.........

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Μεγάλη νίκη και 4η θέση: ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 1-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, που τον φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, σημείωσε ο Α.Ο. Αυλωναρίου, απέναντι στον Λήλαντα Βασιλικού. Μάλιστα, αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, έκανε την ολική ανατροπή χάρη σε ένα γκολ του Ανδρέα Κούρτη πριν το τέλος του ημιχρόνου και δύο του Γιώργου Καρλή στην επανάληψη.
Το παιχνίδι:
Στο 5ο λεπτό, ο Μανδράκας έπειτα από κόρνερ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το πλασέ η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 20ο λεπτό ο Κούρτης έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, πάσαρε στον Λαθουρά, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε με προβολή να ακουμπήσει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα του Αγραφιώτη.
Το 1-0 στο 25ο λεπτό, όταν ο Πεσχύρας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά  και ο Κοκκάλας στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα με κεφαλιά προς τα πίσω στην αριστερή γωνία του Διαμαντάρα.
Στο 30ο λεπτό, ο Παππάς δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά σούταρε από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής με τον Αγραφιώτη να διώχνει σε νέο κόρνερ.
Στο 41ο λεπτό, το Αυλωνάρι ισοφάρισε, όταν από κόρνερ του Καρατζά και αδράνεια της γηπεδούχου άμυνας, ο Κούρτης έκανε με κοντινό σουτ το 1-1!
Το Αυλωνάρι συνέχισε να έχει το πάνω χέρι του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 64ο λεπτό, ο Καρλής πέρασε στην θέση του Κόκκου, και έμελλε να είναι ο παίκτης που θα χάριζε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Στο 76ο λεπτό, μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Καρλή και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2.
Στο 82ο λεπτό, ο Καρλής «κλείδωσε» την νίκη για τους φιλοξενούμενους, όταν ύστερα από πάσα του Μπράχα βγήκε απέναντι στον Αγραφιώτη και με πλασέ έκανε το τελικό 1-3.
Ο Λήλας προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες φάσεις όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Αυλωναρίου δεν άφησε πολλά περιθώρια.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 43 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Λήλαντα Βασιλικού, την Δροσιά και την Μακρυκάπα. Την επόμενη αγωνιστική, τελευταία του πρωταθλήματος, υποδέχεται στο "ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΗΣ" τον Ελλήσποντο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λήλας Βασιλικού (Ταυταρίδης Τάσος): Αγραφιώτης, Κικίδης, Βάθης, Χαζαρίδης (81′ Μανικιώτης), Τσούρα, Βαγγέλη, Παπίλας, Ζευγολάτης (65′ Σιμιτζής), Αλεξίου, Πεσχύρας, Αναγνώστου.
ΑΟ Αυλωναρίου (Ντόβολης Βαγγέλης): Διαμαντάρας, Κόκκος (64′ Καρλής), Καράπας, Καρατζάς, Κοκκάλας, Παππάς, Φωτιάς, Κούρτης (87′ Δήμου), Μπράχα (87′ Κούκης), Λαθουράς (78′ Τσαλιαγκός), Μανδράκας.
Διαιτητές: Γκάτσος – Κοντογιαννίδης – Δούκας.





Δεν υπάρχουν σχόλια: