.........

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Πολλά τα προβλήματα τραυματισμών στον Α. Ο. Αυλωναρίου, την φετινή χρονιά, γεγονός που έχει επηρεάσει και την απόδοσή του στους αγώνες. Έχουν τεθεί εκτός ομάδας, οι Σταύρος Ζέρβας και Βασίλης Γεραντώνης με ρήξη χιαστού, γεγονός που σημαίνει ότι χάνουν όλη τη σαιζόν. Ο Παντελής Κοτρόζος με πρόβλημα στον ώμο δεν προβλέπεται να επανέλθει φέτος. Ο Χάρης Φρυγανάς απουσιάζει σχεδόν ένα μήνα με πρόβλημα στον αυχένα. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά την προηγούμενη εβδομάδα τραυματίστηκαν και οι Αντριάνο Μπρεγκανάκου και Ηλίας Δήμου χωρίς να είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 0-1

Σε ένα παιχνίδι που θα θυμούνται όσοι το παρακολούθησαν μόνο για το σκορ, το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", ο Ταμυναϊκός με ένα αυτογκόλ κατάφερε να νικήσει το Αυλωνάρι. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, χωρίς σημαντικές φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Τελικά κατάφεραν στο 50ο λεπτό να σημειώσουν το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν ο Κρόκος σούταρε από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα κτύπησε στον Καραμπίνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κότσαρη!
Το Αυλωνάρι προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια δεν κατάφερε όμως να δημιουργήσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο 25ο λεπτό, μάλιστα είχε την ατυχία να χάσει και τον Thomas που ένιωσε τράβηγμα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Ο Ταμυναϊκός με την νίκη αυτή διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Αρτάκη και φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Α. Ο. Αυλωναρίου βρίσκεται στην 13η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα πάρει χωρίς κόπο τους 3 βαθμούς απέναντι στην Ακαδημία Ιστιαίας που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα. 
Η σύνθεση του Α.Ο.Α: Κότσαρης, Κόκκος, Μπρεγκανάκου(78΄Δαφνής), Καραμπίνης, Λύκος, Παπίλας, Φραγγής(66΄Βασιλείου Βασ.), Βασιλείου Δημ., Τσαλιαγκός Βασ., Δήμου Ηλ., Thomas(25΄Περιβολάρης).