.........

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

''Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια'', οριστικά ο Γιάννης Κοτρόζος....!


Για μια 25ετία, υπηρετεί πιστά και αδιάκοπα, τα ''κιτρινόμαυρα'', ο Γιάννης Κοτρόζος... Τα τελευταία χρόνια, είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή μας Σπύρου Κατσινή, όταν χρειαζόταν όμως, φορούσε τα ποδοσφαιρικά παούτσια και βοηθούσε την ομάδα όταν χρειαζόταν... Και φέτος χρησιμοποιήθηκε σε κάποια παιχνίδια, που η ομάδα χρειάστηκε την εμπειρία και την αγωνιστικότητά του, παρά τα 40 και πλέον χρόνια του... Και φυσικά κάτι τέτοιο για τον Γιάννη δεν ήταν δύσκολο, καθώς βρίσκεται πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση.
Με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Γιάννης Κοτρόζος ανακοίνωσε ότι έφτασε πλέον το ''πλήρωμα του χρόνου'' για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Φυσικά θα παραμείνει στην ομάδα, θα παραμείνει συνεργάτης του Σπύρου Κατσινή, θα παραμείνει στα διοικητικά της ομάδας και θα έχει και μιά ακόμα αρμοδιότητα, αυτή του συντονιστή της ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΟ Αυλωναρίου, πού πλέον δραστηριοποιείται πολύ δυνατά (μαζί με τον Αποστόλη Αποστολίδη).
Στο άμεσο μέλλον θα υπάρξει ειδικό αφιέρωμα στη καριέρα του Γιάννη Κοτρόζου.
Στη φωτό η ομάδα του ΑΟ Αυλωναρίου, στο τελευταίο παιχνίδι στην Ερέτρια, στο παιχνίδι αυτό ο Γιάννης Κοτρόζος (όρθιος δεξιά) έπαιξε για 29'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: