Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Κατάφερε και αντέδρασε μετά το νωθρό ξεκίνημα: ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-2

Για άλλη μια φορά ο Α. Ο. Αυλωναρίου δέχθηκε δύο γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα αλλά κατάφερε στην συνέχεια να αντιδράσει! Μετά το εικοσάλεπτο βγήκε μπροστά μείωσε το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο διεκδίκησε την νίκη. Στο γήπεδο του Σταυρού πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες! Το τελικό 2-2 αφήνει την ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του Αυλωναρίου αλλά και τον προβληματισμό για τα γρήγορα γκολ που δέχεται στο ξεκίνημα του αγώνα!
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 3ο λεπτό, ο Ντούμας αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή με πλασέ ανοίγει το σκορ.
Στο 18ο λεπτό ο ίδιος παίκτης με σχεδόν  ίδιο τρόπο σημειώνει το 2-0!
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου αντέδρασε γρήγορα και μείωσε το σκορ. 
Στο 25ο λεπτό, ο Γλυκός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Σαμαρά μειώνοντας σε 2-1.
Στο 30ο λεπτό, ο Χροναίος κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ του Μουτουσίδη.
Στο 38ο λεπτό, μεγάλη ευκαιρία για το Αυλωνάρι να ισοφαρίσει όταν Πιλάτης μόνος στην περιοχή από πλάγια δεξιά σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Στο 41ο λεπτό νέα απόκρουση του Χροναίου σε τετ-α-τετ του Ντούμα.
Στο 55ο λεπτό, σουτ του Σκριβάνου αποκρούει ο Χροναίος.
Στο 58ο λεπτό, ο Ντραγκότι μόνος απέναντι στον Σαμαρά στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 67ο λεπτό, ο Γλυκός σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι κτυπά στο έδαφος και ο Μπασούκος με κεφαλιά ισοφαρίζει 2-2!
Στο 74ο λεπτό, ο Πιλάτης κάνει σέντρα από δεξιά η κεφαλιά του Μπασούκου φεύγει άουτ.
Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων στην συνέχεια το σκορ δεν άλλαξε.
Ο Α. Ο. Αυλωναρίου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο θα πρέπει όμως να προσέξει το γεγονός ότι δέχεται στην αρχή γκολ και αναγκάζεται στην συνέχεια να κυνηγά το σκορ!

Διαιτητής ήταν ο Μάριος Πόγκας με βοηθούς τους Αντώνη Γεωργαρά και Κώστα Τζότζολη.
 
Α. Π. Σ. ΣΤΑΥΡΟΥ: Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Ταψής(46΄ Γκίκας), Μολές, Χατζηαντωνίου, Χασαπίδης, Σπανός, Ντούμας(78΄ Μαντάς), Μουτουσίδης, Σκριβάνος. 
 
Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Χροναίος, Πιλάτης, Τριανταφύλλου(46΄ Μπρεγκανάκου-68΄ Ανδρέου), Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου(63΄ Κοκκάλας), Κατσούλας, Γλυκός, Μπασούκος(89΄ Χαϊράνι), Ντραγκότι. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου