Τρίτη 2 Μαΐου 2023

Αποχαιρέτησε την Α΄ ΕΠΣΕ μετά από 17 χρόνια: ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-0

Μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια, ο Α. Ο. Αυλωναρίου, αποχαιρετά την Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας! Είχε την μακρύτερη χρονικά παρουσία και κέρδισε τον σεβασμό όλη της ποδοσφαιρικής Εύβοιας! Μια αξιοπρεπής παρουσία πάντα καθαρή, τίμια και χωρίς παρεκκλίσεις από τις βασικές αρχές που τον διέπουν. Η ομάδα που ίδρυσε ο Νίκος Κούκης δεν ξέφυγε ποτέ από την ποδοσφαιρική φιλοσοφία της και έπαιξε όλα τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη με πολλές άτυχες στιγμές. Πολλοί τραυματισμοί, κάποιες άστοχες κινήσεις σε παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι περισσότερο, ορισμένες κακές διαιτητικές αποφάσεις αλλά και απρόοπτα αποτελέσματα σε άλλους αγώνες έφεραν αυτή την κατάσταση! Το μεγάλο κέρδος για τους κιτρινόμαυρους το πολύ καλό νεανικό έμψυχο υλικό που με κατάλληλη διαχείριση και οργάνωση θα είναι το “όπλο” για την επαναφορά στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας.
Το τελευταίο παιχνίδι στο ”Ν. Κούκης”, κόντρα στην Κάρυστο, ήταν γενικά καλό και ενδιαφέρον με τους ”κιτρινόμαυρους” να είναι γενικά καλύτεροι και να δημιουργούν αρκετές καλές ευκαιρίες. Κατάφεραν να φθάσουν στην νίκη με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο που όμως δεν ήταν αρκετή για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς ο Απόλλωνας Ερέτριας, έφυγε με νίκη από το Μαντούδι με 3-4

 Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ:

  • 4′ σουτ του Γλυκού μέσα από την περιοχή, ο Αραχωβίτης διώχνει εντυπωσιακά…
  • 11′ νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Αραχωβίτη σε κόρνερ όταν ο Ανδρέου επιχείρησε γύρισμα της μπάλας μέσα στην περιοχή από αριστερά…
  • 15′ τεράστια χαμένη ευκαιρία για το Αυλωνάρι όταν μέσα στην περιοχή ο Π. Ραβιόλος ανατρέπει τον Μπασούκο, πέναλτι που εκτελεί ο ίδιος ο παθών όμως ο Αραχωβίτης διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ!
  • 25′ σέντρα του Σολλάκου, σουτ στην κίνηση του Χαϊράνι και πάλι κέρβερος ο Αραχωβίτης, διώχνει σε κόρνερ…
  • 40′ ο Χροναίος πέφτει στα πόδια του Παλυβού και αποσοβεί σοβαρό κίνδυνο για την εστία του!
  • 43′ σέντρα του Χαϊράνι από αριστερά, ο Κηπιώτης μόνος μέσα στην περιοχή πιάνει κεφαλιά και λίγο άουτ η μπάλα…
  • 59′ από πλάγια ο Κατσούλας, κάνει διαγώνιο σουτ για να μπλοκάρει αποτελεσματικά ο Αραχωβίτης…
  • 66′ λίγο έξω από την περιοχή ο Μπασούκος κάνει δυνατό σουτ για να διώξει σε κόρνερ ο Αραχωβίτης…
  • 81′ ανοίγει το σκορ! Ο Ανδρέου ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι με τον Κοκκάλα να ευστοχεί και να κάνει το 1-0!
  • 90′ ο Μπασούκος από τοι ύψος της μεγάλης περιοχής σουτάρει δυνατά και κάνει το τελικό 2-0! 

Διαιτητής του αγώνα ο Στράτος Ντούρας, με συνεργάτες τους Νίκο Χατζηκαμαγιάννη και Γιάννη Περούλια. 

 

Α. Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Κοτρόζος): Χροναίος, Μπρεγκανάκου, Ανδρέου, Ξυράφης, Μαστροκώστας, Κηπιώτης, Σολάκου (76′ Γκιούλι), Κατσούλας (62′ Μάλλιος), Γλυκός (76′ Κοκκάλας), Μπασούκος, Χαϊράνι (57′ Μπάρντι). 


Α. Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Περ. Ραβιόλος, Ντινιακός (66′ Θάτσι), Παλυβός (62′ Λυμπερόπουλος), Μπογκντάνι, Κακαβάς, Κούτρης (70′ Μπούσουλας), Μπιθικούκης, Ζέφι, Αστήθας, Αντώνενας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου