.........

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Ήττα στο τελευταίο λεπτό: ΑΥΛΩΝΑΡΙ- ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2

Ένα ακόμη διαιτητικό λάθος στέρησε στον Α. Ο. Αυλωναρίου κάτι περισσότερο από αυτό που πήρε στην αναμέτρηση με την Μακρυκάπα! Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σημείωσαν ένα γκολ και έχασαν ευκαιρίες για διεύρυνση του σκορ! Στην επανάληψη ο Α. Ο. Αυλωναρίου ισοφάρισε και προσπάθησε με αντεπιθέσεις για κάτι καλύτερο. Η Μακρυκάπα στα λεπτά των καθυστερήσεων κατάφερε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην τελευταία φάση του αγώνα!
Δυστυχώς ακόμη μια φορά μια λάθος απόφαση από τους διαιτητές, όταν ο Μάλλιος στο 74ο λεπτό, σημείωσε γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, στέρησε κάτι καλύτερο από τον Α. Ο. Αυλωναρίου! Η παραδοχή του λάθους από τον βοηθό είναι γενναία πράξη όμως δεν διορθώνει την κατάσταση!
Φάσεις και γκολ:
Στο 3ο λεπτό, ο Κικίδης κάνει σέντρα από αριστερά και ο Λειβαδίτης με σουτ στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 4ο λεπτό, το σουτ του Βουρδάνου μπλόκαρε ο Κελάι
Στο 14ο λεπτό, ο Μήτρου περνά όποιον βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή από αριστερά κάνει πάσα στον Κικίδη που πλασάρει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κελάι!
Στο 15ο λεπτό, ο Βουρδάνος μετά από κάθετη πάσα του Μήτρου, με σουτ από την μεγάλη περιοχή σημειώνει το 0-1.
Στο 22ο λεπτό, το Αυλωνάρι δημιουργεί την πρώτη καλή ευκαιρία όταν το πολύ καλό σουτ του Μάλλιου περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 25ο λεπτό, ο Μήτρου από δεξιά κάνει συρτή παράλληλη σέντρα ο Κικίδης σουτάρει η μάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Στο 38ο λεπτό, ο Κηπιώτης σουτάρει έξω από την περιοχή, ο Μπασούκος που βρίσκεται στην πορεία της μπάλας δεν μπορεί να πλασάρει τον Κηρόπουλο.
Στο 52ο λεπτό, το πολύ καλό σουτ του Κικίδη εξουδετερώνει ο Κελάι.
Στο 55ο λεπτό, ο Μάλλιος από δεξιά μπαίνει στην περιοχή, ο Μαστροκώστας της Μακρυκάπας σταματά την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι.
Ο Κοκκάλας ευστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1.
Στο 74ο λεπτό, ο Μάλλιος μετά από πάσα του Κηπιώτη βγαίνει τετ-α-τετ και σκοράρει όμως ο βοηθός υποδεικνύει οφσάιντ, βλέποντας τον Κοκκάλα που ήταν εκτεθειμένος αλλά δεν συμμετείχε στην φάση!
Στο 80ο λεπτό, ο Μαστροκώστας βγήκε στην αντεπίθεση έφθασε στην αντίπαλη περιοχή και την τελευταία στιγμή ο Κικίδης έδιωξε σε πλάγιο.
Στο 92ο λεπτό, ο Κονόμι εκτελεί κόρνερ από δεξιά, ο Βουρδάνος κάνει καρφωτή κεφαλιά και ο Κελάι  στην αριστερή του γωνιά κάνει εξαιρετική απόκρουση!  
Στο 94ο λεπτό, ο Κονόμι εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Κικίδης αμαρκάριστος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κελάι διαμορφώνοντας το τελικό 1-2!
 Α. Ο. Αυλωναρίου: Κελάι,  Σολλάκου, Ξυράφης, Τριανταφύλλου(31΄ Ανδρέου), Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Μπάρδι(46΄ Ντραγκότι), Μάλλιος, Κοκκάλας, Μπασούκος(68΄ Γκιούλι), Γλυκός(85΄ Βογιατζής).
Α. Ο. Μακρυκάπας: Κηρόπουλος, Μπελίτσιος, Κικίδης, Γκρινιάρης, Πούρνης, Μαστροκώστας(70΄ Ματράκας), Πασάι, Κονόμι, Βουρδάνος, Μήτρου, Λειβαδίτης.






 



Δεν υπάρχουν σχόλια: