.........

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΤΎΧΗ ΈΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΒΑΘΜΌ

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την Κυριακή το απόγευμα από τα Ψαχνά, ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Σε μια δύσκολη έδρα και με έναν ποιοτικό αντίπαλο, έχοντας αρκετή δόση τύχης, άντεξε στην πίεση και κατάφερε να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα. 
Ο Ηρακλής πίεσε από τα πρώτα λεπτά και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Το Αυλωνάρι ευτύχισε στην μοναδική φάση που δημιούργησε στο πρώτο μέρος στην αντίπαλη εστία να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη, ισοφάρισαν περίπου είκοσι λεπτά πριν την λήξη και απείλησαν για την νίκη με μοναδική ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό!

Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 3-0: ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, την Κυριακή το απόγευμα, στο γήπεδο ¨ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ¨ νίκησε με 3-0 τον Όλυμπο Γυμνού. Το παιχνίδι ήταν κρίσιμο και για τις δύο ομάδες καθώς βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. 

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-1: ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Την ισοπαλία πήρε την Κυριακή, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, στην Καστέλλα, προσθέτοντας έτσι έναν βαθμό στην προσπάθειά του για παραμονή στην Α΄ κατηγορία της Εύβοιας. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο χωρίς πολλές ευκαιρίες και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με 10 ποδοσφαιριστές. Τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ενώ το Αυλωνάρι είχε και δοκάρι λίγο πριν προηγηθεί.
Στο 62ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Ηλία Δήμου κτύπησε στην ρίζα της κάθετης δοκού. Ένα λεπτό αργότερα ο Βασίλης Τσαλιαγκός άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Μετά το γκολ ακολούθησε διαπληκτισμός των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο Φραγγής για τους φιλοξενούμενους και ο Κεχαγιάς των γηπεδούχων. Η Καστέλλα ισοφάρισε στο 74ο λεπτό, με κεφαλιά του Μπασινά.
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Χροναίος, Κόκκος, Μπρεγκανάκου, Καραμπίνης, Δαφνής, Βασιλείου Δημ.(56΄Παπίλας), Φραγγής, Περιβολάρης(46΄Βασιλείου Βασ.), Τσαλιαγκός Βασ.(82΄Λύκος), Δήμου Ηλ., Thomas.
Την επόμενη αγωνιστική ο Α. Ο. Αυλωναρίου υποδέχεται στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Όλυμπο Γυμνού, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή στην κατηγορία αφού και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ: ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Α. Ο. Αυλωναρίου αφού μετά την ήττα την Κυριακή, από την Μακρυκάπα μέσα στο Αυλωνάρι, βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και παρά την βελτίωση του στο δεύτερο δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι θετικό από την Μακρυκάπα που έφυγε με το τρίποντο για πρώτη φορά από το Αυλωνάρι!

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Οι γιορτές για τα 60 χρόνια ΑΟ Αυλωναρίου, άρχισαν με τον Αποκριάτικο χορό!

(Ρεπορτάζ-φωτορεπορτάζ: ''Δυνατά & Αθλητικά'') Επίσημα φέτος, 2017, συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής, η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου! Τότε στο ...μακρινό 1955, είχε επιστρέψει μόνιμα στο Αυλωνάρι (λόγω θανάτου του πατέρα του) από τον Πειραιά, όπου σπούδαζε, ΄΄πολιτογραφημένος΄΄ Εθνικάρας, ο Νίκος Κούκης, είχε αγαπήσει την ΄΄στρογγυλή θεά΄΄ και αυτή την αγάπη την μετέφερε και στην γενέτειρά του το Αυλωνάρι! Στην πολύ δύσκολη και περίεργη μεταπολεμική και μετεμφυλιακή εποχή, τόλμησε και προχώρησε στο να φτιάξει ποδοσφαιρική ομάδα! 
Και αφού ΄΄κύλισε αρκετό νερό στ' αυλάκι΄΄, τελικά το 1957, ο ΑΟ Αυλωναρίου αναγνωρίζεται επίσημα και συμμετέχει από τότε, χωρίς καμιά απουσία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕΒ, αρχικά και της ΕΠΣΕ στην συνέχεια, αλλά και στον θεσμό του Κυπέλλου, επίσης χωρίς καμιά απουσία!