.........

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ...

Στην κοσμική ταβέρνα ''ΦΙΛΕΡΙ'', που ήταν κατάμεστη, στα Χάνια Αυλωναρίου έγινε ο ετήσιος χορός της ομάδας μας. Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε, γνωστό μουσικό συγκρότημα, με  τον παλιό ποδοσφαιριστή μας Στέργιο Λαθουρά και την παρέα του... Στη εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες, οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιώργος Κοτρόζος, Σούλης Κοτρόζος, Βασίλης Κούρτης και Γιώργος Χροναίος. Το μεγάλο δώρο της βραδιάς που μπήκε στην κληρωτίδα, ήταν μια τηλεόραση plasma, 37'', προσφορά του Αντιπροέδρου της ομάδας μας και Διειυθυντή της Εμπορικής Τράπεζας Αλιβερίου, Γιάννη Κούκη. Ο τυχερός ήταν ο Βασίλης Ζέρβας (''Βασιλότυπος''). 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1- ένας χαιρετισμός από τον ΓΓ Δημ. Φραγγούλη, δίπλα του ο αντοπρόεδρος του ΔΣ Γιάνης Κούκης. 2-2α- ένα από τα καλύτερα και σπουδαιότερα ταλέντα, της περιοχής και που έχει προσφέρει πολλά στο Νεοχώρι και στον Λήλα που αγωνίστηκε, φέτος ήρθε και τιμά με την παρουσία του τα χρώματα του ΑΟΑ, ο Μάριος Ρέτσας, δίνει την τιμητική πλακέτα, στον Γιώργο Κοτρόζο, έναν από τους πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η ομάδα μας, απ' όπου και ξεκίνησε για να κάνει  σπουδαία καριέρα με τα χρώματα του μεγάλου τότε ΑΟ Χαλκίς, και του Ολυμπιακού Χαλκ., για να κλείσει την καριέρα του και πάλι στον ΑΟ Αυλωναρίου...
3α- η αναμνηστική πλακέτα από τον Κώστα Τσαπέρο, τον για πολλά χρόνια, δυναμικό μέσο του ΑΟΑ, στον Βασίλη Κούρτη τον ''δαντελένιο'' επιθετικό μας, να σημειωθεί ότι ήταν συμπαίκτες...!
3β-3γ- δυό κουβέντες από τον Βασίλη Κούρτη και συγχαρητήρια από τον Γιάννη Κούκη.... 4α-ήταν για πολλά χρόνια συμπαίκτες, αχώριστο δίδυμο, ο ένας μέσος, με σούτ-κεραυνό και πάσα δημιουργική, ο άλλος με εκπληκτική δεινότητα στο σκοράρισμα και από τους κορυφαίους γκολτζήδες του ΑΟΑ. Η τιμητική πλακέτα λοιπόν από τον Μίστο Κατσίκα, στον Σούλη Κοτρόζο... Χωρίς αμφιβολία ο Σούλης, θα νιώθει ευτυχισμένος καθώς  ''μπόλιασε'', με τις δικές του ικανότητες, για τα καλά τους δύο από τους τρεις γιους του Τάσο και Παντελή που διαπρέπουν σήμερα με τα χρώματα του ΑΟ Αυλωναριου! 4β-4γ- και δυο λόγια από τους δύο σπουδαίους παίκτες του πρόσφατου, παρελθόντος... -δεν μπόρεσε να είναι εκεί, γιατί κάτι έκτακτο έτυχε, άλλος ένας από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ομάδα μας και με ζηλευτή καριέρα για πολλά χρόνια στον ΑΟ Χαλκίς, στον Ταμυναϊκό, για να κρεμμάσει τα παπούτσια του και αυτός στην ''κιτρινόμαυρη'' ομάδα, αυτός ήταν ο Γιώργος Χροναίος, εδώ την τιμητική πλακέτα δίνει στην αδελφή του Κλειώ, ο παλιός χαλκέντερος και σκληροτράχηλος αμυντικός του ΑΟΑ, Γιώργος Σαμπάνης... Οι Σαμπάνηδες μια οικογένεια που προσέφερε τα μέγιστα  στην ομάδα μας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκαν και τα τρία αδέλφια, ο Βασίλης, ο Γιώργης και ο Νίκος. Σήμερα η ποδοσφαιρο-οικογένεια Σαμπάνη έχει. ακόμα ένα μέλος της, που αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου, πρόκειται για τον δυναμικό αμυντικό Θανάση Σαμπάνη (γιό του Γιώργου) που ήρθε φέτος με μεταγραφή από το Νεοχώρι, όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά...! 5β- ...και μερικές καλές κουβέντες από τον Γιώργο Σαμπάνη...!


Δεν υπάρχουν σχόλια: