.........

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου στις 18.00, στο γήπεδο Αυλωναρίου θα γίνει το νέο ξεκίνημα για τη επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός. Θα ακολουθήσει ολιγόλεπτη συζήτηση για τους στόχους της νέας χρονιάς και η πρώτη προπόνηση. Όπως είναι γνωστό ο Μπάμπης Θεοδώρου και ο Γιάννης Κοτρόζος θα καθήσουν φέτος στον πάγκο της ομάδας. Από το περσινό ρόστερ θα λείψουν ο Παντελής Κοτρόζος και ο Βασίλης Αναστασίου που πήραν μεταγραφή για τον Α. Ο. Χαλκίδας. Ο Κυριάκος Τσαλιαγκός που πήγε στο Δύστο. Ο Άγγελος Φραγγής, ο Τινί Τουρέ και ο Σέρτζιο Τραορέ έμειναν ελεύθεροι.
Στον Α. Ο. Αυλωναρίου επέστρεψαν ποδοσφαιριστές που είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες την περσινή σεζόν. Συγκεκριμένα γύρισαν πίσω ο Αλέξανδρος Σούτι, ο Στέλιος Γκιόκας, ο Γιώργος Σκουρλής από το Μονόδρι και οι νεαροί Τάσος Παππάς και Γιώργος Κυριαζής από τον Άγιο Γεώργιο. Επίσης επέστρεψε από την Κομοτηνή όπου σπούδαζε ο Γιάννης Σαμαράς. Αποκτήθηκε με μεταγραφή ο έμπειρος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Μαραγκός από τον Άγιο Νικόλαο.
Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται τέλος Αυγούστου και ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες μεταβολές.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν αρκετά φιλικά ενώ οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν στις 28 ή 29 Αυγούστου, με την πρώτη φάση του κυπέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: