.........

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Ισόπαλοι 2-2 στην Θήβα οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Αυλωναρίου (φωτό)



Πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι στο στάδιο της Θήβας, όπου συναντήθηκαν οι ομάδες των Παλαιμάχων του Α.Ο.Θηβας, με την αντίστοιχη του ΑΟ Αυλωναρίου. 
Οι παίκτες μας έπιασαν, σπουδαία απόδοση και είχαν την καθολική υπεροχή από την αρχή του αγώνα. Αποτέλεσμα αυτής της υπεροχής ήταν το σκορ του α’ ημιχρόνου, όταν η ομάδα μας προηγήθηκε 0-1, με σκόρερ τον Ιπποκράτη Μωραΐτη. Παράλληλα είχαμε και πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.
Με ένα πέναλτι τραβηγμένο ‘’από τα μαλλιά’’ ήρθε η ισοφάριση. Αμέσως μετά μας αιφνιδίασαν οι Θηβαίοι και ήρθε το 2ο  γκολ για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με 2-1!
Όμως η αντίδραση των παικτών του ΑΟ Αυλωναρίου ήταν άμεση και η πίεση απέφερε ένα  πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ιπποκράτης Μωραΐτης και έκανε το 2-2! Με κάποιες πολύ καλές χαμένες ευκαιρίες που είχαν οι παίκτες, το παιχνίδι έφτασε στην λήξη του…
***οι Παλαίμαχοι του ΑΟ Αυλωναρίου (προπονητής Τάκης Παπάς): -[όπως φαίνονται στην φωτό),  Όρθιοι (από αριστερά) : Γιάννης Ταπεινός,  Αντώνης Γεωργικοπουλος, Μάριος Ρετσας, Δημήτρης Χροναιος, Γιώργος Κοτροζος, Γιώργος Χροναιος, Γιώργος  Μουρικης, Γιάννης  Κοτροζος και ο  κόουτς Τάκης Παππας.  Κάτω (από αριστερά) : Παναγιώτης Κοτσαρης, Μπάμπης Τσιργιωτης, Γιάννης Χροναιος, Μπάμπης  Ξυράφης, Ιπποκράτης Μωραΐτης και Γιάννης Βογιατζής.








***…το 3ο ημίχρονο αγώνα ‘’δόθηκε’’ σε ταβέρνα της πόλης όπου εκεί διακρίθηκαν όλοι, οι παίκτες των Παλαιμάχων του ΑΟ Αυλωναρίου (βλέπε φωτό κάτω).



Δεν υπάρχουν σχόλια: