.........

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΧΟΡΟΣ...

Στην κοσμική ταβέρνα ''ΦΙΛΕΡΙ'', που ήταν κατάμεστη, στα Χάνια Αυλωναρίου έγινε ο ετήσιος χορός της ομάδας μας. Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε, γνωστό μουσικό συγκρότημα, με  τον παλιό ποδοσφαιριστή μας Στέργιο Λαθουρά και την παρέα του... Στη εκδήλωση αυτή τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες, οι παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Γιώργος Κοτρόζος, Σούλης Κοτρόζος, Βασίλης Κούρτης και Γιώργος Χροναίος. Το μεγάλο δώρο της βραδιάς που μπήκε στην κληρωτίδα, ήταν μια τηλεόραση plasma, 37'', προσφορά του Αντιπροέδρου της ομάδας μας και Διειυθυντή της Εμπορικής Τράπεζας Αλιβερίου, Γιάννη Κούκη. Ο τυχερός ήταν ο Βασίλης Ζέρβας (''Βασιλότυπος''). 
ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: 1- ένας χαιρετισμός από τον ΓΓ Δημ. Φραγγούλη, δίπλα του ο αντοπρόεδρος του ΔΣ Γιάνης Κούκης. 2-2α- ένα από τα καλύτερα και σπουδαιότερα ταλέντα, της περιοχής και που έχει προσφέρει πολλά στο Νεοχώρι και στον Λήλα που αγωνίστηκε, φέτος ήρθε και τιμά με την παρουσία του τα χρώματα του ΑΟΑ, ο Μάριος Ρέτσας, δίνει την τιμητική πλακέτα, στον Γιώργο Κοτρόζο, έναν από τους πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που έβγαλε η ομάδα μας, απ' όπου και ξεκίνησε για να κάνει  σπουδαία καριέρα με τα χρώματα του μεγάλου τότε ΑΟ Χαλκίς, και του Ολυμπιακού Χαλκ., για να κλείσει την καριέρα του και πάλι στον ΑΟ Αυλωναρίου...
3α- η αναμνηστική πλακέτα από τον Κώστα Τσαπέρο, τον για πολλά χρόνια, δυναμικό μέσο του ΑΟΑ, στον Βασίλη Κούρτη τον ''δαντελένιο'' επιθετικό μας, να σημειωθεί ότι ήταν συμπαίκτες...!
3β-3γ- δυό κουβέντες από τον Βασίλη Κούρτη και συγχαρητήρια από τον Γιάννη Κούκη.... 4α-ήταν για πολλά χρόνια συμπαίκτες, αχώριστο δίδυμο, ο ένας μέσος, με σούτ-κεραυνό και πάσα δημιουργική, ο άλλος με εκπληκτική δεινότητα στο σκοράρισμα και από τους κορυφαίους γκολτζήδες του ΑΟΑ. Η τιμητική πλακέτα λοιπόν από τον Μίστο Κατσίκα, στον Σούλη Κοτρόζο... Χωρίς αμφιβολία ο Σούλης, θα νιώθει ευτυχισμένος καθώς  ''μπόλιασε'', με τις δικές του ικανότητες, για τα καλά τους δύο από τους τρεις γιους του Τάσο και Παντελή που διαπρέπουν σήμερα με τα χρώματα του ΑΟ Αυλωναριου! 4β-4γ- και δυο λόγια από τους δύο σπουδαίους παίκτες του πρόσφατου, παρελθόντος... -δεν μπόρεσε να είναι εκεί, γιατί κάτι έκτακτο έτυχε, άλλος ένας από τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ομάδα μας και με ζηλευτή καριέρα για πολλά χρόνια στον ΑΟ Χαλκίς, στον Ταμυναϊκό, για να κρεμμάσει τα παπούτσια του και αυτός στην ''κιτρινόμαυρη'' ομάδα, αυτός ήταν ο Γιώργος Χροναίος, εδώ την τιμητική πλακέτα δίνει στην αδελφή του Κλειώ, ο παλιός χαλκέντερος και σκληροτράχηλος αμυντικός του ΑΟΑ, Γιώργος Σαμπάνης... Οι Σαμπάνηδες μια οικογένεια που προσέφερε τα μέγιστα  στην ομάδα μας, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκαν και τα τρία αδέλφια, ο Βασίλης, ο Γιώργης και ο Νίκος. Σήμερα η ποδοσφαιρο-οικογένεια Σαμπάνη έχει. ακόμα ένα μέλος της, που αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του ΑΟ Αυλωναρίου, πρόκειται για τον δυναμικό αμυντικό Θανάση Σαμπάνη (γιό του Γιώργου) που ήρθε φέτος με μεταγραφή από το Νεοχώρι, όπου αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά...! 5β- ...και μερικές καλές κουβέντες από τον Γιώργο Σαμπάνη...!


Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ 2-0 ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ

Με το ίδιο σκορ 2-0, που είχε χάσει στο Α΄ γύρο, νίκησε η ομάδα μας τον Όλυμπο Γυμνού στο Αυλωνάρι. Παίζοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολύ δυνατό αέρα αντίθετο στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να επιβληθεί του αντιπάλου χάνοντας μόνο μια καλή ευκαιρία στο 44΄ με το Βασίλη Αναστασίου να στέλνει τη μπάλα άουτ προ κενής εστίας. Στο δεύτερο ημίχρονο καθώς ο αέρας έπεσε η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο επέβαλε το ρυθμό της και σημείωσε δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 53΄ με σουτ ο Βασίλης Αναστασίου μετά από πάσα του Βογιατζή. Το δεύτερο γκολ σημείωσε ο Παντελής Κοτρόζος στο 64΄ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Με τη νίκη αυτή το Αυλωνάρι έφθασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα δυσκολότερα της δεκαετίας, αφού η τέταρτη ομάδα έχει 30 βαθμούς και η δέκατη τέταρτη που είναι κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχει 18 βαθμούς.
Η σύνθεση του Α. Ο. Αυλωναρίου: Ντίνος Κότσαρης, Κυριάκος Τσαλιαγκός, Βασίλης Αντώνενας,
Σέρτζιο Τραορέ, Χάρης Φρυγανάς(46΄Θανάσης Σαμπάνης), Τινί Τουρέ, Άγγελος Φραγγής(79΄Αντώνης Γεωργικόπουλος), Βασίλης Αναστασίου, Γιάννης Βογιατζής, Βασίλης Βασιλείου(83΄Γιώργος Τσαλιαγκός).

Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Δροσιά

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ ΜΕ 1-0

   Ένα γκολ στο πρώτο λεπτό της συνάντησης ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η Αρτάκη.Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, ο Α. Ο. Αυλωναρίου δεν κατάφερε να ισοφαρήσει. Στο 60΄ λεπτό ο Γιάννης Βογιατζής έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει καθώς βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, επιχείρησε να τον τριπλάρει, αλλά ο έμπειρος Γκόγκος τον έκοψε τελευταία στιγμή.Το παιχνίδι διεξήχθει  κάτω από συνεχή βροχή γεγονός που δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών. Παρ΄όλα αυτά και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και απέδειξαν ότι  βαθμολγικός πίνακας τις αδικεί. 
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ντίνο Κότσαρη, Κυριάκο Τσαλιαγκό(77΄Μάριος Ρέτσας), Θανάση Σαμπάνη, Σέρτζιο Τραορέ, Χάρη Φρυγανά, Βασίλη Αντώνενα(69΄Αντώνης Γεωργικόπουλος), Παντελή Κοτρόζο, Τινί Τουρέ(53΄Μπάμπης Κωνστάντιος), Γιάννη Βογιατζή, Βασίλη Αναστασίου, Βασίλη Βασιλείου.
  Το Δ.Σ. του Α.Ο. Αυλωναρίου ευχαριστεί την Διοίκηση της Αρτάκης για την πολύ καλή φιλοξενία

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ...    
...την ΚΥΡΙΑΚΗ 14/2/10, το μεγάλο ξεφάντωμα! ...ΑΠΟΚΡΙΕΣ με τον αγαπημένο μας                                           ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ!                                                         Ελάτε για μια αξέχαστη βραδιά, με ζωντανή μουσική,  ...με πολλούς μασκαράδες, ...με πολλά δώρα και με πολλές εκπλήξεις...!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ στο ''ΦΙΛΕΡΙ''            στα ΧΑΝΙΑ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ...
...όσοι δεν έρθουν  σίγουρα θα βγούν ...χαμένοι!                                                                 

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠΡΑΒΟ στα ΠΑΙΔΙΑ...



Ο Άγγελος ΦΡΑΓΓΗΣ, δεξιά ήταν βασικός στην Μικτή ομάδα Παίδων που πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη με το εντυπωσιακό 5-1,επί της Αν. Αττικής, έπαιξε, όλο το 90λεπτο, αριστερό μπάκ και ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση, αριστεύοντας στ' αμυντικά αλλά και στα επιθετικά καθήκοντα, που του είχε αναθέσει, ο προπονητής του Βαγγέλης Τόγιας. Αυτή τη φορά στο δυναμικό της Μικτής Παίδων δεν ήταν και ο άλλος παίκτης μας ο Βασ. Αναστασίου.
***Στη Φωτό στη μέση η 11άδα που ξεκίνησε το παιχνίδι με την Αν. Αττική, η ομάδα Παίδων, της Εύβοιας (ο ποδοσφαιριστής μας Άγγελος Φραγγής, διακρίνεται καθιστός, πρώτος από αριστερά, μπροστά από τον προπονητή των Παίδων Βαγγέλη Τόγια).

Ο ΧΟΡΟΣ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ...

Μην χάσετε τον αποκριάτικο χορό του ΑΟ Αυλωναρίου!
Θ' απολαύσετε την θαυμάσια κουζίνα του σεφ-Γκόγκου,
καλό κρασί, γλέντι μέχρι το πρωϊ
και πλούσια δώρα...
...και το δώρο των δώρων: τηλεόραση plasma, 40''
προσφορά των επιχειρήσεων ''ΚΟΥΚΗΣ''

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΠΑΟΚ...5-2: ...νίκη με διπλό κέρδος!















Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας, αλλά ταυτόχρονα έδειξε και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συνέχεια...
Κορυφαίος του αγώνα ο Super-σκόρερ της ομάδας μας Γιάννης Βογιατζής, που ξετίναξε τα δίχτυα των αντιπάλων μας, κάνοντας ''καρέ'' από γκόλ, σπουδαία δουλειά από τον νεαρό Παντελή Κοτρόζο, που πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκόλ, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και ήταν άτυχος καθώς δύο φορές, η μπάλα σταμάτησε, στα δοκάρια του ΠΑΟΚ, στο 54' και στο 57'! Ανάλογη απόδοση είχαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν.
ΑΥΛΩΝΑΡΙ: Ντίνος ΚΟΤΣΑΡΗΣ, Κυριάκος ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, Αντώνης ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (55' Άγγελος ΦΡΑΓΓΗΣ), Σέρτζιο ΤΡΑΟΡΕ, Χάρης ΦΡΥΓΑΝΑΣ, Βασίλης ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ, Χάρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ, Βασίλης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, Γιάννης ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ (67' Γιώργος ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ), Παντελής ΚΟΤΡΟΖΟΣ (75' Τάσος ΚΟΤΡΟΖΟΣ), Μπίλης ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
***ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2/10: ...η ομάδα μας παίζει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην ΑΡΤΑΚΗ και θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα...