.........

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ακόμα πιο καλή η ομάδα μας στο Γυμνό και νίκη με 4-2!

*πηγή: Δυνατά & Αθλητικά

″Χορταστικό″ σε γκολ και φάσεις το φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Γυμνού!
Αντίπαλοι δύο παλιοί γνώριμοι, ο Όλυμπος Γυμνού και ο ΑΟ Αυλωναρίου!


Χαρακτηριστικό των δύο αντιπάλων
το
 νεανικό στοιχείο που κυριαρχεί, εκατέρωθεν και που γεμίζει ελπίδες τους προπονητές, αλλά και τους παράγοντες των δύο ομάδων, που βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον!
Σίγουρα είδαμε πληθώρα ταλέντων και στις δύο πλευρές, σίγουρα χρειάζονται πολύ δουλειά ακόμα, σίγουρα μπορούν να περιμένουν πολλά από αυτά τα παιδιά και οι δύο ομάδες, σίγουρα όμως θα πρέπει αυτά τα ταλέντα να στηριχτούν, αλλά και τα ίδια να αφοσιωθούν  στην δουλειά, που θα τα ανεβάσει ψηλά! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μαζί με αυτά τα ταλαντούχα παιδιά, υπάρχει και από τις δύο πλευρές, ένας κορμός πολύπειρων ποδοσφαιριστών (Σπ. Αργύρης, Θαν. Μωραΐτης, Κ. Τσουμάνης, Παύλ. Ζουρμπουλής, Βασίλης Καρατζάς, Γιώργος Μαστροκώστας, Ηλίας Παππάς, Αντρ. Μπρεγκανάκου, Γιώργος Καρλής κλπ) που οπωσδήποτε θ' αποτελέσουν την βάση και τα στηρίγματα που θα ″κτιστούν″  και οι δύο ομάδες!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα...
Οι φιλοξενούμενοι (με σημαντικές απουσίες των Γ. Μαστροκώστα και Γ. Καρλή) φάνηκαν πού πιο οργανωμένοι στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους και είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απειλώντας σε αρκετές περιπτώσεις την εστία των γηπεδούχων, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες (7' τετ-α-τετ Ντραγκότι, 19' & 82' κεραυνός Καράπα, 26' & 38' σέντρα-σουτ & πλασέ του Γλυκού, 75' Καρατζάς τετ-α-τετ)!

Οι γηπεδούχοι, προσπάθησαν αλλά ο Σπ. Αργύρης ήταν ″μόνος″, έκανε πολλές φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν είχε τις ανάλογες βοήθειες. Πέτυχε ένα γκολ ″έξυπνο″, ενώ στο 74' ο Ν. Κούκης πέφτει στα πόδια του και σώζει... Στο ξεκίνημα του β' μέρους ο Όλυμπος, είχε για ένα διάστημα τον έλεγχο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους...

*τα γκολ: 

  •  24' το 1-0, σοβαρό λάθος της άμυνας του Αυλωναρίου, ο Σπ. Αργύρης, μπήκε δυνατά στην φάση ″έκλεψε″ την μπάλα μπήκε μόνος και πλασάρισε υποδειγματικά τον Κιούση, ανοίγοντας το σκορ!
  • 31' η ισοφάριση, 1-1, ο Γλυκός πολύ ωραία πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα, γυρίζει στον Μπάρδη που με κοντινό πλασέ φέρνει το παιχνίδι στα ίσια!
  • 44' το 1-2, ο Ντραγκότι, ανοίγει κάθετη μπαλιά, ο Γλυκός φεύγει προς την αντίπαλη εστία και από το ύψος της περιοχής πιάνει δυνατό σουτ, η μπάλα χτυπά στο αριστερό κάθετο δοκάρι και καταλήγει στα δίκτυα, δίνοντας το προβάδισμα στους ″κίτρινους″!
  • 78' 1-3, από κόρνερ του Καράπα, γυριστή κεφαλιά του Καρατζά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή με νέα κεφαλιά ο Παππάς, την στέλνει στα δίκτυα!
  • 81' 2-3, εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, από τον Αντ. Κοτρογιάννη έξω από την περιοχή και η μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου ν' αντιδράσει Ν. Κούκη!
  • 86' 2-4, εντυπωσιακή ενέργεια του Κρόκου, που βγάζει ασίστ στον Ντραγκότι, αυτός μόνος απέναντι στον Χ. Μωραΐτη, κάνει το τελικό 2-4!

Διαιτητής ο Βασίλης Βελέτζας, με συνεργάτες τους Άκη Νέγρη και Βαγγέλη Λειβαδιτάκη.


*ΟΛΥΜΠΟΣ Γυμνού (Παναγιώτης Κοντογιάννης):
Γιαννούλης, Παρασκευάς, Κοντογιάννης, Κοκκάλας, Θαν. Μωραΐτης, Φτούλης, Ρόγκας, Μπαρώτας, Σπ. Αργύρης, Καρλατήρας, Μιχελής, έπαιξαν και οι Χρ. Μωραΐτης, Α. Ρουμπής, Αντ. Κοτρογιάννης, Ζουρμπουλής, Τσουμάνης, Κ. Κολιόπουλος, Μητρολιός, Τοπάλης.


*ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιώργος Τζόκας):
Κιούσης, Πόγκας, Ξυράφης, Βασ. Καρατζάς, Παππάς, Καράπας, Μπρεγκανάκου, Μπάρδης, Γλυκός, Μπράχα (6' λτ Κρόκος), Ντραγκότι, έπαιξαν και οι, Ν. Κούκης, Βογιατζής, Γ. Κούκης και Γκιούλι.

*ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:



Για το ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: