.........

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος και αυτό αποδείχτηκε την Κυριακή, στον αγώνα με τον Ελλήσποντο, που παρά την καλή εμφάνιση και τις πολλές ευκαιρίες, ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε με 0-1. Μαγική εικόνα αφού η ομάδα μας έχασε κλασικές ευκαιρίες, αν και έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές από το 26ο λεπτό, είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική ουσιαστική φάση που δημιούργησαν, αν και ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, σημείωσαν το μοναδικό γκολ του αγώνα και "έκλεψαν" την νίκη.
Μέχρι το 26ο λεπτό δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις στο παιχνίδι. Στο σημείο εκείνο ο Κολιόπουλος ξέφυγε από τους αμυντικούς του Αυλωναρίου και ο Καραμπίνης τον ανέτρεψε λίγο έξω από την περιοχή με αποτέλεσμα ο διαιτητής, Λάμπρου, να τον αποβάλει. Αν και έμμεινε με 10 ποδοσφαιριστές ο Α. Ο. Αυλωναρίου, πείσμωσε, στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
Στο 32ο λεπτό, ο Βογιατζής βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα το σουτ όμως που επιχείρησε κατάφερε και εξουδετέρωσε ο κορυφαίος παίκτης των φιλοξενουμένων. Στο 39ο λεπτό, ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου πραγματοποίησε διπλή απόκρουση, αρχικά έδιωξε κεφαλιά του Βογιατζή και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε ο αρχηγός του Αυλωναρίου, στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 48ο λεπτό, ο τερματοφύλακας Βασιλείου απέκρουσε νέο σουτ του Βογιατζή. Στο 52ο λεπτό, ο Δημάς βγαίνει τετ-α-τετ με τον Βασιλείου αλλά το πλασέ φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 58ο λεπτό, ο Κοβός φεύγει από καθαρή θέση οφσάιντ, φθάνει στην γραμμή του άουτ, γυρίζει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Νικολάου με σουτ σημειώνει το 0-1. Στο 80 λεπτό, ο Ηλίας Δήμου σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85ο λεπτό, το Αυλωνάρι χάνει τριπλή ευκαιρία. Ο Ηλίας Δήμου εκτελεί φάουλ από δεξιά, ο Βογιατζής πιάνει δυνατή κεφαλιά που διώχνει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων στη συνέχεια ο Μακρής σουτάρει για να διώξει και πάλι ο Βασιλείου και στην κατάληξη της φάσης οι αμυντικοί απομακρύνουν λίγο πριν την γραμμή το σουτ του Κοτρόζου

Δεν ήθελε η μπάλα, θα έλεγε κανείς, να μπει στα δίχτυα και γι αυτό ήρθε η ήττα. Αξίζει όμως να αναφερθεί η πολύ καλή προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου(83΄Φραγγής), Καραμπίνης, Μαρούλης, Βασιλείου Β., Δημάς(67΄Σεϊντόπουλος), Μακρής(87΄Δήμου Β.), Βογιατζής, Δήμου Ηλ., Κοτρόζος. 
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Ερέτριας.

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Σε πολύ κακή μέρα βρέθηκε ο Α. Ο. Αυλωναρίου την Κυριακή το απόγευμα στην Καστέλλα και ηττήθηκε με 5-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έπιασαν στον ύπνο το Αυλωνάρι κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν στο δεκαπεντάλεπτο με 3-0. Το γκολ του Βογιατζή στην συνέχεια έδωσε κάποιες ελπίδες για την ανατροπή όμως το κακό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έφερε το κακό αποτέλεσμα.
Μόλις στο 2ο λεπτό η Καστέλλα άνοιξε το σκορ με σουτ του Μαντά. Στο 9ο λεπτό ο Φραγγής ανατρέπει τον Μήτρου στην περιοχή και το πέναλτι μετατρέπει σε γκολ ο Κηρόπουλος. Έξι λεπτά αργότερα ο Μήτρου πάλι από αριστερά βγάζει πάσα στον Τσούτη στην περιοχή που με ωραίο πλασέ κάνει το 3-0.
Στο 21ο λεπτό ο Γιάννης Βογιατζής με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ μειώνει σε 3-1. Το ημίχρονο κύλησε μέχρι το τέλος χωρίς άλλες φάσεις και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.
Δύο γκολ σημείωσε ο αρχηγός μας Γιάννης Βογιατζής
Στην επανάληψη και παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Γιώργου Κρόκου, η Καστέλλα ξεκίνησαν με πάθος είχαν δοκάρι στο 49ο λεπτό με τον Σέγκο και σημείωσαν άλλα δύο γκολ. Στο 51ο λεπτό, ο Μήτρου με σουτ κάνει το 4-1. Στο 66ο λεπτό, ο Σέγκος με σουτ σημειώνει το 5-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ηλίας Δήμου ανατρέπεται στην περιοχή και ο Γιάννης Βογιατζής με πέναλτι διαμορφώνει το τελικό 5-2.
Ήταν μια κακή παρένθεση για την ομάδα μας που σε καμιά στιγμή δεν μπήκε στον αγώνα. Η ήττα αυτή πρέπει να προβληματίσει όλους μας και στο μέλλον να μην επαναληφθούν άλλες τέτοιες εμφανίσεις.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Πετράκης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής(46΄Τσαλιαγκός, 77΄λ. τ. Δήμου Β.), Καραμπίνης, Κόκκος, Μακρής(46΄Βασιλείου), Δημάς, Δήμου Η., Βογιατζής, Σεϊντόπουλος, Κοτρόζος.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α.Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο 'ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ' τον Ελλήσποντο.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Εν μέσω παζαριού πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" στο Αυλωναρι. Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε 3-1 την Αιδηψό για το πρωτάθλημα ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε με 2-1 από τον Ταμυναϊκό για το κύπελλο.
Φάση από τον αγώνα Αυλωνάρι-Αιδηψος
Στον αγώνα πρωταθλήματος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα και να πάρει την νίκη. Η Αιδηψός προηγήθηκε στο 22ο λεπτό, με τον Μπιμπάϊ που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας. Στο 44ο λεπτό, ο Βογιατζής κέρδισε πέναλτι αφού ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην περιοχή και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το Αυλωνάρι μπήκε αποφασιστικά στον αγώνα για να πάρει την νίκη, πίεσε έντονα την άμυνα των φιλοξενουμένων και κατάφερε να προηγηθεί 2-1 με κεφαλιά του Μακρή στο 64ο λεπτό. Τρία λεπτά αργότερα ο Ηλίας Δήμου με κεφαλιά ψαράκι έκανε το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν μεγαλύτερο σκορ όμως οι δύο τερματοφύλακες πραγματοποίησαν εξαιρετικές αποκρούσεις. Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι που ικανοποίησε τον κόσμο που το παρακολούθησε.
Για το Αυλωνάρι έπαιξαν: Πετράκης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Καραμπίνης, Φρυγανάς, Μαρούλης(46΄Κοτρόζος Π.), Δημάς, Μακρής, Βογιατζής(90΄Δήμου Β.), Δήμου Η., Σεϊντόπουλος(84΄Ρέτσας).

Ακολούθησε την Τετάρτη ο αγώνας κυπέλλου με τον Ταμυναϊκό όπου η ομάδα μας εμφανίστηκε κουρασμένη και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ταμυναϊκός ήταν καλύτερος και νίκησε με 2-1. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Βασίλης Αναστασίου με σουτ στο 12ο λεπτό. Στο 23ο λεπτό ο Κούρτης σημείωσε το 0-2. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου κατάφερε ένα λεπτό πριν λήξη το ημίχρονο να κερδίσει πέναλτι με τον Παντελή Κοτρόζο που μετέτρεψε σε γκολ ο Τέλης Μακρής. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ταμυναϊκός προσέχοντας την άμυνά του δεν έδωσε την ευκαιρία στο Αυλωνάρι να δημιουργήσει κινδύνους και κατάφερε άνετα να κρατήσει το αποτέλεσμα που του έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η σύνθεση του Α. Ο.Α: Χρονάιος, Κόκκος(87΄ Ρέτσας), Φραγγής, Σούτι, Φρυγανάς, Μαρούλης( 55΄ Σεϊντόπουλος), Μπρεγκανάκου, Δημάς, Μακρής(80΄Δήμου Β.), Δήμου Η., Κοτρόζος.
Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την Καστέλλα.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ήττα ''στα σημεία'' από τον Ταμυναϊκό στο Αλιβέρι!

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΣΗΜΑ-300ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: DinataAthlitika.gr -Αποστόλης Αποστολίδης
Τοπικό ντέρμπι στο ΄΄Τσαρπάλειο΄΄ Αθλητικό Κέντρο του Αλιβερίου, όπου συναντήθηκαν, οι πλέον ιστορικές ομάδες της Νότιας Εύβοιας, ο Ταμυναϊκός και ο  ΑΟ Αυλωναρίου…
Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, εκτός από νεύρα και ένταση και γι’ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους τεχνικούς τους…
                 
Το θέαμα ήταν σχετικά μέτριο και οι δύο αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά μόνον ο Ταμυναϊκός, μπόρεσε να εκμεταλλευτεί μία από αυτές και μάλιστα νωρίς-νωρίς, για να πετύχει έτσι την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ την ΣΥΝΕΧΕΙΑ & ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: