.........

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΜΕ 1-2 ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ

Χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες ο ΑΟ Αυλωναρίου έχασε από τον ΑΟΝ Αρτάκης με 1-2  σε ένα αγώνα που είχε ποιότητα και δύναμη στο δημ Γήπεδο Ν. ΚΟΥΚΗΣ τυ Αυλωναρίου. .
Οι ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι ήταν μεγάλες και τους τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου (όταν χάνεις γκολ μετά δέχεσαι) αφού δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν σε όλο τον αγώνα.
Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο 4' ο Δημάς ξέφυγε από τους αμυντικούς αλλά σούταρε άουτ.
Στο 9' δυνατό σουτ του Μακρή σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Ευαγγελινού.
Στο 12' καλό καλό σουτ του Ηλία από την μεγάλη περιοχή διώχνει κόρνερ ο Ευαγγελινός.
Στο 20' κεφαλιά από κοντά του Βασιλείου ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 35' μόνος του ο Μακρής απέναντι από τον Ευαγγελινό σουτ άουτ.
Στο 39' ο Χρόνης μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καραχάλιος ανοίγοντας το σκορ 0-1.


Στην επανάληψη στο 48' δυνατό σουτ του Μακρή έδιωξε ο Ευγγελινός, η μπάλα έφθασε στον Φραγγή που σε κενή εστία σούταρε άουτ.
Στο 52' Ο Ευαγγελινός έσωσε την εστία του σε  τετ-α-τετ του Μακρή αφού την τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του και έδιωξε.
Στο 60' μόνος του ο Μακρής σούταρε πάνω στον Ευαγγελινό που μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 73' δυνατό σουτ από καλή θέση του Ηλία ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 74' οι γηπεδούχοι θα φέρουν τον αγώνα στα ίσια όταν ο Δημάς θα κάνει παράλληλη συρτή σέντρα από δεξιά και ο Φραγγής με ψύχραιμο σουτ θα νικήσει τον εκπληκτικό τερματοφύλακα της Αρτάκης, Ευαγγελινό, κάνοντας το 1-1.
Στο 87΄ο Καραχάλιος θα φύγει πίσω από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου θα περάσει και τον Χροναίο και με σουτ θα διαμορφώσει το τελικό 1-2.
Στην φάση του γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας πως ο Καραχάλιος πήρε την μπάλα από θέση οφ -σάιντ.
Στο 90' το αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών για τους γηπεδούχους, όταν ο Πόγκας βρέθηκε απέναντι στον Ευαγγελινό μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεν μπόρεσε να πλασάρει
Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΑΟΝ Αρτάκης νικητή μέσα στο Αυλωνάρι.

ΑΟ Αυλωναρίου: Βαγγ. Τόγιας.
Χροναίος, Κόκος (44' Τζελίλι), Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Δημάς, Μακρής (78' Αϊδίνης, Μπρεγκανάκου( 67' Πόγκας), Ηλίας, Μαρούλης.

ΑΟΝ Αρτάκης: Δημ. Λύκος.
Ευαγγελινός,Ντούκας, Χασανλάρι, Στουπής, Φωτιάδης, Κάραλης,Κονόμι, Καραχάλιος, Ζήσης( 90' Γκέκας),Λούκας,(90' Χυσός).

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Την πιο σπουδαία φετινή νίκη τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά σημείωσε ο Α. Ο. Αυλωναρίου, μέσα στην Χαλκίδα, επί του κυπελλούχου Εύβοιας, Ολυμπιακού Χαλκίδας με 0-1. Κατάφερε έτσι να φθάσει τους 30 βαθμούς και να περάσει στην 9η θέση της βαθμολογίας, αποκτώντας σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που την προηγούμενη Τετάρτη είχε κατακτήσει το κύπελλο Εύβοιας, στο ίδιο γήπεδο, νικώντας την Αρτάκη στα πέναλτι! Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντιμετωπίζει την άλλη φιναλίστ ομάδα της Αρτάκης!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες αλλά το Αυλωνάρι καλά οργανωμένο στην άμυνα κράτησε το μηδέν. Η πιο σημαντική στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 34ο λεπτό, όταν ο Δήμου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπαδέδε σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Χροναίου. Τα δοκάρια ισοφάρισε το Αυλωνάρι στο 55ο λεπτό, όταν ο Καραμπίνης μετά από σέντρα του Φραγγή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο.
Το "χρυσό" γκολ σημείωσε ο Τέλης Μακρής με κεφαλιά στο 69ο λεπτό μετά από ωραία σέντρα του Άγγελου Φραγγή. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Βρετός βγήκε τετ-α-τετ με τον Χροναίο αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σημειώσουν γκολ όμως οι παίκτες του Αυλωναρίου παίζοντας μυαλωμένα δεν επανέλαβαν προηγούμενα λάθη και κράτησαν την νίκη.
Απομένουν 6 αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος και ο Α. Ο. Αυλωνρίου με τους 30 βαθμούς είναι 11 μπροστά από τα Λουκίσια που βρίσκονται στην 14η θέση που οδηγεί στην Β΄ κατηγορία. Στην 13η θέση με 25 βαθμούς βρίσκονται ο Λήλας και η Αυλίδα. Αν ο πρωταθλητής Εύβοιας δεν ανέβει από τα μπαράζ στην Γ΄Εθνική τότε θα υποβιβασθεί και ο 13ος της βαθμαλογίας.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Μαρούλης, Μακρής(84΄Μπρεγκανάκου), Κοτρόζος Π.(44΄Τζελίλης), Ηλίας, Δημάς(89΄Δαφνής).


Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Μπορούσαμε την νίκη! Ο αγώνας και πλούσιο φωτυορεπορτάζ.

*πηγή:  http://dinataathlitika.gr (Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ: Αποστ. Αποστολίδης)
Το Αυλωνάρι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το , 3ποντο για να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, από οποιαδήποτε περιπέτεια παραμονής, όμως η Δροσιά πήρε την ισοπαλία στο ΄΄Νίκος Κούκης΄΄ και έδειξε ότι δίκαια θεωρείται ομάδα των ισοπαλιών και των εκτός έδρας επιτυχιών….!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες ο Α. Ο. Αυλωναρίου πήρε έναν σημαντικό βαθμό από τον Παντριαδικό και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε ένα βαρύ και ακατάλληλο λόγω της βροχής γήπεδο και με εχθρική διαιτησία κατάφερε να να γυρίσει το εις βάρος του 2-0, σε 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ενώ η επανάληψη, κυρίως μετά το ανύπαρκτο πέναλτι στο 50ο λεπτό, άνηκε στο Αυλωνάρι.  
Ο Φρυγανάς με κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2
Η Τριάδα άσκησε πίεση από την αρχή του αγώνα και στο 10ο λεπτό έχασε την πρώτη ευκαιρία όταν το σουτ του Γραμματικού έφυγε ψηλά άουτ. Στο 18ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ που απέκρουσε ο Χροναίος. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν ο Καραντάκης πέρασε τον Χροναίο αλλά ο Καραμπίνης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό, με σουτ του Σαρρή έξω από την μεγάλη περιοχή. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς άλλες φάσεις.
Στο 49ο λεπτό, ο Κάμπαξης είδε ανατροπή την βουτιά του Χασάνδρα και έδωσε πέναλτι υπέρ της Τριάδας. Ο Καραντάκης εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-0. Η φάση αυτή πείσμωσε τους ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Αυλωναρίου που βγήκαν στην αντεπίθεση και μείωσαν γρήγορα. Στο 53ο λεπτό, ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Βογιατζής με σουτ μετά από πάσα του Δημά έκανε το 2-1.
Η ισοφάριση ήρθε στο 80ο λεπτό, με εντυπωσιακή κεφαλιά του Χάρη Φρυγανά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παναγιώτη Ηλία.
Από τον πάγκο της ομάδας μας αποβλήθηκαν για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή ο προπονητής Βαγγέλης Τόγιας και ο Δημήτρης Παππάς. Και οι δύο διαμαρτυρήθηκαν για αντιαθλητικά κτυπήματα ποδοσφαιριστών της Τριάδας πάνω στον Γιώργο Δημά, σε δύο περιπτώσεις.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου, Τζελίλης(46΄Δημάς), Μακρής, Βογιατζής(86΄Φραγγής), Ηλίας, Κοτρόζος(71΄Δαφνής)

Το επόμενο Σάββατο στις 4 το απόγευμα ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται την Δροσιά.

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΣΚΥΡΟΣ 2-0

Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές για τον Α. Ο. Αυλωναρίου, με 2-0 επί της Σκύρου, την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ". Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα ενώ θα μπορούσαν να σημειώσουν περισσότερα γκολ αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Οι ποδοσφαιριστές του Α. Ο. Α. μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το παιχνίδι.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν για την Σκύρο όταν στο πρώτο λεπτό ο Μανωλάκης βγήκε μόνος απέναντι στον Πετράκη αλλά το πλασέ απόκρουσε ο τερματοφύλακας του Αυλωναρίου. Στο 4ο λεπτό, ο Βασιλείου επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Βογιατζής έφυγε από την σέντρα, βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και με διαγώνιο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 30ο λεπτό, κόρνερ του Ηλία κεφαλιά του Μακρή ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα νέο κόρνερ του Ηλία κεφαλιά του Καραμπίνη ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι του Γιαλού.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι πίεσε ακόμη περισσότερο και έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για ένα ευρύ σκορ. Στο 49ο λεπτό, ο Βογιατζής βγήκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 60ο λεπτό, τριπλή ευκαιρία για το Αυλωνάρι. Ο Φραγγής έκανε σέντρα από αριστερά ο Μακρής σούταρε από το ύψος του πέναλτι, ο τερματοφύλακας της Σκύρου έδιωξε, ο Κόκκος επανέφερε την μπάλα στην περιοχή όμως και πάλι ο Γιαλός αποκρούει με τα πόδια το νέο σουτ του Μακρή, ο Φραγγής κάνει νέα σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μακρή καταλήγει άουτ.
Στο 63ο λεπτό, κάθετη πάσα του Μακρή στον Βογιατζή διώχνει και πάλι με τα πόδια το σουτ του τελευταίου ο Γιαλός. Στο 67ο λεπτό, ο Κόκκος επιχειρεί σέντρα από δεξιά και ο Ζορμπάς στη προσπάθειά του να διώξει βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτι και ο Βογιατζής με εύστοχη εκτέλεση σημειώνει το 2-0. Στο 80ο λεπτό, ο Βασιλείου βγαίνει μόνος από αριστερά απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά το σουτ που επιχειρεί βρίσκει την εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η τελευταία φάση του αγώνα πέντε λεπτά αργότερα όταν και πάλι ο κορυφαίος παίκτης της Σκύρου, τερματοφύλακας Γιαλός αποκρούει το σουτ του Φραγγή.
Με την νίκη αυτή το Αυλωνάρι έφθασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σημειώσει 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 8 ήττες. Ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Βογιατζής με τα 2 γκολ που σημείωσε έφθασε τα 232 στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας και είναι πλέον πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω τον Διαμαντή Κουτσουφλάκη με 231, ο οποίος έχει σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μαρούλης, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Βασιλείου Β., Δημάς, Μακρής(65΄Τζελίλης), Βογιατζής(80΄Πόγκας), Ηλίας, Φραγγής(88΄Κυριαζής).

Την επόμενη Κυριακή ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Παντριαδικό.

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Μπορούσε το 2πλό ο ΑΟ Αυλωναρίου (φωτορεπορτάζ)

Λουκίσια-αποστολή για το ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ'' & τον 9.65fm: Αποστόλης Αποστολίδης.

Ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με τεράστια βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες… Οι γηπεδούχοι των Λουκισίων, είχαν πολύ δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική, δίνουν κυριολεκτικά μάχη …ζωής για να κρατηθούν στην κατηγορία, με φανερά σημάδια βελτίωσης τον τελευταίο καιρό! Το Αυλωνάρι, έκανε πολύ καλό πρώτο γύρο, όμως στον β’ δεν φαίνεται να πατάει καλά και μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, έχει μπλέξει σε …περιπέτειες.