.........

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 5-1 ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ




Άνετα επικράτησε του Ηρακλή Πρασίνου, με 5-1 εκτός έδρας, για το κύπελλο Εύβοιας ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις του, όταν με το Γιάννη Βογιατζή άνοιξε το σκορ. Ακολούθησαν δύο γκολ του Μάριου Ρέτσα για να κλείσει το ημίχρονο με 0-3. Στην επανάληψη ο Ρέτσας σημείωσε στο 57΄ το τρίτο προσωπικό του γκολ και στο 72΄ ο Μπάμπης Κωνστάντιος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Ο Ηρακλής κατάφερε να μειώσει σε 1-5 στο 85΄ με τον Μακρύγιαννη. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς ο Α. Ο. Α. ήταν εμφανώς ανώτερος και επικράτησε δίκαια. 
Έπαιξαν οι: Ντίνος Κότσαρης, Μπάμπης Κωνστάντιος, Αλέξανδρος Σούτι, Θανάσης Σαμπάνης(67΄Τάσος Παππάς), Χάρης Φρυγανάς, Γιώργος Μουρίκης, Δημήτρης Αναστασίου(58΄Βασίλης Τσαπέρος), Παναγιώτης Μαραγκός, Γιάννης Βογιατζής, Μάριος Ρέτσας(73΄Γιώργος Τσαλιαγκός), Παναγιώτης Κότσαρης.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Α. Ο. Αυλωναρίου, για τον ίδιο θεσμό, θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Κριεζών που επικράτησε με 2-0 της Καρύστου. Η διοργανώτρια αρχή θα ορίσει ημέρα και ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: