.........

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΠΣΕ (5η αγων.): ...η τύχη γύρισε και πάλι την πλάτη στην ομάδα μας...

ΟΛΥΜΠΟΣ Γ.- ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ....2-0
Κάτω πολύ άσχημες συνθήκες υποχρεώθηκε να παίξει η ομάδα στο γήπεδο της Γυμνού, κόντρα στην τοπική ομάδα. Το γήπεδο ήταν κυριολεκτικά πλημμυρισμένο και στα περισσότερα σημεία του πραγματική λίμνη. Οι δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι αδιάψευστοι μάρτυρες, της κατάστασης αυτής.
Το τελικό σκόρ αδικεί κατάφορα την ομάδα μας καθώς οι αντίπαλοί μας με ''0'' ευκαιρίες βρέθηκαν τελικά νικητές μάλιστα και με το εντυπωσιακό 2-0! Δυστυχώς στο παιχνίδι αυτό η τύχη μας γύρισε για μιά ακόμα φορά την πλάτη. Η ομάδα μας είχε τις πραγματικά ανεπανάληπτες, κλασικές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, οι γηπεδούχοι όμως είχαν μεγάλη και με το μέρος τους τύχη. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αντώνενα, σε μιά ακίνδυνη σέντρα, στο 36' και πέτυχαν ακόμα ένα γκόλ στο ξεκίνημα του β' μέρους (46') πάλι σε φάση που δεν ήταν επικίνδυνη αλλά αιφνηδίασε την άμυνά μας. Στο 55' και στο 65' Βογιατζής και Αντώνενας σημάδεψαν τα δοκάρια των γηπεδούχων με δυνατές κεφαλιές...Μέχρι τοη λήξη οι παίκτες μας βομβάρδιζαν την εστία των γηπεδούχων, χωρίς όμως αποτέλεσμα, η τύχη τους γύρισε και πάλι την πλάτη...!
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ: Κότσαρης, Τσαλίαγκός Κ. (40' Αναστασίου Β., , Αναστασίου Δ.(81' Βαρδακώστας), Σαμπάνης, Φρυγανάς, Τουρέ, Κοτρόζος Π. Αντώνενας, Βογιατζής, Ρέτσας (60' Φραγγής), Βασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: