.........

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΥΛΩΝΑΡΙ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ....1-2 : ''καιγόταν'' για τη νίκη...


ο Ταμυναϊκός και τελικά την κατέκτησε μέσα στο Αυλωνάρι...! Ήταν μια ύστατη προσπάθεια του ''Τ'' για ν΄ απειλήσει την πρωταθλήτρια πλέον ΑΕ Χαλκίδας, η οποία είναι γεγονός ότι ''δραπέτευσε'' με 3ποντο=πρωτάθλημα από τον Πισσώνα, σπρόχνωντας έτσι την τοπική ομάδα, ακόμα πιό κοντά πρός τον υποβιβασμό. Οι Αλιβεριώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα πήραν κεφάλι στο σκόρ (6' Ηλίας 0-1 & 10' Τσάγκος 0-2). Η ομάδα μας ισορρόπισε το παιχνίδι, έμεινε με 10 παίκτες από το 63' (2η κίτρινη-κόκκινη ο Δ. Βασιλείου), μείωσε στο 66' με τον Γιάννη Βογιατζή (1-2) και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος για να ισοφαρίσει.
Χωρίς αμφιβολία ο Ταμυναϊκός ήταν αυτός που ήθελε πιό πολύ τη νίκη και -δίκαια- την κατέκτησε, άσχετα αν στο τέλος αποδείχθηκε χωρίς αντίκρισμα, αφού η ΑΕΧ είχε καταφέρει να κερδίσει στον Πισσώνα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Χροναίος Γ., Σούτι (53' Αν. Κοτρόζος), Γεωργικόπουλος, Μπόκαρης, Τσαλιγκός, Αντώνενας, Φρυγανάς, Κωνστάντιος (35' ΓΗ. Μουρίκης) Δ. Βασιλείου, Β. Βασιλείου, Βογιατζής. (στη φωτό ο κανονιέρης του ΑΟ Αυλωναρίου, Γιάν. Βογιατζής, σκόραρε και σ' αυτό το παιχνίδι!).
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 2-Μαϊου-2009 (17.οο), η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας, στην Ερέτρια, με τον τοπικό Απόλλωνα στα πλαίσια της 30ης -τελευταίας- αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: