.........

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ Δ. ΠΟΘΗΤΑΚΗ


Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γι'αυτή την πρωτοβουλία σας να δημιουργήσετε το blog για τον Α.Ο.Αυλωναρίου και προσωπικά σ'εσένα Αποστόλη Αποστολίδη για αυτή σου την προσπάθεια. Συνεχίζεις ακούραστος να προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου προς την ιστορική ομάδα μας όπου και αν βρίσκεσαι.
Ακόμα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε διοίκηση,προπονητή και παίχτες του Α.Ο.Αυλωναρίου για την πολύ σημαντική και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια.
Η ομάδα του Α.Ο.Αυωναρίου βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία του νομού μας τα τελευταία 3 χρόνια και κάθε χρόνος που περνάει παρουσιάζεται καλύτερη σε όλα τα επίπεδα.
Ο πρόεδρος Σπύρος Παππάς, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Φραγκούλης, μαζί με τους άξιους συνεργάτες τους, καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια σε καθημερινή βάση για να μπορεί η ομάδα να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να αποτελεί το καμάρι για όλους εμάς που πιστεύουμε στις αληθινές και αγνές αξίες του αθλητισμού.
Η ομάδα αποτελείται από αθλητές πρότυπο τόσο για την αγωνιστική τους αξία, όσο και για τον χαρακτήρα τους και τη συμπερηφορά τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.Ο προπονητής Σπύρος Κατσινής και ο συνεργάτης του Γιάννης Κοτρόζος περνούν ατέλειωτες ώρες στο γήπεδο σε Αυλωνάρι και σε Αθήνα για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.
Αν και το χωριό μας είναι μικρό και η οικονομική βοήθεια ουσιαστικά είναι λίγη,εμείς έχουμε καταφέρει με μεγάλη προσπάθεια από διοίκηση, παίχτες, προπονητή ν' ανταπεξέλθουμε όλων των δυσκολιών και η ομάδα να παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση ο Α.Ο.Αυλωναρίου στα ποδοσφαιρικά επίπεδα της Εύβοιας βρίσκεται σε υψηλό σημείο και θα πρέπει να επισημάνω ότι θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας για να μπορεί ν' αποτελεί το καμάρι και τη διαφήμιση του χωριού μας.
Με τα τιμής
Γιάννης Δ. Ποθητάκης

Φίλε Γιάννη
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά για την ομάδα δεν κάνω τίποτα περισσότερο από αυτό που αισθάνομαι, γι' αυτό που αγαπάω, τόσο πολύ...
Αυτοί που τραβάνε τώρα όλο το κουπί είναι ο πρόεδρος και τ' άλλα παιδιά, σίγουρα έχουν κάνει άλματα, η ομάδα ξέφυγε από την μετριότητα και πρωταγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, όπου απολαμβάνει, την καθολική εκτίμηση, αναγνώριση, σεβασμό αλλά και παραδοχή της αξίας της, από όλη την ποδοσφαιρική Εύβοια. Δεν είναι τυχαίο αυτό και χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά πολύ για νατο πετύχει κάποιος... Επειδή λόγω της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας, έχω επαφές συνεχείς, μαθαίνω τα σχόλια της ποδοσφαιρικής Εύβοιας, για τον ΑΟ Αυλωναρίου και δεν το κρύβω ότι νιώθω ικανοποίηση, που και εγώ είμαι μέλος και υπηρέτησα αυτή την ομάδα...
Φυσικά η προσπάθεια, είναι και παραμένει συνεχής, αν θέλουμε να βρισκόμαστε ψηλά. Ο πρόεδρος Σπύρος Παππάς, ο Δημήτρης ο Φραγγούλης, ο Γιάννης ο Αϊδήνης, ο Γιάννης ο Κοτρόζος, ο δουλευταράς Σπύρος Κατσινής, ο Πατσούρας, το Λιτσάκι (Ντούνα), αλλά και αρκετοί ακόμα που συγγνώμη αν μου διαφεύγουν, προσφέρουν από το πόστο του ο καθένας και με τις δυνατότητές του πολλά στην ομάδα. Όμως θα πρέπει να κατραλάβουν καλά οι συμπατριώτες μας, ότι τα πάντα έρχονται και παρέρχονται, όμως ο ΑΟ Αυλωναρίου παραμένει πάντα και διαχρονικά, άξιος εκπρόσωπος όλων μας... Είναι επιτακτική ανάγκη πέρα από οποιαδήποτε πιστεύω ή απόψεις πολλοί περισσότεροι να π
λαισιώσουν την σημερινή προσπάθεια... Η ομάδα έχει ανάγκη όλο τον κόσμο του χωριού μας... Ας γελάσουν κάποιοι, αλλά εγώ το φωνάζω ότι πρέπει ''να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού'', να στηρίζουμε και να προστατεύουμε τον ΑΟ Αυλωναρίου. Κλείνοντας σήμερα γιατί θα επανέλθουμε, θέλω να τονίσω και αυτό να μεταφερθεί στους σημερινούς παίκτες του ΑΟ Αυλωναριου: ''...αναλογιστείτε το βάρος και την ιστοριά της φανέλας που φοράτε...''
Σκεφτείτε ότι πρίν από σας πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές την τίμησαν, με τον ιδρώτα τους, και όταν λέω ''μεγάλοι'' δεν μετράω πόσο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ήταν, αλλά πόσο σπουδαίοι άνθρωποι, επιστήμονες, κύροι στην οικογένεια και τη δουλειά τους και το πιό σημαντικό, συνεπείς στην αγωνιστική τους δραστιριότητα, αλλά και περήφανοι μέχρι σήμερα, για τη κιτρινόμαυρη φανέλα που υπηρέτησαν. Στον Η/Υ στην προστασία της οθόνης έχω ένα ''σλόγκαν'' δικής μου έμπνευσης (σε κιτρινόμαυρο φόντο):
''...μιά ζωή, ...μιά αγάπη, ...μιά ιδέα, ...Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ''
Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να βάλω μιά τελεία, άνω τελεία όμως για τι είμαστε όλοι μέλη μιάς ομάδας, που έχει ανάγκη τη βοήθειά μας, αλλά και τις όποιες σκέψεις και ιδέες μας και πρέπει να υπάρχει πάντα άμεση επαφή.
***στη φωτο πρόεδρος Σπ. Παππάς και ο άλλος Σπύρος (Κατσινής ο προπονητής μας) στο γήπεδο του Καράμπαμπα, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (0-1)
Με εςκτίμηση
Αποστόλης Αποστολίδης
Αθλητικογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: