.........

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ''...
























Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου Αυλώνος και ο δραστήριος πρόεδρός του ογάνωσαν το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ''ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ'', πρό τιμήν του ιδρυτή της ομάδας μας, για πάρα πολλά χρόνια πρόεδρου και ψυχή της, αλλά και όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε οΔήμαρχος Αυλώνος, Δημήτρης Κατσούλης, ''Πατριάρχη της ποδοσφαιρικής ιδέας, στον Δήμο μας...'', εμείς θα προσθέσουμε, γνωρίζοντας καλύτερα και με λεπτομέριες την ιστορία, ''Πατριάρχης του ποδοσφαίρου σε όλη τη Νότια Εύβοια, από τη Χαλκίδα, μέχρι την Κύμη και την Κάρυστο...'', αυτό είναι το απόλυτα σωστό. Στο τουρνουά, συμμετείχαν οι δύο από τις 5 ομάδες του Δήμου μας, ΑΟ Αυλωναρίου, Νηλέας Νεοχωρίου και από τον Δήμο Κονιστρών, η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΕ, την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, ομάδα του ΑΟ Κονιστρών. Έγιναν τρείς αγώνες, ανάμεσα στις 3 ομάδες, ενδιαφέρουσες φάσεις, ευκαιρίες, δοκάρια, αλλά δεν βρέθηκε ο παίκτης που θα ''έσπρωχνε'' την μπάλα στο πλεκτό, έτσι και τα τρία 45λεπτα παιχνίδια έληξαν με το ''άχαρο'' 0-0! Αυτό που εντυπωσίασε και από τις τρείς ομάδες ήταν κύρια, τόσο η τεχνική κατάρτιση των ποδοσφαιριστών, αλλά κύρια οι νεαροί ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν και τις τρεις ομάδες, που σίγουρα περιμένουν πολλά από αυτούς. Στις τρεις ομάδες απενεμήθηκαν αναμνηστικά κύπελλα και σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αναμνηστικά μετάλλια, από τον Οργανισμό Άθλησης. Τιμήθηκαν ο Νίκος Αϊδήνης, παλιός πρόεδρος και για πολλά χρόνια εργα΄της της ομάδας μας και ο συντοπίτης μας δημοσιογράφος Γιώργος Σέμπος (Ράδιο-Αλιβέρι-1 & cuma.gr) για την δραστηριότητά του, στην προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων της περιοχής μας. Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του, πολύς κόσμος, παρά τις απουσίες λόγω διακοπών...

Το τεχνικό ''τίμ'' της ομάδας μας στα παιχνίδια αυτά χρησιμοποίησε τους:
***Χροναίο Γιώργ. , Τσαλιαγκό Κυρ., Κοτρόζο Παντ., Σαμπάνη Θαν., Φρυγανά Χάρη, Τουρέ, Μουρίκη Γιώργ. & Άγγ., Αναστασίου Βασ. & Δημ., Βογιατζή Γιάννη, Βασιλείου Βασ., Κωνστάντιο Χαρ., Γεωργικόπουλο Αντ., Βαρδακώστα Χαρ., Φραγκής Άγγ., Δήμου Βαγγ., και Τσαπέρος Βασ.
---Απουσίασαν κάποιοι ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους (Τσαλιαγκός Γ., Σούτι Αλεξ., Αργυρόπουλος Χαρ., Αντώνενας Βασ., Μπόκαρης Γ. κά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: