.........

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Το 12ο Τουρνουά ''Ν. Κούκης'', μας τίμησαν ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ & ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ, οικοδεσπότης ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ!

 

Ήταν το 12ο τουρνουά ποδοσφαίρου ΄΄Νίκος Κούκης΄΄, προς τιμή του μεγάλου αυτού παράγοντα του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου!

Τρείς ομάδες από την Νότια Εύβοια, έδωσαν το παρόν και αγωνίστηκαν μεταξύ τους, σε τρείς 45λεπτους αγώνες, ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου, ο ΑΟ Καρύστου και ο οικοδεσπότης ΑΟ Αυλωναρίου
Να σημειώσουμε ότι φέτος συμπληρώθηκαν 10 χρόνια, από τον θάνατο του μεγάλου Νίκου Κούκη!


  1. ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ Αλιβερίου: …το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντόβολη, έκανε πολύ καλή παρουσία, ήταν καλύτερο σε απόδοση και έδειξε ότι στην νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν!
    Ο κόουτς-Ντόβολης, έχει προωθήσει αρκετούς ταλαντούχους νεαρούς, που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα του Αλιβερίου!Οι στοχευμένες και σημαντικές μεταγραφές ουσίας του Ταμυναϊκού, σίγουρα ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά την ομάδα…
    Είναι φανερό ότι η Αλιβεριώτικη ομάδα, με γνώμονα την περσινή εντυπωσιακή της πορεία, θα συνεχίσει και στο νέο πρωτάθλημα, ακόμα πιο δυνατή και έμπειρη!
    Ο Βαγγέλης Ντόβολης χρησιμοποίησε τους: Ζωντό, Δήμου, Τσολάκο, Καρατζά, Φωτιά, Κατσαρή, Σταματούκο, Γ. Ντόβολη, Μπράχα, Μώρο, Γ. Πέππα, Τσούμαρη, Ντούρμα, Πόγκα, Κιούση, Παρασκευά, Κ. Πέππα, Ροέλ Αντζέλι και Ποδαρά

  2. ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: …δείγμα θετικό, από την πιτσιρικαρία του Νίκου Κιαπέκου, το ότι γνώρισαν δύο ήττες, δεν ΄΄λέει κάτι΄΄!
    Οι Καρυστινοί κατέβηκαν με αρκετές απουσίες βασικών παικτών (έλειψαν οι ΄΄Αθηναίοι΄΄) και έκαναν πολύ καλή εμφάνιση και ιδιαίτερα οι νεαροί ταλαντούχοι, που προέρχονται από την Ακαδημία Καρύστου και προωθήθηκαν στην α’ ομάδα!Χωρίς αμφιβολία ο κόουτς-΄΄Κιάπε΄΄, περιμένει πολλά από αυτούς…
    Είναι επίσης σίγουρα ότι τα ΄΄Δελφίνια΄΄ θα είναι φέτος από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν…
    Ο Νίκος Κιαπέκος χρησιμοποίησε τους: Παν. Ραβιόλο, Καπόλο, Θάτσι, Παπασταματίου, Περ. Ραβιόλο, Αστήθα, Σακελλαρίου, Κονόμι, Γκιλμπάθη, Καράβολα, Σπανό, Κούρτη και Μοσχόβη.

  3. Το σπουδαιότερο απ’ όλα είναι το ότι, οι πολλοί ταλαντούχοι, παίκτες που παρουσίασε πέρσι το Αυλωνάρι, φέτος δείχνουν θεαματική βελτίωση, κάτι που κάνει τον κόουτς-Μπασούκο, να ΄΄τρίβει τα χέρια του΄΄… Στο τουρνουά το Αυλωνάρι κατά διαστήματα έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, όταν στην ομάδα προστεθούν, οι απόντες, αλλά και οι μεταγραφικές κινήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη!
    Ο Γιάννης Μπασούκος, χρησιμοποίησε τους: Κελάϊ, Χ. Μαστροκώστα, Ανδρέου, Β. Τριανταφύλλου, Ξυράφη, Ντραγκότι, Σολάκου, Ι. Γλυκό, Κοκκάλα, Γκιούλι, Δ. Μπασούκο, Κ. Βογιατζή, Καρβουνιάρη, Γ. Κούκη, Μπάρδη και Καράπα.

*τα 3 παιχνίδια:

  • ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ-ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ…1-0
    Στο 5’ ο Γκιλμπάθης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κελάϊ!
    Η απάντηση στο 17’ με κεραυνό του Γκιούλι, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, του Π. Ραβιόλου…
    Καλές ευκαιρίες για τον ΑΟΑ, στο 26’ όταν ο Π. Ραβιόλος με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε κόρνερ, κοντινή κεφαλιά του Ντραγκότι, στο 27’ κεφαλιά εξ επαφής του Κοκκάλα, η μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 35’ κεραυνός του Γλυκού ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι…
    Το γκολ: 36’ έξοχη προσπάθεια του Ντραγκότι, σέντρα στην απέναντι πλευρά και με φοβερό γυριστό σουτ πάνω στην κίνηση, ο Κοκκάλας έκανε το 1-0!
  • ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 3-0
    Σαφώς καλύτερος ο Ταμυναϊκός, πίεσε είχε ευκαιρίες και αξιοποίηση 3 από αυτές! Παρά το 3-0 σε βάρος τους, οι Καρυστινοί έκαναν πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση!
    Τα γκολ: 20’ με κοντινή κεφαλιά ο Φωτιάς το 1-0, στο 30’ ο Δήμου πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα, έκανε επικίνδυνη σέντρα-σουτ, και Περ. Ραβιόλος στην προσπάθεια να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και 2-0! Τέλος στο 34’ ο Γ. Ντόβολης με κεραυνό έξω από την περιοχή, έκανε το 3-0!
  • ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2-1
    Έγινε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με συνεχή κίνηση της μπάλας, σε αρκετές περιπτώσεις, το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο και αρκετές ενδιαφέρουσες φάσεις…
    Πιο καλός κατά διαστήματα ο Ταμυναϊκός, έφτασε δίκαια στην νίκη!
    Τα γκολ: 17’ ο Ντούρμας, εκμεταλλεύεται διαδοχικές κόντρες στην περιοχή του Αυλωναρίου και με προβολή, ανοίγει το σκορ, 1-0!
    24’ ο Δ. Μπασούκος, εκτελεί φάουλ κοντά στην γραμμή του άουτ, μεταξύ κόρνερ και κάθετης της μεγάλης περιοχής, η μπάλα παίρνει ψηλοκρεμαστή τροχιά και καταλήγει στο αριστερό ΄΄Γ΄΄ της εστίας του Ζωντού και γίνεται το 1-1! Στο 38’ ο Μώρος κάνει μια εκπληκτική κούρσα από δεξιά, αποφεύγει όποιον βρίσκει και βγάζει υποδειγματική σέντρα, στην καρδιά της άμυνας του Αυλωναρίου, εκεί βγαίνει πολύ ωραία ο Τσούμαρης και πλασάρει εύστοχα, κάνοντας το 2-1!

*για το φωτορεπορτάζ του Τουρνουά ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια: