.........

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΦΙΝΑΛΕ με ΗΤΤΑ στην ΕΡΕΤΡΙΑ... ο αγώνας...

Δεν είχαμε happy-end στην τελευταία αγωνιστική για την ομάδα μας. Ο ΑΟ Αυλωναρίου, έπαιξε στην Ερέτρια με τον τοπικό Απόλλωνα (που στον β' γύρο έκανε πορεία πρωταθλητισμού!!!). Η ομάδα μας είχε και πάλι, για διάφορους λόγους, σημαντικές απουσίες και φυσιολογικά γνώρισε την ήττα, παρ' ότι στο α' 45λεπτο οι παίκτες μας τα πήγαν πολύ καλά, κρατώντας το παιχνίδι στο 2-2, χάνοντας μάλιστα και σημαντικές ευκαιρίες. Στο β' μέρος η ομάδα μας δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και υπέκυψε τελικά με 5-2. Βέβαια από το παιχνίδι αυτό (αλλά και από όλο τον Β' γύρο όταν η ομάδα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της) μπορεί να έμεινε η πίκρα της ήττας, έμεινε όμως ένα μεγάλο κέρδος και αυτό δεν είναι άλλο από τα νεαρά παιδιά (Γκιόκας Στ., Κωνστάντιος Μπάμπης, Δήμου Βαγγ., Βαρδακώστας Μπάμπης) , που μπήκαν στην ομάδα, απέκτησαν εμπειρίες από την μεγάλη κατηγορία και το κυριότερο έδειξαν ότι η ομάδα, μπορεί να περιμένει πολλά από αυτά τα παιδιά.
ΤΑ ΓΚΟΛ: 10' Έμποχ 1-0, 24' Τζέντο (πέν) 2-1, 58' Δαφνής 3-2, 75' & 77' Φουρμούζης 4-2 & 5-2. Για την ομάδα μας σκόραρε ο μεγάλος κανονιέρης της ο Γιάννης Βογιατζής, με δύο εκπληκτικά γκόλ: ***στο 22' μετά από φάουλ-δοαβήτη του Γ. Μπόκαρη, ο Γιάννης με απίθανο γυριστό και ασύληπτο σούτ άφησε άναυδους τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα Μυτακίδη της Ερέτριας, κάνοντας το 1-1. Στο 45' πάλι από φάουλ του Μπόκαρη, η μπάλα πήρε ύψος, ο κανονιέρης μας, είδε τον Μυτακίδη, λίγο έξω από την περιοχή του και με καφαλιά-λόμπα, τον άφησε ''άγαλμα'' και 2-2! Στο 55' ο Βασ. Βασιλείου σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Με τον ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ έπαιξαν οι : ΧΡΟΝΑΙΟΣ Γ., ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΟΥ (λτ 18' ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ), ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ (61' ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΓΙΑΝ.), ΦΡΥΓΑΝΑΣ, ΜΟΥΡΙΚΗΣ Γ., ΚΟΤΡΟΖΟΣ ΤΑΣ. (λτ 22' ΓΚΙΟΚΑΣ), ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΜΠΟΚΑΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣ.
***ακολουθεί φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια: