.........

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΣΟΚ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 3-2

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο αγώνας την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Βατώντα αφού ο Αστέρας μέσα σε τρία λεπτά, λίγο πριν τη λήξη, ανέτρεψε το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, το Αυλωνάρι γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο και πέρασε μπροστά με 1-2 στο 65ο λεπτό, στη συνέχεια έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να "κλειδώσει" την νίκη, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο κόντρα στη ροή του παιχνιδιού έγινε η ολική ανατροπή!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2-0

Επέστρεψε στις νίκες, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, κάτι που είχε να δει δύο μήνες! Στις 9 Οκτωμβρίου, την 4η αγωνιστική, είχε νικήσει τον Ελλήσποντο 1-0 και από τότε σε 8 αγώνες σημείωσε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες! Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ Χαλκίδας. Με τον Γιάννη Μπασούκο, στο δεύτερό του παιχνίδι, στον πάγκο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και επικράτησε απόλυτα δίκαια επί ενός πολύ καλού αντιπάλου που βρίσκεται μάλιστα στην 4η θέση της βαθμολογίας. Με την νίκη αυτή ο Α. Ο. Αυλωναρίου ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Β΄ κατηγορία.
 
Με τον Ηλία Δήμου, σε πολύ καλή μέρα, απείλησε αρκετές φορές την εστία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ δύο λεπτά πριν την λήξη του. Το πρώτο σουτ στο 18ο λεπτό, έφυγε άουτ ενώ το δεύτερο στο 21ο, έδιωξε σε κόρνερ ο Αγριόδημος. Στο 24ο λεπτό, από εκτελεστής έγινε δημιουργός όταν από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε συρτή παράλληλη πάσα και ο Φραγγής έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 36ο λεπτό, ο Βασίλης Τσαλιαγκός απέφυγε τον τερματοφύλακα αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. 
Στο 43ο λεπτό, ο Αντριάνο Μπρεγκανάκου έκανε σέντρα από αριστερά και ο Ηλίας Δήμου με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Α. Ο. Αυλωναρίου συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ κάτι που κατάφερε στο 80ο λεπτό.
Στο 55ο λεπτό, ο Δήμου έφυγε από το κέντρο και από την δεξιά πλευρά, ξεπέρασε τον Τζάβρα, μπήκε στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε ελάχιστα έξω από το απέναντι δοκάρι. Στο 68ο λεπτό, το σουτ του Δήμου έδιωξε με δυσκολία ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Στο 80ο λεπτό, ο Δημήτρης Βασιλείου εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά ο τερματοφύλακας τη ΑΕΚ έδιωξε και ο Χάρης Φρυγανάς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Στο 89ο λεπτό, ο Βασίλης Βασιλείου σούταρε από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας απέκρουσε ο Αδαμάντιος Περιβολάρης και ο Βελισάριος Γλυκός που μπήκαν στην φάση από πολύ κοντά στην εστία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν καθώς απομάκρυναν οι αμυντικοί πάνω από την γραμμή του τέρματος.
Στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της ΑΕΚ, ο Κότσαρης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ζευγολάτη.
Εκτός από την νίκη αυτό που μένει σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι ήταν η καλή εμφάνιση του Α. Ο. Αυλωναρίου με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και την καλή αμυντική λειτουργία που περιόρισε την ΑΕΚ Χαλκίδας σε ελάχιστες φάσεις. Ελπίζουμε αυτές οι καλές εμφανίσεις να συνεχιστούν και να έρθουν θετικά αποτελέσματα στο μέλλον για να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η σύνθεση του Α.Ο. Αυλωναρίου: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Παπίλας, Φρυγανάς, Βασιλείου Βασ., Δημάς(74΄Περιβολάρης), Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ.(86΄Γλυκός), Δήμου Ηλ., Φραγγής(92΄Μήτρου).
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Αστέρα Βατώντα.















 Η ευκαιρια του Βασίλη Βασιλείου στο 89ο λεπτο και η προσπαθεια των Αδαμάντιου Περιβολάρη και Βελισάριου Γλυκού να στείλουν την μπάλα στα  δίχτυα









Η ευκαιρία του Άγγελου Φραγγή στο 24ο λεπτό



 Η φάση με τον Βασίλη Τσαλιαγκό στο 36ο λεπτό




Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΜΕ 2-0

Δεν πρόλαβε να γνωρίσει καλά-καλά την ομάδα ο νέος προπονητής του Α. Ο. Αυλωναρίου, Γιάννης Μπασούκος και πολύ νωρίς μπήκε στα δύσκολα. Έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση, την Παρασκευή το απόγευμα, κάθισε την Κυριακή στον πάγκο απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Απόλλωνα Ερέτριας. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν μόλις στο 2ο λεπτό και να διπλασιάσουν τα τέρματά τους δέκα λεπτά αργότερα. Το Αυλωνάρι βρήκε στη συνέχεια ρυθμό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, έφθασε κοντά στο γκολ σημαδεύοντας το δοκάρι, δεν μπόρεσε όμως να σκοράρει.