.........

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΑΝΤΕΞΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ: ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Ισοπαλία μέσα στην Χαλκίδα απέσπασε ο Α. Ο. Αυλωναρίου από την ΑΕΚ Χαλκίδας. Οι γηπεδούχοι ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρηθούν μέσα στην μάχη για τον τίτλο. Πριν τον αγώνα βρίσκονταν τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν αρκούσε και γι αυτό άσκησαν έντονη πίεση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, για να πάρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε να πάρει μια σημαντική ισοπαλία προσθέτοντας ακόμη έναν βαθμό, που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΝΙΚΗ ΧΡΥΣΑΦΙ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 1-0

Την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία εξασφάλισε το Αυλωνάρι μετά την σημαντική νίκη που πέτυχε με 1-0 επί του Λήλαντα Βασιλικού στο Δημ. Γήπεδο ''Ν.ΚΟΥΚΗΣ''. Οι γηπεδούχοι είχαν τον ρυθμό και ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, έχασαν ευκαιρίες και σημείωσαν το γκολ τρίποντο, απέναντι σε ένα Λήλα που ειδικά στο δεύτερο μέρος δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και υπέκυψε φυσιολογικά σε ένα ανώτερο αντίπαλο.
Εκρηκτικό στο πρώτο δεκάλεπτο το Αυλωνάρι, ενώ ο Λήλας ανέβηκε μετά το 15' με το παιχνίδι να γίνεται γρήγορο και μοιρασμένο.
Με την έναρξη του αγώνα στο 1' ο Τσάμαρης υποχρεώθηκε σε σωτήρια επέμβαση μετά από δυνατό πλασέ του Κοτρόζου.
Στο 11' ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ηλ. Δήμου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

28 ΜΑΡΤΙΟΥ 1957: ...ένας θρύλος γεννιέται!

Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο, φέρνουμε σήμερα στην δημοσιότητα, ήταν τότε που πριν από 60 χρόνια, στις 28 του Μάρτη του 1957, το Πρωτοδικείο Χαλκίδας, ενέκρινε το καταστατικό ίδρυσης και λειτουργίας της ομάδας μας του ΑΟ Αυλωναρίου... Τότε που το όραμα και το όνειρο του αγαπημένου μας και αξέχαστου μπάρμπα-Νίκου Κούκη, πήρε σάρκα και οστά!

Νίκη με 1-0 τον Λήλα Βασ. και ...αντίο αγωνία!

Το 3ποντο με το οποίο απομάκρυνε κάθε ''κακή'' σκέψη, όσον αφορά το μέλλον του ΑΟ Αυλωναρίου στην Α' ΕΠΣΕ, εξασφάλισε, η ομάδα μας, με αντίπαλο τον Λήλαντα Βασιλικού, στο ''Νίκος Κούκης'', όπου και τον νίκησε με 1-0!

Η ομάδα του Γιώργου Κρόκου, σε έναν αγώνα όπου είχε τον ρυθμό και ήταν καλύτερη από τους Βασιλικαριώτες, στο α' μέρος, μάλιστα, έχασε ευκαιρίες να ''καθαρίσει'' το παιχνίδι, μπόρεσε τελικά και σημείωσε το γκολ-τρίποντο, στο δεύτερο μέρος και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και πλέον δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ: ΔΡΟΣΙΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-1.

Για άλλη μια φορά η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα στα τελευταία λεπτά. Σε ένα παιχνίδι που τίποτε δεν προδίκαζε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς ο Α. Ο. Αυλωναρίου στο δεύτερο ημίχρονο είχε επιβάλει τον ρυθμό του, μια φάση 6 λεπτά πριν το τέλος στοίχισε τους τρεις βαθμούς. Η Δροσιά χωρίς να είναι καλύτερη νίκησε με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου, αφήνοντας μια πίκρα στον κόσμο του Αυλωναρίου, όπως δύο βδομάδες πριν στην Ερέτρια...

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Σπουδαίο παιχνίδι, μπορούσαμε την νίκη!

Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ αγώνα: Απ. Αποστολίδης από το ''ΔΥΝΑΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΑ''

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο "Νίκος Κούκης", όπου το Αυλωνάρι και η Μακρυκάπα, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, μετά από ένα συναρπαστικό και με πολλές φάσεις παιχνίδι...

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας, δεν κινδυνεύουν άμεσα, όμως χρειάζονται ακόμα 4-5 βαθμούς για να "κλειδώσουν" την υπόθεση παραμονή στα σίγουρα και να μείνουν μακριά από οποιαδήποτε περιπέτεια και άγχος!