.........

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Μας φάγανε οι Λύκοι: ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 5-0

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ&ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μακρυκάπα με το Αυλωναρι τέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Μακρυκάπα να επικρατεί με σχετική ευκολία με το ευρύ 5-0.

Η Μακρυκάπα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα και επέβαλε τον ρυθμό της σημειώνοντας 5 γκολ και είχε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το δείκτη του σκορ αλλά αυτό δεν έγινε χάρις στον τερματοφύλακα του Αυλωναριου, Μπρούνο Κελάι ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις οπότε χρειάστηκε σταμάτησε οποία επιθετική προσπάθεια των Λύκων ο μοναδικός διασωθείς από την ομάδα του Αυλωναριου.


Η Μακρυκάπα του Βαγγέλη Ζέρβα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν στο κύπελλο και αυτό του πρωταθλήματος να μην απειλείται ουσιαστικά δείχνοντας μεγάλη συνοχή στα μετόπισθεν και μπροστά στην επιθετική γραμμή δείχνει ότι έχουν βρεθεί οι αυτοματισμοί και δείχνει πολύ αποτελεσματική αλλά τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Ζέρβα να κρατάει χαμηλά τον πήχη και να θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά στις προπονήσεις από τους ποδοσφαιριστές του.

Το Αυλωναρι του Γιάννη Μπασούκου έδειξε ότι προβλήματα μεσοαμυντικά που πρέπει να διορθώσει άμεσα ενώ επιθετικά με την απουσία και τον σοβαρό τραυματισμό του καλύτερου ποδοσφαιριστή ποιοτικά που διέθετε στο ρόστερ, τον Δημήτρη Μπασούκο έδειχνε να μην μπορεί να απειλήσει επιθετικά την αντίπαλη άμυνα ήταν ο κινητήριος μοχλός για την επιθετική γραμμή του Αυλωναριου.

Για την Μακρυκάπα δεν αγωνίστηκαν οι Σίδερης και Θωμάς ενώ για το Αυλωναρι οι Μπασούκος, Νόνας και Παππάς

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του αγώνα ήταν ο Νίκος Λειβαδίτης ο ακραίος μεσοεπιθετικός της Μακρυκάπας τα έκανε όλα σκόραρε και δημιούργησε πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα.

Σε απόδοση τον ακολούθησαν ο επιθετικός Κώστας Σπανός και ο ακραίος μεσοεπιθετικός Ριλντι Κούκα.

Τα γκολ της αναμέτρησης

6′ 1-0 ΓΚΟΛ! Βολέ του Κηρόπουλου από την δική του περιοχή η μπάλα έφτασε στην αντίπαλη περιοχή ο Σπανός πήγε πρώτος στην μπάλα από τον Τριανταφύλλου μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Κελαι και άνοιξε το σκορ.

26′ 2-0 ΓΚΟΛ! Ο Κονομι βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση έκανε την σέντρα η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι ο Λειβαδίτης με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

62′ 3-0 ΓΚΟΛ! Ο Σπανός έκανε την ενέργεια προχώρησε προς την αντίπαλη περιοχή από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πάσαρε στον Λειβαδίτη αυτός μέσα από την περιοχή από πλάγια θέση πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κελαι κάνοντας το 3-0.

66′ 4-0 ΓΚΟΛ! Σέντρα του Λέκκα από δεξιά καρφωτή κεφάλια του Μήτρου έστειλε την μπάλα στην γωνία του Κελαι διαμορφώνοντας το 4-0.

81′ 5-0 ΓΚΟΛ! Ο Νεκτάριος Κονομι 10 μέτρα περίπου έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε ένα σουτ βολίδα στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κελαι μην μπορώντας να αντιδράσει απλά έμεινε όρθιος και παρακολουθώντας την πορεία της μπάλας να πηγαίνει στα δίχτυα.

Σημειώνοντας ένα καταπληκτικό και όμορφο γκολ.

Οι φάσεις του αγώνα:

3′ Φάουλ του Κονομι κεφάλια του Γκρινιάρη πάνω από την εστία.

8′ Σέντρα του Κούκα κεφάλια του Σπανού πέρασε άουτ.

13′ Ενέργεια του Κούκα μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ με τον Κελαι να διώχνει.

17′ Σουτ του Κούκα μπλόκαρε ο Κελαι.

19′ Κόρνερ του Ντραγκοτι ο Κηρόπουλος έδιωξε και στην επαναφορά κεφάλια του Ξυραφη πάνω από την εστία.

25′ Μπαλιά του Μπελίτσου στον Κούκα αυτός έκανε την ενέργεια από δεξιά γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή ο Σπανός πήγε πρώτος στην μπάλα απέφυγε τον Κελαι και πλάσαρε από πλάγια θέση ο Ξυραφης απομάκρυνε την μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα.

30′ Ο Κούκα πάσαρε στον Λειβαδίτη αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κελαι να απομακρύνει.

36′ Ο Λειβαδίτης γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή σουτ στην κίνηση του Κούκα ο Κελαι έδιωξε σε κόρνερ.

41′ Ο Σπανός από πλάγια θέση γύρισε την μπάλα στον Λειβαδίτη αυτός έκανε το πλασέ με τον Κελαι να μπλοκάρει.

42′ Ενέργεια του Σπανού και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Κελαι έδιωξε την μπάλα.

43′ Σουτ του Μαστροκωστα από πλάγια θέση με τον Κελαι να διώχνει.

45′ Σουτ του Κούκα από την περιοχή πέρασε άουτ.

49′ Μπαλιά του Σολακου για τον Κόκκαλα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ με τον Κηροπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

85′ Σέντρα του Γκέκα τακουνάκι του Βουρδανου μπλόκαρε ο Κελαι.

 Μακρυκάπα:(Βαγγέλης Ζέρβας): Κηρόπουλος, Μπελίτσος(53′ Λέκκας λ.τρ), Κικίδης(73′ Βουρδάνος), Γκρινιάρης, Πουρνής, Μαστροκώστας Γ.(73′ Γκέκας), Πασάι(65′ Αργυρίου), Κονομι, Σπανός(65′ Μήτρου), Κούκα, Λειβαδίτης.

Αυλωναρι:(Γιάννης Μπασούκος):Κελαι, Μαστροκωστας Χ., Ανδρέου(46′ Κουκης Γιω.),Τριανταφύλλου(67′ Μπαρδης), Ξυραφης, Κηπιωτης, Σολακου, Κατσουλας(86′ Βογιατζής), Κοκκαλας, Γλυκος(75′ Μάλλιος), Ντραγκοτι(46′ Γκιουλι).

Διαιτητές: Κηρύκος – Πασχαλιδης – Κελεπουρης


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: