Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Είχε την ευκαιρία στο τέλος για το τρίποντο: ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-0

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και πολλά μαρκαρίσματα ο Α. Ο. Αυλωναρίου ήρθε ισόπαλος, με 0-0 το Σάββατο, στα Λουκίσια. Θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα μετά το σουτ του Γλυκού στο δοκάρι, στο 85ο λεπτό! Δυστυχώς άλλος ένας τραυματισμός την φετινή χρονιά, με τον Κατσούλα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, με πρόβλημα στον ώμο επισκίασε τον αγώνα!
Στο πρώτο ημίχρονο το οι γηπεδούχοι απείλησαν με αδύναμο σουτ του Δούκα στο 9ο λεπτό που μπλόκαρε ο Χροναίος. Δέκα λεπτά αργότερα σέντρα του Τζάβρα από δεξιά, σουτ του Τζέμου από την μεγάλη περιοχή κατέληξε άουτ. Στο 25ο λεπτό στην πιο καλή στιγμή για τα Λουκίσια όταν το συρτό σουτ του Τζέμου από την μεγάλη περιοχή πέρασε διαγώνια έξω από το δεξί δοκάρι του Χροναίου. 
Το Αυλωνάρι είχε την ατυχία να χάσει τον Δημήτρη Κατσούλα, στο 17ο λεπτό, όταν στην προσπάθεια του να μαρκάρει αντίπαλο έπεσε στο έδαφος και κτύπησε στον ώμο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψε σπίτι του!
Δεν απείλησε ιδιαίτερα τον αντίπαλο του έχοντας μόνο δύο καλές στιγμές, ένα σουτ του Μπασούκου και ένα φάουλ του Ανδρέου που πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ελάχιστες οι καλές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο με πιο σημαντικές μία από κάθε ομάδα!
Στο 60ο λεπτό, ο Χροναίος με διπλή προσπάθεια απέκρουσε κεφαλιά του Κωνσταντάκα και στην συνέχεια μπλόκαρε το σουτ του Δούκα.
Στο 85ο λεπτό, ο Γιάννης Γλυκός με ατομική ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους μπήκε από αριστερά στην περιοχή και πλάσαρε διαγώνια, η μπάλα κτύπησε στην ρίζα της κάθετης δοκού αλλά πήρε πορεία έξω από τέρμα για να απομακρύνουν οι αμυντικοί!
 
Διαιτητής ο Γιώργος Τσακός με συνεργάτες τους Γιώργο Κοντογιαννίδη & Χρήστο Αλεξίου
 
 ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Γαλλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Φρούσης (65′ Π. Κουτσαυλής), Σουλιωτάκης, Κωνσταντάγκας, Τζέμος (85′ Ντέλλος), Δούκας (85′ Καράι).
 
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Χροναίος, Πιλάτης, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολλάκου (77′ Χαϊράνι), Κατσούλας (λτ 17′ Κοκκάλας), Γλυκός, Δημ. Μπασούκος (91′ Μπάρντι), Ντραγκότι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου