.........

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, 1-3 τις ΚΟΝΙΣΤΡΕΣ!

Σαββατο 28/11/09: γήπεδο Κύμης: ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ-ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ....1-3

κορυφαίος του αγώνα ο Σέρτζιο Τραορέ...
...πολύ καλή απόδοση και μπορούσε περισσότερα γκόλ!
Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για αρκετούς λόγους αυτό στο γήπεδο της Κύμης! Κρίσιμο τόσο για την ομάδα μας όσο και για την γηπεδούχο ομάδα των Κονιστρών. Ο ΑΟ Κονιστρών ήθελε διακαώς τη νίκη, καθώς βρισκόμαστε στο 1/3 του πρωταθλήματος και ακόμα δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης, παράλληλα ήταν ομάδα με μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας (είχε δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 9 αγώνες), αλλά έχει μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα (μόλις 5 γκόλ σε 10 αγ.)! Από την μεριά της ομάδας μας υπήρχε το πρόβλημα, ότι προερχόταν από τρείς συνεχόμενες ήττες, που είχαν δημιουργήσει άγχος στους παίκτες μας. Ο ΑΟ Αυλωναρίου, είχε καλή σχετικά απόδοση στα παιχνίδια αυτά αλλά δεν είχε τύχη...! Η δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα, αποσκοπούσε κύρια στην αποβολή αυτού του άγχους και στη τόνωση τη ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών μας, καθώς σαν αξίες σίγουρα είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία.
Τέλος το παιχνίδι αυτό ήταν όπως και να το κάνουμε ένα τοπικό ντέρμπι, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό... Η παρουσία πριν την έναρξη του αγώνα στ' αποδυτήρια του προέδρου Σπ. Παππά, του Αντιπρόεδρου Γιαν. Κούκη και του Γ.Γ. Δημ. Φραγκούλη και τα όσα είπαν στους παίκτες, τους ανέβασαν την ψυχολογία ακόμα πιο ψηλά και σε συνδυασμό με τις οδηγίες του προπονητή Σπύρου Κατσινή, μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι, για το 2πλό! Αυτό φάνηκε από την έναρξη του αγώνα, οι παίκτες μας από το 1' έδειξαν ποιος θα ήταν το ''αφεντικό'' στο γήπεδο... Μόλις στο 9' ο Βογιατζής έδωσε το ''επισκεπτήριό'' του, όμως ο τερματοφύλακας Δεληγιάννης, των Κονιστρών έσωσε την εστία του. Στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες, για να προηγηθεί ο ΑΟΑ, για να έρθει το 42' ο νεαρός Χάρης Βαρδακώστας, έβγαλε μπαλιά ''ξυράφι στον Παντελή Κοτρόζο, που πλάσαρε υποδειγματικά και 0-1, στο πιο κατάλληλο χρονικό σημείο! Στο 2ο μέρος ο Σπ. Κατσινής ''έσφιξε'' την άμυνα της ομάδας, οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια κατοχή της μπάλας, καθώς δεν μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του Ντίνου Κότσαρη
. Έσφιξε η άμυνά μας και ταυτόχρονα επιλέχθηκε η τακτική των αντεπιθέσεων, με αιχμές του δόρατος, τον τόπ-σκόρερ μας Γιάννη Βογιατζή και τον Μπίλη Βασιλείου. Σε μία από αυτές τις αντεπιθέσεις, ο μεσοαμυντικός των γηπεδούχων Π. Βογιατζής ανέτρεψε τον Βασιλείου, που μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή, αναμφισβήτητο πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκόλ ο ''Βόγια''και 0-2! Λίγο αργότερα και στο 78' ο Γιαν. Βογιατζής έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά, στον έναν από τους δύο έγχρωμους της ομάδας μας, τον Τίνι Τουρέ, που ''κλείδωσε'' την νίκη για τον ΑΟ Αυλωναρίου, 0-3! Απογοητευμένοι πλέον οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκόρ με τον Πόγγα στο 90', 1-3.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Σπ. Κατσινή έπαιξαν πολύ καλά και ατομικά και σαν ομάδα.
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Σπ. Κατσινής): Ντίνος ΚΟΤΣΑΡΗΣ, Χάρης ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ, Κυριάκος ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, Θαν. ΣΑΜΠΑΝΗΣ (75' λόγω τραυματισμού Αντ. ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΣ), Χάρης ΦΡΥΓΑΝΑΣ, Τίνι ΤΟΥΡΕ, Παντελής ΚΟΤΡΟΖΟΣ (64' λ.τ. Άγγελος ΦΡΑΓΓΗΣ), Σέρτζιο ΤΡΑΟΡΕ, Γιάννης ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, Μπίλης ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (80' Μάριος ΡΕΤΣΑΣ), Βασίλης ΑΝΤΩΝΕΝΑΣ.
***Στίς φωτογραφίες:
*πάνω: μία 11άδα του ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ...
*κάτω: από αρ. Παντ. Κοτρόζος, Γιάν. Βαγιατζής και Τίνι Τουρέ,
οι σκόρερς της ομάδας μας με τις Κονίστρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: