.........

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 32 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

Με δύο νίκες, στον 15ο όμιλο του κυπέλλου Εύβοιας, πέρασε στην επόμενη φάση ο Α. Ο. Αυλωναρίου. Την Κυριακή 4 Σεπτέμβρη νίκησε με 4-0 εκτός έδρας τον Άγιο Λουκά και την Τετάρτη μέσα στο Αυλωνάρι με 3-1 την Σκύρο. Τερμάτισε έτσι στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, ενώ για την δεύτερη θα παλέψουν Άγιος Λουκάς και Σκύρος στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Ο θεσμός του κυπέλλου άλλαξε φέτος, καθώς η ΕΠΣΕ αποφάσισε η πρώτη φάση να διεξαχθεί με 16 ομίλους, από τους οποίους προκρίνονται οι δύο πρώτοι. Οι 32 που θα προκριθούν θα κληρωθούν μεταξύ τους σε νοκ άουτ αγώνες.


ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-4
Με τρία γκολ του Αδαμάντιου Περιβολάρη και ένα του Γιώργου Τσαλιαγκού που επέστρεψαν φέτος στο Αυλωνάρι, η ομάδα πήρε μια άνετη νίκη μέσα στον Άγιο Λουκά. Το σκορ άνοιξε στο 26ο λεπτό, ο Γιώργος Τσαλιαγκός με σουτ από το σημείο του πέναλτι. Στο 40ο λεπτό, ο Αδαμάντιος Περιβολάρης με σουτ σημείωσε το 0-2. Στο 43ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο 81ο λεπτό, ο Περιβολάρης αφού εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών πλάσαρε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και διαμόρφωσε το τελικό 0-4!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Κόκκος, Γεραντώνης, Παπίλας, Φρυγανάς(76΄Μήτρου), Βασιλείου Βασ., Περιβολάρης, Τσαλιαγκός Γ.(32΄Μπρεγκανάκου), Δήμου Βαγγ.(67΄Τσαλιαγκός Βασ.), Ζέρβας, Φραγγής.

ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΣΚΥΡΟΣ 3-1
Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Α. Ο. Αυλωναρίου νίκησε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ", την Σκύρο. Εκτός από τα τρία γκολ η ομάδα μας είχε και τέσσερα δοκάρια.
Στο 15ο λεπτό, ο Φραγγής με εύστοχο κτύπημα πέναλτι άνοιξε το σκορ. Στο 38ο λεπτό, ο Γεραντώνης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 73ο λεπτό, ο Φραγγής με σουτ σημείωσε το 3-0. Η Σκύρος μείωσε στο 83ο λεπτό, με ψηλοκρεμαστό σουτ του Καραμπίνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεραντώνης, νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αυλωναρίου, εκτός από το γκολ που σημείωσε είχε και τέσσερις προσπάθειες στο δοκάρι! Στον αγώνα έπαιξε και ο μικρός Γιώργος Κούκης που προέρχεται από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α. Ο. Αυλωναρίου!
Η σύνθεση του Α. Ο. Α: Κότσαρης, Μπρεγκανάκου, Φραγγής, Παπίλας(36΄Δήμου Ηλ.), Κόκκος, Περιβολάρης, Λαθουράς, Δήμου Βαγγ.(Κούκης Γ.), Τσαλιαγκός Βασ., Ζέρβας, Γεραντώνης.

Η κλήρωση της επόμενης φάσης θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: