας, Φρυγανάς(75΄ Τζελίλι), Καραμπίνης, Δημάς(79΄Βασιλείου), Μακρής, Βογιατζής, Ηλίας, Φραγγής(85΄Σατήρης).

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

Έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Εύβοιας, το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Σεπτεμβρίου, με αγώνα εκτός έδρας για τον Α. Ο. Αυλωναρίου. Την Κυριακή στις 5.30 το απόγευμα, η ομάδα μας ξεκινά την φετινή χρονιά από την Μακρυκάπα. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν φέτος στην πρώτη κατηγορία αφού τερμάτισαν δεύτεροι στον βόρειο όμιλο και στο μπαράζ νίκησαν την δεύτερη ομάδα του νοτίου ομίλου, την Προποντίδα.
Με 8 νέους ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε φέτος το Αυλωνάρι. Αποκτήθηκαν οι:
Ηλίας Παναγιώτης από τον Δύστο,
Πετράκης Γιώργος, τερματοφύλακας από τον Ταμυναϊκό,
Πόγκας Αλέξανδρος από τον Άγιαξ Ταύρου,
Τζελίλης Γιάννης από το Πράσινο,
Μαρούλης Σπύρος και Σατήρης Γιάννης, επέστρεψαν από την Άρτεμις Αγίου Γεωργίου,
Μακρυνκόλας Γιάννης και Παππάς Ηλίας, οι μικροί της παρέας, ήρθαν από τον Αίολο.
Από τον Α. Ο. Αυλωναρίου έφυγαν:
Βασίλης και Γιώργος Τσαλιαγκός πήγαν στον Ταμυναϊκό,
Κηρύκος Σάκης πήγε στην Αμάρυνθο,
Κεφάλας Τάσος έμεινε ελεύθερος,
Ανδρέου Γιάννης λόγω σπουδών πήγε σε ομάδα της Αθήνας,
Τσαπέρος Βασίλης λόγω σπουδών σε ομάδα του Βόλου, 
Γκιόκας Στέλιος λόγω σπουδών σε ομάδα των Ιωαννίνων
Γιαννακός Βασίλης στην Άρτεμις Αγίου Γεωργίου και 
Γεωργικόπουλος Αντώνης στο Πράσινο.
Το πρόγραμμα των αγώνων του Α. Ο. Αυλωναρίου
1η αγωνιστική: Μακρυκάπα-Αυλωνάρι
2η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Λήλας Βασιλικού
3η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Ιστιαία
4η αγωνιστική: Ταμυναϊκός-Αυλωνάρι
5η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Λουκίσια
6η αγωνιστική: Σκύρος-Αυλωνάρι
7η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Τριάδα
8η αγωνιστική: Δροσιά-Αυλωνάρι
9η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Ολυμπιακός Χαλκίδας
10η αγωνιστική: Αρτάκη-Αυλωνάρι
11η αγωνιστική: Καστέλλα-Αυλωνάρι
12η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Ερέτρια
13η αγωνιστική: ΑΟ Χαλκις-Αυλωνάρι
14η αγωνιστική: Αυλωνάρι-Αυλίδα
15η αγωνιστική: Προκόπι-Αυλωνάρι
Στο δεύτερο γύρο τα παιχνίδια θα γίνουν αντίστροφα.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΊΟΥ


Το καλύτερο πανηγύρι, κατά γενική ομολογία, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ, στην πάνω πλατεία του χωριού. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι από την οργάνωση της εκδήλωσης. Ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες και έφυγε ενθουσιασμένος εκφράζοντας τα θετικά σχόλια για όλη τη βραδιά. Δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο αφού οι καρέκλες δεν έφθασαν ενώ καταναλώθηκαν όλα τα φαγητά. Οι προετοιμασία είχε ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας με αποκορύφωμα την ημέρα του Σαββάτου. Η πλατεία γέμισε από νωρίς και η ορχήστρα φρόντισε όλο το το βράδυ να κρατά ψηλά τον πήχη της διασκέδασης. Το χορευτικό του Αυλωναρίου ξεκίνησε το πρόγραμμα φορώντας παραδοσιακές φορεσιές από την Κάλυμνο και την Λέρο και χόρεψε χορούς από τα Δωδεκάνησα. Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν οι Μουσικοί Ταξιδιώτες που ήρθαν για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Αυλωνάρι. Πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά με δώρα που πρόσφεραν καταστήματα της περιοχής. 

Για την επιτυχία της εκδήλωσης εργάστηκαν αρκετά άτομα, μέλη του Δ. Σ. καθώς και φίλοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων. Όλοι στο τέλος ευχήθηκαν να ξαναγίνει και του χρόνου.
Το Δ. Σ. του Α. Ο. Αυλωναρίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης καθώς και τους επαγγελματίες της περιοχής που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του. Αιμοδότης του Α. Ο. Αυλωναρίου σε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον αθλητισμό είναι ο κόσμος του που βρίσκεται πάντα δίπλα του!