.........

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016


ΣΟΚ! ...''έφυγε'' ο Νικολός Αϊδήνης!

Σαν κεραυνός έπεσε χθες αργά το βράδυ, της Τρίτης (05-Ιουλ.) στο Αυλωνάρι, η είδηση πως, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα έφυγε από την ζωή, ο Νικολός Αϊδήνης, ο άνθρωπος με την χρυσή καρδιά, ο κουλτουριάρης ποδοσφαιράνθρωπος... Ο Νικόλας βρισκόταν, την Τρίτη το απόγευμα στο περιβόλι του, όπου ένιωσε μια αδιαθεσία, επέστρεψε σπίτι και η ανεψιά του τον πήγε αμέσως στο Νοσοκομείο της Κύμης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών τελικά, κατέληξε...! Δυστυχώς η καρδιά του τον πρόδωσε, το θηρίο ''γονάτισε'' και έκανε το χωριό μας, την οικογένειά του, τους φίλους του, αλλά και την οικογένεια του αγαπημένου του ΑΟ Αυλωναρίου, πολύ πιο φτωχές...!
Ο Νικολός Αϊδήνης, στην Ταβερνούλα-καφενείο, που διατηρούσε για πολλά χρόνια, την θρυλική ΄΄Ζούγκλα΄΄! (φωτό: AVLONARI,such a lovely place.)
 Η κηδεία του 58χρονου Νικόλα έγινε χθες, Τετάρτη το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό, του ΄΄γείτονά΄΄ του όπως έλεγε, Αγίου Νικολάου... Και ήταν όλοι εκεί αποτίοντας ύστατο φόρο τιμής στον καλό τους φίλο, το ΄΄γελαστό παιδί΄΄ όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε ο γιατρός Δημήτρης Σγούρος!