.........

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ: ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, έφυγε από την Τριάδα, την Κυριακή το απόγευμα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου.  Αν και αγωνίστηκε με πολλές ελλείψεις,  κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Τις δύο προηγούμενες χρονιές τα παιχνίδια έληξαν με το ίδιο σκορ, 2-2! Έτσι συνεχίστηκε η καλή παράδοση που θέλει τον Α. Ο. Αυλωναρίου να παίρνει βαθμό στην Τριάδα. Αντίστοιχα στο Αυλωνάρι έχει μόνο νίκες γεγονός που ελπίζουμε να διατηρηθεί στον δεύτερο γύρο.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με ελάχιστες φάσεις ενώ στο δεύτερο ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη. Στο 75ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καραντάκη. Πέντε λεπτά αργότερα το Αυλωνάρι ισοφάρισε με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ηλία Δήμου. Στο 89ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε σουτ από την γωνία της μικρής περιοχής που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. 
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Σούτι, Μπρεγκανάκου, Μαρούλης, Κόκκος, Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος(86΄Αϊδίνης), Μακρής, Κοτρόζος(81΄Δήμου Β.), Δήμου Ηλ., Λαθουράς. 
Με την ισοπαλία αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου έφθασε στους 20 βαθμούς και τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας στον πρώτο γύρο. Το πρωτάθλημα διακόπτεται για μία εβδομάδα λόγω των γιορτών. Ο δεύτερος γύρος ξεκινά στις 3 Ιανουαρίου, στο Αυλωνάρι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ

Στην Τριάδα αγωνίζεται την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι, στα πλαίσια της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Στις δύο προηγούμενες επισκέψεις έχει αποσπάσει ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-2! Η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα την προηγούμενη εβδομάδα και παρά τις ελλείψεις που έχει φιλοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Αυλωνάρι βρίσκεται στην 8η θέση, με 19 βαθμούς και ο Παντριαδικός στην 11η με 17.
Το προηγούμενο Σάββατο ο Α. Ο. Αυλωναρίου έχασε εντός έδρας από την Αυλίδα με 1-3. Πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, δέχθηκε τρία γκολ και παρά την προσπάθεια στο τελευταίο εικοσάλεπτο να ανατρέψει το αποτέλεσμα, όταν οι φιλοξενούμενοι έμμειναν με 10 παίκτες, κατάφερε μόνο να μειώσει το σκορ. Στο 20ο λεπτό, αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού ο Χάρης Φρυγανάς.
Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό ο Αντωνόπουλος με σουτ. Ο ίδιος παίκτης στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης σημείωσε το 0-2 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 63ο λεπτό, ο Βαρσαμάς πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό σημειώνοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το 0-3. Στο 70ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αντωνόπουλος. Από το σημείο αυτό ο Α. Ο. Αυλωναρίου πίεσε έντονα και κατάφερε να μειώσει με σουτ του Τέλη Μακρή, στο 82ο λεπτό. Τελικά παρέμεινε το 1-3 γεγονός που άφησε μια πικρία μετά από τόσες καλές εμφανίσεις και σπουδαία αποτελέσματα που είχε μέχρι τώρα η ομάδα! Όλοι στο Αυλωνάρι θεωρούν ότι είναι μια κακή παρένθεση και την Κυριακή θα παλέψουν για ένα καλό αποτέλεσμα στην Τριάδα.
Έπαιξαν για το Αυλωνάρι: Πετράκης, Δημάς, Μπρεγκανάκου, Κόκκος, Φρυγανάς(20΄ Κοτρόζος), Βασιλείου Β., Σεϊντόπουλος, Μακρής, Βογιατζής(67΄Δήμου Ε.), Δήμου Η., Λαθουράς(46΄Μαρούλης)

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

''Καθάρισε'' γρήγορα το παιχνίδι στα Ζάρκα! Νέα νίκη με 3-0!

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα μας, κερδίζοντας με 0-3 στα Ζάρητρα την νεοφώτιστη τοπική ομάδα!
            
Ήταν ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Γιώργου Κρόκου, μπήκαν αποφασισμένοι και σοβαροί από το 1ο λεπτό και αυτή τους η αποφασιστικότητα ήταν καθοριστική καθώς πολύ γρήγορα είχαν ένα δοκάρι (6' Βογιατζής) και βρήκαν δίκτυα 3 φορές ''καθαρίζοντας'' ουσιαστικά το παιχνίδι, από το πρώτο ημίωρο! 
              
Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέκοψε τον ρυθμό της, αρκούμενη στην σωστή διαχείριση του πολύτιμου 0-3, και έτσι έφυγε με ένα ακόμα 3ποντο, από το γήπεδο των Ζαράκων, ένα 3ποντο που την έφερε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντος!
***Τα γκολ:  
  1. 18' το 0-1: ο Ηλίας Δήμου, πλαγιοκοπεί εξαιρετικά την άμυνα τω γηπεδούχων και βγάζει σέντρα ακριβείας, μέσα στην περιοχή ο Τάλης Μακρής με ασύληπτη καρφωτή κεφαλιά, αφήνει ''άγαλμα'' τον Τόρα και 0-1!
  2. 22' το 0-2: ο Ηλίας Δήμου εκτελεί φάουλ και πάλι σε καλή θέση μέσα στην περιοχή ο Τέλης Μακρής, στέλνει με νέα κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα, δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα μας...
  3. 30' το 0-3: αντεπίθεση με τον Άγγελο Φραγγή, σέντρα του τελευταίου και ο Γιώργος Δημάς με εντυπωσιακό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, ''κλειδώνοντας'' έτσι την νίκη του ΑΟΑ!
Η ταυτότητα του αγώνα: