.........

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 1-0, την δυνατή ΑΡΤΑΚΗ! Πολύ καλό ποδόσφαιρο!




Σπουδαία σε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και σημαντική, όσον αφορά τον αντίπαλο, νίκη πέτυχε η ομάδα μας την περασμένη Κυριακή, παίζοντας στο ''Νίκος Κούκης''. Αντίπαλος του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, μια σπουδαία και με μεγάλες περγαμηνές, ομάδα, ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ, μια από τις ''μεγάλες'' της Α' τοπικής μας κατηγορίας. Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέσα στο γήπεδό μας, με πολλές και ενδιαφέρουσες φάσεις κύρια, από την ομάδα μας, που έπιασε πολύ καλή απόδοση. Ήταν ένα παιχνίδι που όσοι δεν είδαν ...μόνο χαμένοι βγήκαν!
Η ομάδα μας με το ''καλημέρα'' έδειξε τα ''δόντια'' της! Μόλις στο 3' ο Μπίλης (Βασιλείου) κεραυνοβόλησε την εστία της Αρτάκης, όμως η μπάλα δεν του έκανε το ''χατήρι'', καθώς τράνταξε το δοκάρι του Νικ. Γκόγκου, που παρακολουθούσε την μπάλα ανήμπορος ν' αντιδράσει. Έγιναν σπουδαίες φάσεις, κύρια μπροστά στην εστία της Αρτάκης, χάθηκαν ευκαιρίες από αστοχία, αλλά κύρια γιατί οι παίκτες μας, είχαν απέναντί του τον πολύπειρο και από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Εύβοιας, τον Ν. Γκόγκο, ο οποίος στο 39' και στο 45' σε τετ-α-τετ με τον Βογιατζή, έσωσε σίγουρα γκόλ, ενώ έκανε το ίδιο και σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Παντελή Κοτρόζο στο 20'. Στο β' μέρος το ίδιο σκηνικό, με πολύ καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Στο 49' ο Ντίνος Κότσαρης, ο αίλουρος γκολκήπερ μας, είπε STOP με θεαματικό και εντυπωσιακό τρόπο στον Θεοδωρικάκο, του ΑΟΝΑ, που ήταν μόνος μπροστά στην εστία μας!
Το πολύτιμο γκόλ που χάρισε την νίκη στην ομάδα μας ήρθε στο 83': ο νεαρός Φραγγής έβγαλε, με περισσή ''ποδοσφαιρική θρασύτητα'', σέντρα-διαβήτη, στον κορυφαίο σκόρερ της Α.1 Εύβοιας, Γιάννη Βογιατζή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε ν' αφήσει άναυδο τον πολύ καλό Γκόγκο, 1-0 και τρελό πανηγύρι...
Το σφύριγμα της λήξης από τον κορυφαίο Ευβοιώτη διαιτητή Γ. Σέγκο, που έκανε ρεσιτάλ, βρήκε τους φίλους του ΑΟΑ να αποθεώνουν τους παίκτες για τη μεγάλη νίκη και το προπονητικό τίμ Κατσινή Σπ. & Κοτρόζου Γιαν. να είναι απόλυτα ευχαριστημένο από την τελική εξέλιξη του αγώνα. Ο εφιάλτης των δύο πρώτων αγωνιστικών, φαίνεται πως πέρασε χωρίς επιστροφή για την ομάδα μας που βρίσκει τον καλό της εαυτό και τον δρόμο πρός τις επιτυχίες.
Ο ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Ντίνος Κότσαρης, Χαρ. Βαρδακώστας (58' Αγγ. Φραγγής) Ζήσης Αναστασίου, Θάν. Σαμπάνης, Χάρης Φρυγανάς, Τίνι Τουρέ,
Βασ. Αντώνενας (46' Τραορέ), Παντ. Κοτρόζος (70' Βασ. Αναστασίου),
Γιαν. Βογιατζής, Μάριος Ρέτσας και Μπίλης Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: